Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, myslíte si, že je možné cítit pohyby v 15tt pri druhem diteti prijde mi to strasne brzo..
To nevím. Já jsem při prvním dítěti cítila pohyby od 16. týdne - až zpětně jsem pochopila, že to už byly pohyby a MUDr. mi potvrdil, že to možné je. ![]()
Janicka159 píše:
Ahojky, myslíte si, že je možné cítit pohyby v 15tt pri druhem diteti prijde mi to strasne brzo..
URČITĚ TO MOŽNÉ U VÍCEČETNÉ RODIČKY , PRVORODIČKA TĚŽKO POZNÁ
![]()
já čekám mimi první, ale od takového 14tt jsem cítila občas někde takové ťuknutíčko, a teď 27tt vím, že to už byly malé saltíčka, neboť teď v rámci klidnějších dnů cítím totéž auž poznám že je to mimi, takže to mžné je zejména u druhého dítka ![]()
jj určitě to je možné, první těhu, pohyby kolem 20.týdne, obě další 16.týden…
čekám druhý a když si přimáčknu břicho, tak hemžení trochu cítím a jsem ve 12+3, takže možný to je.
Mě mamka říkala, že u posledního dítěte cítila pohyby už ve 14. Já jsem teď těhotná podruhé v 15 týdnu a taky občas něco cítím… ![]()
Já jsem cítila „bublinky“ v 16+2tt (prvorodička). Taky jsem si myslela, že je to brzy a musí to být „pohyb střev“
ale nebyl
M.
Taky jsem to teď u druhého tak měla - bylo to takové nejisté, lehounké oťukávání nebo možná ty bubliny, jak někdo říká, ale pořád to sílilo, takže to bylo ono. V 17.tt už to byla tutovka ![]()
já jsem pohyby taky cítila už od toho 15tt a to bylo naše první
takže je to možné ![]()
tak jste mě uklidnily, myslela jsem, že blázním
když mám pocit, že cítím pohyby ![]()
I mě (15+3 tt )dnes můj chlap říkal že je to blbost, takže děkuju za uklidnění… ![]()