Co vše jste koupili z bazárků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
2.2.12 18:41

Mně se osvědčilo občas zajít na akci „Výprodej secondhand“, kde se dá najít spousta krásných věcí, které jsou jak nové a za hubičku. Běžně na děti kupuji značkové věci za dvacetikorunu, dokonce občas najdu něco i na sebe… Jinak na MMB a Aukru dám vyhledat podle oblasti prodejce. Ušetříš na poštovném, které je kolikrát dražší než samotná věc, kterou kupuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.2.12 18:45

jo moc krát děkuji za příspěvky, tak jsem se tedy aspon rozhodla že podledám a bude lepší ten osobní odběr holt okouknutí a tak je vřždycky o ničem jiném než když to člověk nevidí jsem zvědavá co všechno najdu a třeba i nakoupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.2.12 18:49

z Bazoše kočárek, jinak postýlku od známých, oblečení něco málo od známých, ale většinu ze sekáčků, pár nových z Tesca, něco ze slev v HM a v Nextu (to až teď po Vánocích), hrací deku a lehátko mám taky od známých, ale kdyby jich nebylo, tak taky koupím nějakou použitou, protože ty ceny jsou fakt příšerný.. :cert: Vaničku jsme dostaly, ale byla prasklá, tak jsme koupily novou v obchodě, taky nám tam vnutili lehátko, ale to vůbec nepoužíváme, malý se na tom nelíbí…Jo a fusak jsem koupila taky použitej, od paní, co u nás vlastní právě ten dětskej sekáček..jinak jsem vlastně samoživitelka, takže to ani jinak nešlo.. Ale dají se vybrat v pohodě věci, na kterých to vůbec nejde poznat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
2.2.12 18:50

Pouzitou mame postylku, cestovni postylku, vibracni lehatko, hracky, latkove pliny, obleceni, el. odsavacku mleka, , prebalovaci pult, kocarky, je toho fakt mraky. Ne ze bychom nemeli na nove, ale nejak mi prislo zbytecne utracet mraky penez…Veci jsem vybirala peclive, vetsina z nich byla jako nova a temer nepouzita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.2.12 19:11

Já mám z MMB skoro všechno oblečení.Bydleli jsme docela mimo město,takže jsme byli koupit novou postýlku s matrací,odsávačku,dudlíky a podobně bych na bazaru nekupovala.Z bazaru jsme měli kočárek,původně na balkon, ale vydržel dýl než ten co jsme koupili nový.Oblečení bývá dobře nafoceno a napsané rozměry.Nikdy jsem neměla problém i když jsem věci neviděla a byly mi poslány poštou.Dcera má teď 17.měsíců a občas koupím něco nového když se mi něco líbí, ale stejně víc vyberu na MMB.Nejsem ten typ, co by obcházel obchody a když už do nich vyrazím nic se mi tam nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
5358
2.2.12 19:12

Ahoj, já mám z mmb většinu věcí na malou, hodně jsme toho i dostali po někom. Ale pozor, u nákupu přes net si hlídej u oblečení hlavně rozměry, aby to pak sedělo! Často se stane že bodýčka jsou krátké, kalhoty úzké a mikiny široké :lol: takže je to naprd. Z mmb mám i zimní fusak emitex, fakt super. Po Lodgeru jsem taky koukala, ale byl drahý i použitý :?
Vždycky skenuju celý profil prodejce, jestli má věci jen po svých dětech a pěkné, nezničené. Taky jestli má dobré hodnocení, to si hlídej hlavně na aukru, tam je dost pofiderních prodejců, už jsem párkrát narazila, ale 90% těchto nákupů odpovídalo mým představám, takže jsem spokojená. Osobní odběr má smysl, když toho bereš za větší peníze. Třeba kočár byl ale takhle nechtěla, leda od známých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
2.2.12 19:29

Já se použitým věcem nebráním, je to značná úspora peněz. Někdy i třeba zbytečné= kupovat něco nové, když se to využije jen chvilku.
Já třeba ještě jako těhotná koupila lehátko pro mimi, kdybych kupovala nové, mrzelo by mě to, protože jsme ho téměř nepoužívali. Fusak do autosedačky taky použitý.
Postýlku jsem měla půjčenou taky použitou, pak byla úleva ji vrátit a nestarat se, kam ji uskladnit 8).
Elektrickou odsávačku MM jsem taky koupila na Aukru, značná úspora!
Ale je pravda, že jsem si i chtěla udělat radost a koupit miminku i nové věci - kočárek, fusak do kočárku, zavinovačky, protože to bylo první dítě. U druhého už bych brala většinu bazarového.
Nejvíc se osvědčí oblečení, miminka to nezničí a hodně se na tom ušetří.
Co bych rozhodně nekupovala použité - hygienické potřeby pro mimčo, lahvičky, dudlíky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.2.12 19:29

Já bych se u těch oblečků přes net bála, právě kvůli těm velikostem…Já koupím v sekáčku, a když to nesedí, tak to tam zase vrátím prodat :mrgreen: Jinak kočárek je z bazoše, ale osobní odběr :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.2.12 19:30

Moc děkuji jde vidět že vás opravdu hodně nakupuje přes bazárky a obchůůdky moc známých takle co by něco co by jsem chtěla neprodávají tak mě čekají nové apoužité věcičky, mohu se vás zeptat jak se vám osvědčil koš na miminko, přebalovací pulta hlavně jaký nejlepší fusak co dlouho vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
2.2.12 19:35

Odsávačku,oblečky,rychlozavinku,láhve,dudlíky,fusak,kočárek,spací pytel,postýlku prostě vše.Nejlépe od jednoho člověka.Nakupuji nejraději na netu,ceny jsou dost rozdílné,nejraději mám osobní odběr když se jedná jen o jednu či dvě věci.Kupuji nové i použité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
2.2.12 19:37

kočárek, odsávačku, oblečky, chodítko, cestovní postýlku, ohrádku, kolotoč.....vše použité, ale v pořádku. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Ahoj, fusak máme Emitex, má ho skoro každý :mrgreen: Jinak koš na miminko nevím, malá je od narození přes den na sedačce, ale už začíná být akčnější, takže jí asi budem muset dát do obýváku postýlku, ještě nevím… :nevim: Máme šikovnýho dědu, takže nám přes pračku dal velké prkno, na tom mám deku, aby to nebylo tak tvrdý, ručník a přebalovací podložku…toť náš přebalovák :mrgreen: vyhovuje mi, že je v koupelně, doma zadeček mejeme, nepoužívám ubrousky, jinak bych to neřešila vůbec a přebalovala bych asi taky na tý sedačce.. Taky mi uřízl větší prkno, to mám položený přes vanu a na tom vaničku, abych se nemusela tolik ohýbat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838

Já kupuju hodně na Aukru,zatím jsem se nikdy nespálila. Ptala ses na fusak,ten jsem kupovala nový Emitex- velká spokojenost,vydrží od narození až do doby co je třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225

a co třeba i autosedačku rovnou se základnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.2.12 19:46

tak já kupuji úplně vše a hlavně oblečení malé, ALE já kupuji jen značkové a za ty roky vím co a jak. například si v HM vyberu pro malou tuničku, ale za 399 Kč to nee tak doma sedu k netu a najdu a vyberu třeba 10× pranou za 150 Kč a za ty leta mohu říct, že tak 2× se mi stalo, že to bylo kus hadru…

Barča K píše:
Zdravím Vás zajímalo by mě cco všechno jste pořídili z bazaárků třeba MMB nebo Aukro či Bazos? Co třeba fusak, oblečky nebo cokoliv co se vám třeba osvědčilo? Stále se nemůžu rozhodnout zda také pořídit z něco použité nebo tak poradíte?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí