Vanička Hoppop Bato plus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
5.2.12 08:22
soldi píše:
Vera111 píše:
ahoj, no je moc krásná. Taky se mi moc líbí věci od Hoppop. Máme nočníček a ten je super. I když se válí uprostřed obýváku, vypadá stylově :palec:
Ale ta vanička mi bohužel nepřijde moc praktická. Mně moc vyhovovala vanička s výliskem, kam jsem mohla malou položit a nemusela ji držet. Ale jestli se ti líbí, tak si ji kup a na nic se neptej ;) Je to pořád jen vanička, takže dítě v tom vykoupeš a účel to splní. Navíc bude krásná.
ahoj, prosim Ta a ktory nocnik mate? ten obly ci taky ten vyssi? rozmyslam nad tym oblym. je prakticky? dakujem :D

máme ten donut :) Líbí se mi, že se pak vynese jen ten vnitřek, který je malý a dobře se vypláchne v umyvadle. Malá má ten nočníček moc ráda. I když už radši chodí na záchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.2.12 09:48

vera111

dik moc, ten sa aj mne najviac paci. maly ma sice len 9 mesiacov, ale uz pozeram nejake nocniky nech si zvyka aspon pohladom :D
a asi ho teda objednam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
5.2.12 21:58
balestra píše:
Děvčata, tuto diskuzi jsem založila, protože jsem se ptala na Vaše zkušenosti s touto vaničkou. Nepotřebuji slyšet, jak mi stačí podložka za 120 korun a že dítěti je to jedno. To vím taky. Ale ta diskuze se tak nejmenuje.

Já ve jménu diskuse ale slovo zkušenost nevidím :mrgreen: Ne, sorry, nečil se, jen mi to vzhledem k tomu, co všechno se řeší kolem dítěte, přijde jako malicherná starost. Ale souhlasím, že se mě na to neptáš :lol:

Ad nočník: jen malá ZKUŠENOST - pro kluky to moc vhodný nebude, ti mezi nožičkama potřebují ten „kopec“, jak se tomu říkalo u nás. Dokud jsou maličcí a neohlídají si pindík, tak bez kopce je čůrání pak všude jen ne v nočníku.

Ale věcičky mají fakt vymazlený, to se musí nechat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marge007
30.8.13 08:28

Vanicku máme i s podložkou pro menší mimi a maximalni spokojenost. Oproti jiným (co máme napr. u babi), udrží teplotu vody, se stojanem se k dítěti neohybate, velikost akorát, když už se dite nevejde na délku vleze, tak sedí. :) Napoustite mene vody nez do jinych vanicek. Opravdu doporučuju.

• Citovat
  • Upravit
Marge007
30.8.13 08:28

Vanicku máme i s podložkou pro menší mimi a maximalni spokojenost. Oproti jiným (co máme napr. u babi), udrží teplotu vody, se stojanem se k dítěti neohybate, velikost akorát, když už se dite nevejde na délku vleze, tak sedí. :) Napoustite mene vody nez do jinych vanicek. Opravdu doporučuju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4