Vanička Hoppop Bato plus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4822
4.2.12 22:05

Vanička Hoppop bato plus

Ahoj, hledám vaničku a zaujala mně minimálně svým designem vanička Hoppop Bato plus. Máte někdo zkušenost? Do kolika měsíců v ní mimi vydrží? Je ve skutečnosti opravdu hezká? Případně můžete doporučit jinou pěknou vaničku? Děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
4.2.12 22:13

http://www.mujandilek.cz/…m-zluta.html

já měla na prcka tuhle a vyhovovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.2.12 22:14

Zkušenost nemám teda, vypadá zajímavě, ale ta cena :think: My měli na začátku pro prcka vaničku ještě po mě :mrgreen: A bohatě stačila, teď ve 4,5m se už stejně koupe s námi ve vaně, takže bych tolik za vaničku nevyhazovala :think: Ono to společný koupání pak láká 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.2.12 22:18

Jako hezké to je, ale těch peněz a na relativně krátkou dobu… A šířka 28cm, to mi teda přijde dost málo :nevim:

Obě děti jsou koupané ve vaně na lehátku, jaké používali naše maminky, v tescu stojí 120 kaček :lol: Lehátko je dost velké, aby opravdu vydrželo do doby, než si dítě klekne případně sedne. Maximálně bych koupila klasickou velkou vaničku plastovou, pokud nemáte doma vanu normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.2.12 22:22

A přijde mi to trošku jako přerostlej květináč :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
4.2.12 22:23

Na cenu se nedívejte, seženu levněji a mám na ni. Co jsem vyslechla od kamarádek, tak koupání ve velké vaně až později. Nejsem zkušená matka a poslední co chci, aby jsem se podívala někam a dítě mi zajelo pod vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.2.12 22:29

Mě teda přijde manipulace s mimiňákem ve velký vaně lepší, než ve vaničce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
4.2.12 22:35

Kup si obyčejnou velkou plastovou vaničku za pár korun. :palec: Stejnak se ti tam za pár měsíců či dokonce týdnů nevleze. Malej se koupe asi od 2měsíců ve velké vaně většinou se mnou a je to pohodlnější. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4492
4.2.12 23:14

Ahoj Balestro :mavam: ,
já taky nejsem asi mega zkušená matka :mrgreen: , mám 16m holčičku. Design mám moc ráda a je pro mě taky jedním z důležitých prvků při výběru věcí…tuhle vaničku jsem se chystala koupit snad celé těhu, je nááádherná :dance: :dance: :dance: !!!! Nakonec jsem tedy dostala jinou jako dárek od švagrušky, taky krásnou, ale tahle má fakt styl :potlesk: . Pokud se na ní dívám z praktického hlediska, zdála se mi hooodně malá, byť na fotkách tam mají i větší děti - v obchodě mě překvapilo, jak je malá, myslím, že tam mám mimčo jen na pár měsíců, ale záleží, co od koupání očekáváš. My jsme cachtalové a ve velké vaně řádíme, ale kamarádka, co má holčičku 18m v dětské vaničce pořád koupe "na sedáka :mrgreen: ". Co e mi tedy zdá nevychytané, že v poměru k ceně je na ní ten držák úúúplně obyč, nemá ani držák na ručník, nic :pocitac: . Taky se do ní nevejde skoro žádná koupací podložka, což ale mně nevadilo, já jí niky nepoužívala, ale některé maminky ano :nevim:
Nekoupila jsem si jí, jak jsem psala, taky všichni říkali, že je to blbost za takovou pálku…ale upřímně, ne málokrát jsem si na ní v koupelně vzpomněla, jak by se mi tam líííííbilaaaaaaaaaaaa :srdce: :srdce: :srdce: . takže…pokud bych vybírala víc srdíčkem a míň prakticky a rozumem, určitě bych jí koupila :oops: ;) . Mají taky nočníky atd., ale vanička se jim povedla nejvíííííc :pankac: .Přeju hezké čvachtání :hug: Helča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
4.2.12 23:19

http://www.ondalek.cz/…a-flexi-bath
Tahle se mi taky moc líbila, je skládací, ale není na ní žádnej stojan…já chtěla růžovou, tu na těhle stránkách nevidím…a je veliká, pak jí můžeš dát v létě ven na cachtání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
5.2.12 05:17

Hezká je. Pokud nevíš, co s penězi, a udělá ti radost, jdi do ní. Ale upřímně: prckovi je úplně šumák, v čem ho koupeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
5.2.12 07:14

Děkuji Helčo za přínosný komentář! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
5.2.12 07:17

Děvčata, tuto diskuzi jsem založila, protože jsem se ptala na Vaše zkušenosti s touto vaničkou. Nepotřebuji slyšet, jak mi stačí podložka za 120 korun a že dítěti je to jedno. To vím taky. Ale ta diskuze se tak nejmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.2.12 07:40

ahoj, no je moc krásná. Taky se mi moc líbí věci od Hoppop. Máme nočníček a ten je super. I když se válí uprostřed obýváku, vypadá stylově :palec:
Ale ta vanička mi bohužel nepřijde moc praktická. Mně moc vyhovovala vanička s výliskem, kam jsem mohla malou položit a nemusela ji držet. Ale jestli se ti líbí, tak si ji kup a na nic se neptej ;) Je to pořád jen vanička, takže dítě v tom vykoupeš a účel to splní. Navíc bude krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.2.12 08:13
Vera111 píše:
ahoj, no je moc krásná. Taky se mi moc líbí věci od Hoppop. Máme nočníček a ten je super. I když se válí uprostřed obýváku, vypadá stylově :palec:
Ale ta vanička mi bohužel nepřijde moc praktická. Mně moc vyhovovala vanička s výliskem, kam jsem mohla malou položit a nemusela ji držet. Ale jestli se ti líbí, tak si ji kup a na nic se neptej ;) Je to pořád jen vanička, takže dítě v tom vykoupeš a účel to splní. Navíc bude krásná.

ahoj, prosim Ta a ktory nocnik mate? ten obly ci taky ten vyssi? rozmyslam nad tym oblym. je prakticky? dakujem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí