Pokladní v Makru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pokladní v Makru
Ahoj, pracuji jako pokladní v Makru a už mě to přestává bavit. Ve všech obchodech kolem zvedli platy, jen tady máme pořád takový zold. Nepracuje tam taky někdo z vás? Nevíte o tom, že by se třeba mohlo přidat? Takhle jim nezůstanou žádní zaměstnanci.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Terezka.nova25 píše:
Ahoj, pracuji jako pokladní v Makru a už mě to přestává bavit. Ve všech obchodech kolem zvedli platy, jen tady máme pořád takový zold. Nepracuje tam taky někdo z vás? Nevíte o tom, že by se třeba mohlo přidat? Takhle jim nezůstanou žádní zaměstnanci.
Díky
ty hele já jsem kauflanďák a i naše dceřijná společnost lidl přidávala jak stálým, tak novým zaměstnancům a my nic.
Noví lidláci mají vyšší nástupní plat, jako stálý zaměstnanec kauflandu po dvou, třech letech.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
ty hele já jsem kauflanďák a i naše dceřijná společnost lidl přidávala jak stálým, tak novým zaměstnancům a my nic.Noví lidláci mají vyšší nástupní plat, jako stálý zaměstnanec kauflandu po dvou, třech letech.
No a co se přejít? U nás v Lidlu stále nabírají a ty platy mi přijdou dobré. Brigádník má 123 kč na hodinu, nástupní jsou přes dvacet tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
No a co se přejít? U nás v Lidlu stále nabírají a ty platy mi přijdou dobré. Brigádník má 123 kč na hodinu, nástupní jsou přes dvacet tisíc.
Jo jde to, jen nevím jak by to bylo se smlouvou. Zda bych nepřecházela s puvodní, kteoru mám - jednalo by se jen o přechod zaměstnance na jinou filiálku dceřijné společnosti.
A pak je to daň - něco za něco - směny, děti atd.
- Citovat
- Upravit
@jenny.fields píše:
přes 20 tis??
kde? tady u nas na morave mají max 14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@surikataXY na okraji Prahy nástupní plat 21, po dvou letech 23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Latty píše:
@surikataXY na okraji Prahy nástupní plat 21, po dvou letech píše: Více
to je v háji, jak obrovské jsou rozdíy
v albertu tady dělají lidi za minimální mzdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Latty píše:
@surikataXY na okraji Prahy nástupní plat 21, po dvou letech píše: Více
Střední Čechy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@surikataXY všude čtu nástupní plat v Lidlu 17 900. Brno. To je Morava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@surikataXY všude čtu nástupní plat v Lidlu 17 900. Brno. To je Morava
Kladno 21 nástup, po roce či dvou 23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@surikataXY všude čtu nástupní plat v Lidlu 17 900. Brno. To je Morava
je fakt, ze na strankach lidlu pisou o zvyseni o 25%, coz by odpovídalo tem 18t. ale porad je to méně nez v praze
a třeba albert plati opravdu malo, divim se, ze jim tam porad někdo pracuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Benefity po zkušební době
Ahoj, na konci září mi skončila zkušební doba a po zkušební době by měl zaměstnanec Makra dostat bonusovou kartu a nějaké benefity jako je cafeterie nebo příspěvky na sport, zdraví a kulturu. Netušíte jestli si musím dojít na personální kvůli tomu nebo to jde nějak automaticky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit