Pokladní v Makru

10.9.16 22:55

Pokladní v Makru

Ahoj, pracuji jako pokladní v Makru a už mě to přestává bavit. Ve všech obchodech kolem zvedli platy, jen tady máme pořád takový zold. Nepracuje tam taky někdo z vás? Nevíte o tom, že by se třeba mohlo přidat? Takhle jim nezůstanou žádní zaměstnanci.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.9.16 22:58
@Terezka.nova25 píše:
Ahoj, pracuji jako pokladní v Makru a už mě to přestává bavit. Ve všech obchodech kolem zvedli platy, jen tady máme pořád takový zold. Nepracuje tam taky někdo z vás? Nevíte o tom, že by se třeba mohlo přidat? Takhle jim nezůstanou žádní zaměstnanci.
Díky

ty hele já jsem kauflanďák a i naše dceřijná společnost lidl přidávala jak stálým, tak novým zaměstnancům a my nic.

Noví lidláci mají vyšší nástupní plat, jako stálý zaměstnanec kauflandu po dvou, třech letech.

• Citovat
  • Upravit
26574
10.9.16 23:03
@Anonymní píše:
ty hele já jsem kauflanďák a i naše dceřijná společnost lidl přidávala jak stálým, tak novým zaměstnancům a my nic.Noví lidláci mají vyšší nástupní plat, jako stálý zaměstnanec kauflandu po dvou, třech letech.

No a co se přejít? U nás v Lidlu stále nabírají a ty platy mi přijdou dobré. Brigádník má 123 kč na hodinu, nástupní jsou přes dvacet tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.16 23:04
@jenny.fields píše:
No a co se přejít? U nás v Lidlu stále nabírají a ty platy mi přijdou dobré. Brigádník má 123 kč na hodinu, nástupní jsou přes dvacet tisíc.

Jo jde to, jen nevím jak by to bylo se smlouvou. Zda bych nepřecházela s puvodní, kteoru mám - jednalo by se jen o přechod zaměstnance na jinou filiálku dceřijné společnosti.

A pak je to daň - něco za něco - směny, děti atd.

• Citovat
  • Upravit
9556
11.9.16 07:44
@jenny.fields píše:
No a co se přejít? U nás v Lidlu stále nabírají a ty platy mi přijdou dobré. Brigádník má 123 kč na hodinu, nástupní jsou přes dvacet tisíc.

přes 20 tis?? 8o kde? tady u nas na morave mají max 14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
11.9.16 08:18

@surikataXY na okraji Prahy nástupní plat 21, po dvou letech 23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
11.9.16 09:31
@Latty píše:
@surikataXY na okraji Prahy nástupní plat 21, po dvou letech píše: Více

to je v háji, jak obrovské jsou rozdíy :zed: v albertu tady dělají lidi za minimální mzdu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
11.9.16 10:24
@surikataXY jak píše
@Latty píše:
@surikataXY na okraji Prahy nástupní plat 21, po dvou letech píše: Více

Střední Čechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.9.16 10:28

@surikataXY všude čtu nástupní plat v Lidlu 17 900. Brno. To je Morava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
11.9.16 17:09
@berry4 píše:
@surikataXY všude čtu nástupní plat v Lidlu 17 900. Brno. To je Morava ;)

Kladno 21 nástup, po roce či dvou 23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
11.9.16 18:10
@berry4 píše:
@surikataXY všude čtu nástupní plat v Lidlu 17 900. Brno. To je Morava ;)

je fakt, ze na strankach lidlu pisou o zvyseni o 25%, coz by odpovídalo tem 18t. ale porad je to méně nez v praze

a třeba albert plati opravdu malo, divim se, ze jim tam porad někdo pracuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.16 20:19

Benefity po zkušební době

Ahoj, na konci září mi skončila zkušební doba a po zkušební době by měl zaměstnanec Makra dostat bonusovou kartu a nějaké benefity jako je cafeterie nebo příspěvky na sport, zdraví a kulturu. Netušíte jestli si musím dojít na personální kvůli tomu nebo to jde nějak automaticky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat