Pohyby miminka v 18 tt

5.5.22 13:43

Pohyby miminka v 18 tt

Ahojky prosím vás baby jsem prvorodicka a cítím pohyby jsem přesně 17+4 tt, ale někdy až nepříjemné skubance v podbrisku a vždy dopoledne a v noci tak jsem si teď jistá ze to je mimi.. a ne střevní potíže, je to normální? nebo mám volat doktorce dva dny zpátky jsem byla u doktorky a čípek a všechno je okey ale mám strach zda se mu tam něco neděje :,( zažily jste něco podobného? Všechny kamosky zažily hezké hlazeni v bříšku.. a moje první pocity byly až jsem se lekla Co to je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2426
5.5.22 14:19

Některé dítka jsou aktivnější a více kopou…buď ráda že cítíš pohyby…já citila už někdy kolem 14 tt a v 18 tt už to byly pořádné kopy…Za mě je to normální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.22 14:21

Ono je to asi individuální. Pořád má dost místa tak se roztahuje. Já měla od 20tt jenom tlak pak se to ustálilo. Moje dítě ale nebylo gymnasta ani při samotném porodu. Některé je líné jiné aktivní. No :roll:

• Citovat
  • Upravit
18767
5.5.22 14:23

@Natálie 88 neplasila bych. Dítě je teď v týdnu, kdy se břicho vyvaluje ven jakoby dopredu a s pohybama to asi muže byt neprijemne. Já měla u kluka takové roztomilé prevalovani. U holky od 19tt vylozene ne úplně příjemné kopance. Občas mi tam radi tak, ze si říkám jestli se nesnaží obesit na snure, ale ona je proste už od začátku strašně akcni a vždy v určitou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
6.5.22 09:09

@Natálie 88 Jsem těhotná skoro stejně jako ty a taky necítím žádné mírumilovné oťukávání. Když už něco jo, tak buď bolestivé rány do čípku, nebo mrsknutí jako ryba na suchu, nebo NĚCO-zaškubání nebo bublání, co klidně můžou být střeva 8o
Mám placentu na přední straně, říkám si, že možná proto mám takové pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí