Polohovatelná dětská ohrádka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2577
5.2.12 12:34

Polohovatelná dětská ohrádka

Protože máme dvoupatrový dům, přemýšlela jsem co si pořídit pro malé miminko, abych ho měla stále na očích, ikdyž budu v přízemí. Ložnice je v patře a tam bude mít postýlku. Původně jsem přemýšlela nad košíkem pro miminko a pak jsem si chtěla k tomu pořídit cestovní postýlku, kterou bych měla v přízemí a mohla ji později využít i jako ohrádku.
Nakonec se mi jako nejlepší varianta jeví polohovatelná ohrádka. Co si o tom myslíte???

Já jsem nakonec vybrala tuhle:
http://www.baby-maxx.cz/index.php?…

Jinak tady jsou další odkazy, kdyby Vám to mělo pomoci při hledání optimální ohrádky pro vás.
http://www.rostoucinabytek.eu/…ky-a-zabrany
 http://www.detske-ohradky.eu/…lne-dno.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
5.2.12 12:40

Ahoj, mame to podobne. My mame 2 postylky (jednu mam jeste po manzelovi). Jinak budeme kupovat jeste cestovni postylku, aby pres leto mohl byt prcek venku, nebo kdyz by jsme jeli nekam na dovolenou… Takze za me, ohradku ANO, urcite ji vyuzijete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
5.2.12 12:42

používám ohrádku od 3 měsíců dětí a mám bez polohování. Potřebovala jsem ohrádku velikosti 1,8×1,8 metru a tak velké se s polohováním nedělají. Ale kdyby se dělala, určitě bych volila polohování, do určitého věku ji určitě využiješ :-) Až bude dítko starší, tak by mi zase ale naopak vadilo, že je malá. Mým klukům bude pomaličku 10 měsíců a v ohrádce jsou pořád rádi, pokud je tam zavřu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
5.2.12 12:50
sovicka1 píše:
používám ohrádku od 3 měsíců dětí a mám bez polohování. Potřebovala jsem ohrádku velikosti 1,8×1,8 metru a tak velké se s polohováním nedělají. Ale kdyby se dělala, určitě bych volila polohování, do určitého věku ji určitě využiješ :-) Až bude dítko starší, tak by mi zase ale naopak vadilo, že je malá. Mým klukům bude pomaličku 10 měsíců a v ohrádce jsou pořád rádi, pokud je tam zavřu.

No ono je jasný, že pro dvojčátka potřebuješ podstatně větší. Já jsem vybírala taky podle velikosti a tohle je asi největší co se polohovatelná dělá. Takto zabiju dvě mouchy jednou ranou :D Při nejhorším pak budu muset pořídit větší. Taky podle dítěte, jestli to bude kliďas nebo ďábel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
5.2.12 14:16

Já mám jednoho ďáblíka a jednoho klidného - a fakt jsou na tu ohrádku zvyklí. Pokud potřebuju vařit a mít volno pod nohama, tak je tam šupnu a oni si tam hrají. Kolikrát si tam i zalezou, když je otevřená, si pohrát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
5.2.12 14:26
sovicka1 píše:
Já mám jednoho ďáblíka a jednoho klidného - a fakt jsou na tu ohrádku zvyklí. Pokud potřebuju vařit a mít volno pod nohama, tak je tam šupnu a oni si tam hrají. Kolikrát si tam i zalezou, když je otevřená, si pohrát :-)

No alespoň je to půl na půl :dance: . Představ si dva ďáblíky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí