Pomalá prvňačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
21.3.14 07:58

Dobrý den všem, po přečtení dotazu mám pocit, jako by se týkal mojí sedmileté dcery…
Od malinka je nesoustředěná, někdy úplně vypíná a nevnímá.
Pomalu se obléká ( byla by schopná sedět vedle oblečení a zpívat si nebo jen tak koukat ), nad jídlem sedí třeba hodinu ( pokud to není čokoláda ). Protože je v první třídě, je to trochu problém ve škole, kde nestíhá hlavně diktáty. Když se s ní učím doma a vychytám chvíli, kdy se opravdu soustředí, je příklad nebo psaní hotové perfektně a téměř okamžitě, když se ale nesoustředí, děláme úkol s chybami a několikanásobně déle. Nejraději si prostě pořád hraje…Ráda bych věděla, jak vam pomohla ta poradna nebo jestli se dcera zlepšila časem sama. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
21.3.14 15:54
@Mrketka píše:
Dobrý den všem, po přečtení dotazu mám pocit, jako by se týkal mojí sedmileté dcery…
Od malinka je nesoustředěná, někdy úplně vypíná a nevnímá.
Pomalu se obléká ( byla by schopná sedět vedle oblečení a zpívat si nebo jen tak koukat ), nad jídlem sedí třeba hodinu ( pokud to není čokoláda ). Protože je v první třídě, je to trochu problém ve škole, kde nestíhá hlavně diktáty. Když se s ní učím doma a vychytám chvíli, kdy se opravdu soustředí, je příklad nebo psaní hotové perfektně a téměř okamžitě, když se ale nesoustředí, děláme úkol s chybami a několikanásobně déle. Nejraději si prostě pořád hraje…Ráda bych věděla, jak vam pomohla ta poradna nebo jestli se dcera zlepšila časem sama. děkuji

Jsem zakladatelka této diskuze a poradnu jsme nakonec nepotřebovali. Učitelka dceru přesadila (původně seděla se svoji nejlepší kamarádkou) a nyní sedí s klukem ;). Od té doby se jako zázrakem změnila a bývá, hlavně v matematice, většinou první. Doma se moc nezměnila a stále je schopna jíst i hodinu, při oblékání musím počítat do dvaceti, aby se rychle oblékla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí