Pomalý hrnec Kenwood
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pomalý hrnec Kenwood
Ahoj, nemáte náhodou někdo tento hrnec http://www.nakupka.cz/…wood-cp-658/?… Jak jste spokojené a co všechno v něm děláte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak nikdo nic nenapsal
.Já jsem si tedy hrnec objednala a dnes poprvé vařila. Jsem nadšená
.Moc všem doporučuju. Pro maminky na MD je to super věc. Večer jsem si suroviny pěkně naházela do hrnce, ráno zapla a pak už jen baštila. Obídek se uvařil sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lennny mohla bys mi prosím napsat,, až se s hrncem sžijete, jak se dělá třeba guláš atd? Je potřeba nejdříve osmažit cibulku na pánvičce a pak vložit do hrnce? Nebo jde udělat varianta dušeného masa z papiňáku (cibulka, maso, podlít)?
Prostě, jestli se tím hrncem dá nahradit papiňák. A jak dlouho vlastně jede než je oběd uvařený?
Budu ti vděčná za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Chocolate píše:
@lennny mohla bys mi prosím napsat,, až se s hrncem sžijete, jak se dělá třeba guláš atd? Je potřeba nejdříve osmažit cibulku na pánvičce a pak vložit do hrnce? Nebo jde udělat varianta dušeného masa z papiňáku (cibulka, maso, podlít)?
Prostě, jestli se tím hrncem dá nahradit papiňák. A jak dlouho vlastně jede než je oběd uvařený?
Budu ti vděčná za rady.
Já teda papiňák nemám. Rozhodovala jsem se mezi papiňákem a pomalým hrncem. Když jsem si přečetla hrooozně moc
recenzí na pomalý hrnec, tak jsem neváhala. v papiňáku je to určitě rychlejší, tady se to vaří několik hodin, ale zase se tu dá dělat skoro všechno a v papiňáku ne.Dnes jsem dělala maso na způsob guláše a cibulku jsem dala podle receptu na dno, nesmaženou. Vařila jsem cca 4hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit