Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím Vás zajímalo by mě cco všechno jste pořídili z bazaárků třeba MMB nebo Aukro či Bazos? Co třeba fusak, oblečky nebo cokoliv co se vám třeba osvědčilo? Stále se nemůžu rozhodnout zda také pořídit z něco použité nebo tak poradíte?
odsavačku mléka (novou - Aukro), oblečky (Aukro), látkové pleny, nosítko, kelímky Avent, …
Ahoj, já nekoupila použitýho nic, pár věcí jsem po někom zdědila, ale ani ty jsem moc nepoužívala, nějak mi to k miminku nesedí. Až do školky jsem koupila pár triček po 20kč
Opravdu no mě se třeba zrovna líbí fusak lodger ale je strašně drahý tak nák mě zajímá třeba i košíky na miminko no víc věcí aby člověk ušetřil..
na MMB nakupuju jak použité,tak nové věci
Nové - oblečení Next, cestovní postýlka, 2 autosedačky, vibrační lehátkko FP, kočárek-golfky, sourozenecký kočár, povlečení do postýlky, matraci, chrániče matrace, patrovou postel, hračky, botičky, kombinézy, v těch větších velikostech nebo věci do školky,k dr.,na návštěvy a tak beru nové
použité - košík pro mimčo, postýlku, kočárek (3-kombinace), jídelní židličku, fusaky, oblečení skoro všechno vel. 56-cca 86 nebo větší věci vyloženě na doma,na ven,na písek,atd.
my jsme 90% zdedili a to co jsme dokupovali tak to taky po kamaradkach, takze uz pouzite…jen takove matracku, flasku…to jsem kupovala v obchode, jinde bych asi nekupovala…ale lehatko apod. net ![]()
Ahoj, já koupila na MMB použitý zimní fusak Emitex, ale radši jsem si pro něj byla osobně, aby to nebyl nějakej děravej hadr za 700, ale jsem moc spokojená, je jak nový. Na aukru fleece fusak, taky v pohodě a teď na MMB odsavačku na mlíčko, ale ještě mi nedošla, tak uvidíme. Jinak oblečky taky kupuju po sekáčích, ale koupím i sem tam něco nové a nebo ze slev, kdybych měla kupovat nový vše, tak by to stálo majlant. Ani by mi to tak nevadilo za to ty peníze dát, jako spíš, že to oblečení ze začátku má mimi fakt jen chvilku a co pak s tím…
Barčo, já nekoupila použité nic, ale hlavně proto, že v té době jsem nevěděla, že nějaký MMB existuje a na bazos.cz nenakupuji. Pak muž třeba sleduje aukro.cz , ale to oblečení na děti se mi moc nelíbí. Takže já měla úplně všechno nové.
Když měla malá zhruba rok, koupila jsem asi 4věci, které byly použity. Nebylo to vůbec poznat. Já ale nakupuji často ve slevách, takže nevyužívám moc MMB a nebaví mě tam hledat ![]()
Ale jinak bych se toho vůbec nebála. Zvlášť ten fusak. Já jsem třeba ten náš použila asi 5krát. ![]()
tak to je ráda slyším, mám trošku obavu třeba o stavu ale to se třeba nemusí jednat vždy jen o předání poštou že ano ale také zajetím se na věci některé teda podívat? myslím si že z tohoo rychle vyrostou tak si myslím že některé použité ani neuškotí teda hlavně ten fusak lodger co se mi moc líbía koš namimčo ![]()
Jo, teď jsem si vzpomněla. My koupili použitou komodu s přebalovacím pultem. Byli jsme si pro ni osobně a dostali jsme k tomu od paní ještě skvělou jídelní židličku
![]()
prosím vás a může mi někdo poradit ten kdo z mmb nakupuje moc se tm nevysnám a nevím pořádně jak tam hledat?
a co presne, nevis? ![]()
na levem boku mas na vyber z pouzitych, novych a nebo kombinace…tak kliknes, zadas do policek parametry a hledas ![]()
Já kupuju, ale většinou volím osobní odběr. Ráda se na zboží první podívám a je to bez poštovného
![]()
já jsem na MMB nakoupila defakto 90% veškerého oblečení pro staršího syna i ted pro dvojčata.
Sama tam i prodávám a za utržené penízky zase nakoupím větší velikosti.
SAmo, že někdy narazím na ne příliš pěkné kousky, to je riziko nákupu použitých věcí, ale i dál je v pohodě prodám ![]()
Ja nakupuju převážně na aukru. Ted jsem pořídila hrazdicku použitou ale dala se oprat a jsem spokojena. Jinak obleceni mam z 95% od sestry takze zatim neresim. Ale hodne chodim po sekacich kde maji za par penez uplne nove vecicky z anglie…jsem nazoru ze proc utracet majlant kdyz v tom je ditko parkrat nez vyroste. Ale par veci novych mam - prece jen je potreba si udelat radost ![]()