Co vše jste koupili z bazárků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
2.2.12 19:49

Všecko možný, miluju sekáče, takže se mi tohle neekluje:-) A když se mi něco nelíbí, zkusím to střelit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
2.2.12 19:56

Koupila jsem na Aukru nějaké knížky o těhotenství, příkrmech, pak lehátko, teď si dražím spací vak. Většinu věcí máme půjčenou, jak půjde čas, budu zase koukat po bazarech po dalších věcech. Zatím jsem byla spokojená.

Co bych nekoupila bazarové je autosedačka, člověk nikdy neví, jestli nebyla bouraná.

Zajímavý, že už dlouho se pokouším prodat oblečení po malým a nikdo to nechce vydražit, že bych byla drahá? Za kolik takhle kupujete oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
2.2.12 20:03
Barča K píše:
Moc děkuji jde vidět že vás opravdu hodně nakupuje přes bazárky a obchůůdky moc známých takle co by něco co by jsem chtěla neprodávají tak mě čekají nové apoužité věcičky, mohu se vás zeptat jak se vám osvědčil koš na miminko, přebalovací pulta hlavně jaký nejlepší fusak co dlouho vydrží?

kupovala jsem z mmb koš na miminko, resp kolébku. Jsem s ní moc spokojená, je jako nová. Když byla u mě na návštěvě těhotná kamarádka, tak si jí rovnou zamluvila pro svoje mimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
2.2.12 21:44

MMB - oblečení, postýlky, odsavačka, látky na zavinky (ty byly teda nové :)), hrazdičku, chůvičky, těh. oblečení, … no skoro vše. Teď jsem chtěla vložnou tašku, ale nenašla jsem takovou, jakou bych chtěla, tak mám novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
2.2.12 22:45
Barča K píše:
Moc děkuji jde vidět že vás opravdu hodně nakupuje přes bazárky a obchůůdky moc známých takle co by něco co by jsem chtěla neprodávají tak mě čekají nové apoužité věcičky, mohu se vás zeptat jak se vám osvědčil koš na miminko, přebalovací pulta hlavně jaký nejlepší fusak co dlouho vydrží?

Přebalovací pult je super, mám ho pro malou i s vaničkou, z ní už sice odrostla, ale je fajn že se nikam nemusíš ohýbat a všechno potřebné máš při ruce. Fusak mám zimní Emitex a je dobrý že spodní část můžeš odepnout a zmenšit ho, je dost dlouhý takže vydrží i do sporťáku. Koš na mimi nevím, ze začátku malá spala u nás v posteli, teď už ve své postýlce, a ještě mám pro malou cestovní postýlku - ta je taky celkem dost využívaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
3.2.12 20:15

Koš jsem nepořizovala, máme postýlku na kolečkách a z koše miminko rychle vyroste. Pult jsem si kupovala až byla malá doma a jen ten na postýlku - nový, použitý jsem nenašla (asi se tak zničí, že je neprodejný) a nebyl drahý.
Fusak máme po manželovy, starý poctivý, ale jelikož jsem malou nosila po schodech v náručí, tak jsem si koupila vložnou tašku (fusak) od emitexu - mám chvíli, ale zatím spokojená.
Každopádně s oblečením, až na jednu prodávají jsem na MMB byla max spokojená.

Barča K píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
3.2.12 20:24

Já z něj prvně taky nebyla nadšená, ale teď tam jsem ráda. Ale chce ot čas, koho to nebaví, asi nevybere. … Třeba oblečení jsem vždycky vybírala dlouho. Něco se najde raz dva něco trvá. A dost věcí můžeš najít třeba po 3 názvama, atd …

Barča K píše:
prosím vás a může mi někdo poradit ten kdo z mmb nakupuje moc se tm nevysnám a nevím pořádně jak tam hledat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.2.12 12:16

ještě jednou vám strašně moc děkuji moc jste mi zjednudušili co tedy pořídím z bazárků a tak a co nové určitě plánuju postýlku z ikei se mi strašně líbí a i jednoduchý také tam pultík všechno bílé, a nové i kočárek tedy asi oba dva protože golfkový který se mi strašně líbí jsem zatím nikde na netu nenašla, a některé oblečky asi také nové to holt bude potřeba ale myslím že výhoda jsou ty bazárky moc děkuji moc jste mi pomohli kdyby jste měli ještě nějaké rady ocením :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
4.2.12 21:17
Barča K píše:
ještě jednou vám strašně moc děkuji moc jste mi zjednudušili co tedy pořídím z bazárků a tak a co nové určitě plánuju postýlku z ikei se mi strašně líbí a i jednoduchý také tam pultík všechno bílé, a nové i kočárek tedy asi oba dva protože golfkový který se mi strašně líbí jsem zatím nikde na netu nenašla, a některé oblečky asi také nové to holt bude potřeba ale myslím že výhoda jsou ty bazárky moc děkuji moc jste mi pomohli kdyby jste měli ještě nějaké rady ocením :)

Hlavně nekupuj nic moc dopředu, protože praxí s prckem se ti spousta věcí přehodnotí a co jsi plánovala vlastně nakonec vůbec potřeba nemusí být.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
4.2.12 22:13

Tak tak,
já mám třeba až moc oblečení. Ale hodně věcí jsem nakupovala, až byla malá nasvětě. Ale co se podle mě neztratí a nenapadlo mě to koupit je odsavačka hlenů. To snad každý využije, než mu dítě začne samo smrkat. Mě se takhle malá probudila s plným nosem v 5 ráno (bylo jí 6 týdnů) a byla jsem pěkně vyjukaná … takže tu doporučuji koupit tak jako tak.

hofka píše:
Barča K píše:
ještě jednou vám strašně moc děkuji moc jste mi zjednudušili co tedy pořídím z bazárků a tak a co nové určitě plánuju postýlku z ikei se mi strašně líbí a i jednoduchý také tam pultík všechno bílé, a nové i kočárek tedy asi oba dva protože golfkový který se mi strašně líbí jsem zatím nikde na netu nenašla, a některé oblečky asi také nové to holt bude potřeba ale myslím že výhoda jsou ty bazárky moc děkuji moc jste mi pomohli kdyby jste měli ještě nějaké rady ocením :)
Hlavně nekupuj nic moc dopředu, protože praxí s prckem se ti spousta věcí přehodnotí a co jsi plánovala vlastně nakonec vůbec potřeba nemusí být.-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.2.12 10:56

Děkuji myslím si že až tak moc dopředu kupovat nebudu kromě opravdu kočárku a postýlky spultem to si myslím že je určitě dobré, ale oblečky to opravdu né tak moc určitě vždy něco dostanem, a také děkuji za tu odsávačku ta se určitě bude hodit to je pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
5.2.12 13:43

Hele a pokud nemáte vyloženě centrální vysavač, tak doporučuju tu na vysavač. Ono to hodně lidí děsí, ale je mnohem lepší a šetrnější. A když je potřeba, tak jí s ní odsaju i dechem a jde to líp, jak s tou obyč. Je sice dražší, ale opravdu stojí za to. Mám obě a už jsme hodně odsávali, tak vím, o čem mluvím :palec:

Barča K píše:
Děkuji myslím si že až tak moc dopředu kupovat nebudu kromě opravdu kočárku a postýlky spultem to si myslím že je určitě dobré, ale oblečky to opravdu né tak moc určitě vždy něco dostanem, a také děkuji za tu odsávačku ta se určitě bude hodit to je pravda :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.2.12 14:39

Tak ted musím říct že vysavač se nám rozbil takže rovnou seženem ten s tím centrálem vím jak to je zrovna moje sousedka má holčičku který musí denne odsávat hleny a je spokojená protože už by s dechěm nestačila nekolikrát denně každý den určitě pořídím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.2.12 17:11
avm3 píše:
Hele a pokud nemáte vyloženě centrální vysavač, tak doporučuju tu na vysavač. Ono to hodně lidí děsí, ale je mnohem lepší a šetrnější. A když je potřeba, tak jí s ní odsaju i dechem a jde to líp, jak s tou obyč. Je sice dražší, ale opravdu stojí za to. Mám obě a už jsme hodně odsávali, tak vím, o čem mluvím :palec:
Barča K píše:
Děkuji myslím si že až tak moc dopředu kupovat nebudu kromě opravdu kočárku a postýlky spultem to si myslím že je určitě dobré, ale oblečky to opravdu né tak moc určitě vždy něco dostanem, a také děkuji za tu odsávačku ta se určitě bude hodit to je pravda :)

Doporučuju obě, právě tu „ústní“ na situace, kdy vypadne vysavač nebo je člověk na cestách. Zrovna máme vysavač v reklamaci, tak funím pusou, i když sama mám ucpanej nos:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.2.12 17:38

Jo no vidíš to by mě nenapadlo tak to se asi vyplatí mít opravdu obě dvě moc děkuji hned je někde zkounu at pořádně vím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí