Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, hledám vaničku a zaujala mně minimálně svým designem vanička Hoppop Bato plus. Máte někdo zkušenost? Do kolika měsíců v ní mimi vydrží? Je ve skutečnosti opravdu hezká? Případně můžete doporučit jinou pěknou vaničku? Děkuji za tipy.
http://www.mujandilek.cz/…m-zluta.html
já měla na prcka tuhle a vyhovovala ![]()
Zkušenost nemám teda, vypadá zajímavě, ale ta cena
My měli na začátku pro prcka vaničku ještě po mě
A bohatě stačila, teď ve 4,5m se už stejně koupe s námi ve vaně, takže bych tolik za vaničku nevyhazovala
Ono to společný koupání pak láká ![]()
Jako hezké to je, ale těch peněz a na relativně krátkou dobu… A šířka 28cm, to mi teda přijde dost málo ![]()
Obě děti jsou koupané ve vaně na lehátku, jaké používali naše maminky, v tescu stojí 120 kaček
Lehátko je dost velké, aby opravdu vydrželo do doby, než si dítě klekne případně sedne. Maximálně bych koupila klasickou velkou vaničku plastovou, pokud nemáte doma vanu normální.
Na cenu se nedívejte, seženu levněji a mám na ni. Co jsem vyslechla od kamarádek, tak koupání ve velké vaně až později. Nejsem zkušená matka a poslední co chci, aby jsem se podívala někam a dítě mi zajelo pod vodu.
Mě teda přijde manipulace s mimiňákem ve velký vaně lepší, než ve vaničce ![]()
Kup si obyčejnou velkou plastovou vaničku za pár korun.
Stejnak se ti tam za pár měsíců či dokonce týdnů nevleze. Malej se koupe asi od 2měsíců ve velké vaně většinou se mnou a je to pohodlnější. ![]()
Ahoj Balestro
,
já taky nejsem asi mega zkušená matka
, mám 16m holčičku. Design mám moc ráda a je pro mě taky jedním z důležitých prvků při výběru věcí…tuhle vaničku jsem se chystala koupit snad celé těhu, je nááádherná
!!!! Nakonec jsem tedy dostala jinou jako dárek od švagrušky, taky krásnou, ale tahle má fakt styl
. Pokud se na ní dívám z praktického hlediska, zdála se mi hooodně malá, byť na fotkách tam mají i větší děti - v obchodě mě překvapilo, jak je malá, myslím, že tam mám mimčo jen na pár měsíců, ale záleží, co od koupání očekáváš. My jsme cachtalové a ve velké vaně řádíme, ale kamarádka, co má holčičku 18m v dětské vaničce pořád koupe "na sedáka
". Co e mi tedy zdá nevychytané, že v poměru k ceně je na ní ten držák úúúplně obyč, nemá ani držák na ručník, nic
. Taky se do ní nevejde skoro žádná koupací podložka, což ale mně nevadilo, já jí niky nepoužívala, ale některé maminky ano ![]()
Nekoupila jsem si jí, jak jsem psala, taky všichni říkali, že je to blbost za takovou pálku…ale upřímně, ne málokrát jsem si na ní v koupelně vzpomněla, jak by se mi tam líííííbilaaaaaaaaaaaa
. takže…pokud bych vybírala víc srdíčkem a míň prakticky a rozumem, určitě bych jí koupila
. Mají taky nočníky atd., ale vanička se jim povedla nejvíííííc
.Přeju hezké čvachtání
Helča
http://www.ondalek.cz/…a-flexi-bath
Tahle se mi taky moc líbila, je skládací, ale není na ní žádnej stojan…já chtěla růžovou, tu na těhle stránkách nevidím…a je veliká, pak jí můžeš dát v létě ven na cachtání ![]()
Hezká je. Pokud nevíš, co s penězi, a udělá ti radost, jdi do ní. Ale upřímně: prckovi je úplně šumák, v čem ho koupeš ![]()
Děvčata, tuto diskuzi jsem založila, protože jsem se ptala na Vaše zkušenosti s touto vaničkou. Nepotřebuji slyšet, jak mi stačí podložka za 120 korun a že dítěti je to jedno. To vím taky. Ale ta diskuze se tak nejmenuje.
ahoj, no je moc krásná. Taky se mi moc líbí věci od Hoppop. Máme nočníček a ten je super. I když se válí uprostřed obýváku, vypadá stylově ![]()
Ale ta vanička mi bohužel nepřijde moc praktická. Mně moc vyhovovala vanička s výliskem, kam jsem mohla malou položit a nemusela ji držet. Ale jestli se ti líbí, tak si ji kup a na nic se neptej
Je to pořád jen vanička, takže dítě v tom vykoupeš a účel to splní. Navíc bude krásná.
Vera111 píše:
ahoj, no je moc krásná. Taky se mi moc líbí věci od Hoppop. Máme nočníček a ten je super. I když se válí uprostřed obýváku, vypadá stylově
Ale ta vanička mi bohužel nepřijde moc praktická. Mně moc vyhovovala vanička s výliskem, kam jsem mohla malou položit a nemusela ji držet. Ale jestli se ti líbí, tak si ji kup a na nic se neptejJe to pořád jen vanička, takže dítě v tom vykoupeš a účel to splní. Navíc bude krásná.
ahoj, prosim Ta a ktory nocnik mate? ten obly ci taky ten vyssi? rozmyslam nad tym oblym. je prakticky? dakujem ![]()