Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
soldi píše:Vera111 píše:ahoj, prosim Ta a ktory nocnik mate? ten obly ci taky ten vyssi? rozmyslam nad tym oblym. je prakticky? dakujem
ahoj, no je moc krásná. Taky se mi moc líbí věci od Hoppop. Máme nočníček a ten je super. I když se válí uprostřed obýváku, vypadá stylově
Ale ta vanička mi bohužel nepřijde moc praktická. Mně moc vyhovovala vanička s výliskem, kam jsem mohla malou položit a nemusela ji držet. Ale jestli se ti líbí, tak si ji kup a na nic se neptejJe to pořád jen vanička, takže dítě v tom vykoupeš a účel to splní. Navíc bude krásná.
máme ten donut
Líbí se mi, že se pak vynese jen ten vnitřek, který je malý a dobře se vypláchne v umyvadle. Malá má ten nočníček moc ráda. I když už radši chodí na záchod
dik moc, ten sa aj mne najviac paci. maly ma sice len 9 mesiacov, ale uz pozeram nejake nocniky nech si zvyka aspon pohladom ![]()
a asi ho teda objednam ![]()
balestra píše:
Děvčata, tuto diskuzi jsem založila, protože jsem se ptala na Vaše zkušenosti s touto vaničkou. Nepotřebuji slyšet, jak mi stačí podložka za 120 korun a že dítěti je to jedno. To vím taky. Ale ta diskuze se tak nejmenuje.
Já ve jménu diskuse ale slovo zkušenost nevidím
Ne, sorry, nečil se, jen mi to vzhledem k tomu, co všechno se řeší kolem dítěte, přijde jako malicherná starost. Ale souhlasím, že se mě na to neptáš ![]()
Ad nočník: jen malá ZKUŠENOST - pro kluky to moc vhodný nebude, ti mezi nožičkama potřebují ten „kopec“, jak se tomu říkalo u nás. Dokud jsou maličcí a neohlídají si pindík, tak bez kopce je čůrání pak všude jen ne v nočníku.
Ale věcičky mají fakt vymazlený, to se musí nechat ![]()
Vanicku máme i s podložkou pro menší mimi a maximalni spokojenost. Oproti jiným (co máme napr. u babi), udrží teplotu vody, se stojanem se k dítěti neohybate, velikost akorát, když už se dite nevejde na délku vleze, tak sedí.
Napoustite mene vody nez do jinych vanicek. Opravdu doporučuju.
Vanicku máme i s podložkou pro menší mimi a maximalni spokojenost. Oproti jiným (co máme napr. u babi), udrží teplotu vody, se stojanem se k dítěti neohybate, velikost akorát, když už se dite nevejde na délku vleze, tak sedí.
Napoustite mene vody nez do jinych vanicek. Opravdu doporučuju.