Pomluvy a drby v práci

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1570
1.2.23 06:14

Tak drby a pomluvy kolují v každé firmě, to už je taková ta klasika… s tím nic nenaděláš :nevim:
Za mně tedy, já bych se svým mužem v jedné firmě dělat nechtěla, to si myslím většinou nikdy není ku prospěchu věci :think:
Ale pokud je to tvá vysněná práce, tak se prostě nad pomluvy povznes, ono je to časem přestane bavit :D

• načítám...
Anonymní
1.2.23 08:05

.

Příspěvek upraven 01.05.25 v 06:15

• Upravit
Anonymní
1.2.23 08:10

.

Příspěvek upraven 01.05.25 v 06:16

• Upravit
10979
1.2.23 08:35
@Anonymní píše:
@vokishka Ale on nad tím právě že rukou mavl :nevim: Partnera informoval, kdyby to chtěl řešit, tak zajde za mými nadřízenými a ptá se jich. Takový je tady postup. Jen informoval, abysme věděli co se mu doneslo. Ale mě tohle chování dotyčných štve :cert: prostě; nic z toho se nezakládá na pravdě a prostě to ženou tak vysoko? Přitom já s nimi, ani nepracuju. Můj partner naopak šel a ptal se mých přímých nadřízených jak si vedou a tam není žádný problém, zaručuju se a kolega v kanceláři je se mnou dost spokojený. :nevim: a taky mě štve že neřekl kdo to byl :nevim: :think: když už s tím začne.

Od začátku tu kolují drby rázu, že s někým spím ( jeden z kolegů), že jsem úplně blbá že nechápu, jak jsem se sem dostala…a podobný nesmysly. Ale že si výmysly kraviny a půjdou až za vedoucím tak to jsem nečekala. 8o :nevim:

Nevím od koho to přišlo, ale myslím si své, vzhledem k tomu, že se to stalo pár dní potom co dvě dotyčne byli na koberečků, rok nedostanou prémie, mají důtku a lidí si stezuji ( je to pravda, ne drby ) na to jak pracují. Nevím proč do toho zatáhli mě - nepracují s nimi, můj partner je jejich nadřízený, pod ním je ještě jeden, se kterým se bavím ( s tím prý spím a právě u něj travin pracovní dobu :pocitac: ).

Zezacatku jsem to brala s nadhledem, ale teď když ty lži se donesly až k nejvyššímu u nás 8o Už mi to nějak nejde ventilovat.

A to ti nevadí, kam až to zašlo? Je to pohled na věc, který jsem ti dala, protože jsi založila diskusi. Akceptuji, že se ti to nelíbí.
Bohužel nikdo v té konkrétní situaci s tebou nejsme, tudíž těžko tě obhajovat, když si to umíš zařídit sama. A ne tedy úplně samostatně.
Každopádně aby můj partner obcházel vedoucí pracovníky a sjednával pořádky je už moc.
Když už, tak to měl řešit pouze tvůj vedoucí.
Dosáhli jste vlastně tohoto, čeho jste chtěli. Ono to asi úplně nefunguje… A co jsi vlastně čekala?
Možná bude chvíli klid, ale jen na oko.
Většina těch lidí bude čekat na tvou chybu a věř, že se dočkají. Stejně tak partnera.
To, že spolu přímo spolupracujete může být dokonce v některých firmách proti etickemu kodexu.
Bude peklo, nejdříve jste to mohli řešit tou mírnou formou, ale ne. Vy hned oba natvrdo i s postihy. Tím si ještě nikdo respekt nesjednal.
Pro vás mělo být důležité, že se o tom ví, to že někdo cosi prdolí je sice nepříjemné, ale pořád vás to nijak neohrožovalo.
Zatím oba neumíte domyslet co jste způsobili tady tím řešením.
Ono to celé šlo s pozice vedoucího pracovníka řešit ještě úplně jinak a elegantněji.
No, nezávidím vám to…

• načítám...
Anonymní
1.2.23 08:44

.

• Upravit
10979
1.2.23 08:51
@Anonymní píše:
@jamik1416 bohužel. Jak jsem psala já chtěla jinak, stejná firma, ale jiné místo. Což se nestalo… Nás boss to viděl jinak a dál mě kde byl člověk akutně potřeba.

Taky dobrá organizace. Člověk se aktuně potřebuje a místo toho, aby se alespoň na oko aktivně a formálně hledal :lol:…a najednou se to vyřeší něčí přítelkyní.
A ještě vedoucího pracovníka.
To je sen tohle to :mrgreen:
Je strašně důležité pri takovém obsazení pracovní pozice jednat velmi citlivě.
Znám asi tři případy kdy manželé (partneri) pracují společně, kdy tam manžel (partner) byl dříve a manželku (partnerku) tam prostě jaksi dostal.
Určitě to nebyl úplně hladký proces. Nakonec tam tedy jsou, ale takový cirkus jako vy dva nedělal nikdo. A taky to nějaký čas dostávali sežrat.

• načítám...
10979
1.2.23 08:54
@Anonymní píše:
@Trojlístek Kristova noho :roll: Jaký sjednávání do Prčic už. Tady to funguje tak, že se jde za přímým nadřízeným, kdo má toho dotyčného na starosti a zeptá se jak pracuje. Tak to chodí u každého.

A co se týká postihu dotyčných - opět, nevíš jak to funguje, tak tu nevyvozuj žádné domněnky a mě do toho netahej, já s ním nemám absolutně nic společného, ani pracovně. :roll: Navíc jaký trest dostali nebylo v režii mého chlapa.

Bože :lol: 8o

:potlesk: :mrgreen: :palec: tak ať se vám tam hezky pracuje.
Jsi pěkně arogantní, takže příčinu hledej hlavně ve svém chování.
Proč to vlastně řešíš, když jsi tak nad věcí a vyřešil to někdo jiný podle pofidérních pravidel.

• načítám...
10979
1.2.23 09:00

Na drbu jste založili tvou obhajobu setrvání ve firmě.
Jste oba tak strašně nad věcí, ale lítají postihy. Jsi tam 4 měsíce a už takové haló. Prostě nečekejte, že to bude mít udržitelnou úroveň, své možnosti už jste vyčerpali a stejně jsi založila diskusi :lol: :mrgreen:
Tak proč asi…

• načítám...
Anonymní
1.2.23 09:28

.

• Upravit
Anonymní
1.2.23 09:30

@Trojlístek pofidérních??? Aha, dobrý, tak to řeknu holt veliteli na kriminálce, že holt máme u bezpečnou zboru dle… pochybná pravidla a ona to vlastně ví mnohem lépe :) :mrgreen:

Nechtěla jsem psát, kde pracuji, ale už je to holt venku. Žádný vedoucí, ale velitel…

• Upravit
10979
1.2.23 09:36
@Anonymní píše:
@Trojlístek jaký setrvání??? Ty kráso, ty si fakt mimo :roll: :? :mrgreen: mě vyhazovat nehrozí, narozdíl od jiných.

Víš, že se všem těm lidem už nedivím?
Najdou si způsob, jak se tě zbaví. Věděla bych jak na tebe a věř, že ostatní to napadne taky. Protože tohle předvádět po 4 měsících v jinak dosud fungující firmě psychicky neustojíš.
Tvá arogance, nediplomacie a nadřazenost tě nakonec dožene.
Jen tedy toho chlapa je mi líto, že si někde dlouho budoval pracovní pozici a pak přijdeš ty a musí být takový cirkus.

• načítám...
10979
1.2.23 09:37
@Anonymní píše:
@Trojlístek pofidérních??? Aha, dobrý, tak to řeknu holt veliteli na kriminálce, že holt máme u bezpečnou zboru dle… pochybná pravidla a ona to vlastně ví mnohem lépe :) :mrgreen:Nechtěla jsem psát, kde pracuji, ale už je to holt venku. Žádný vedoucí, ale velitel…
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
2668
2.2.23 16:11

Tak pokud jste doposud svým chováním k těm drbům nedali reálný základ, tak vaší reakcí jste jim důvod myslet si, že tam máš protekci, dali. Píšeš, že chlap je v té práci na vysoké pozici. Tvému vedoucímu, který ti místo nabídl, někdo něco řekne a on to neřeší s tebou a tvými nadřízenými, ale jde si o tom vykládat s tvým chlapem. To je prostě špatně.

„Můj partner naopak šel a ptal se mých přímých nadřízených, jak si vedou a tam není žádný problém, zaručuju se a kolega v kanceláři je se mnou dost spokojený.“ Tohle z jeho pozice taky nepůsobí dobře. Když za tebou přijde partner tvé kolegyně, který je vůči tobě ve vyšší pozici, budeš mu vykládat, že s její prací nejsi spokojená? U nás v práci kolegové dané paní něco takového zkusili a oba byli odejiti, i když tam taky prý neměla vůbec žádnou protekci. :P

• načítám...
8302
2.2.23 17:19
@Anonymní píše:
@vokishka Ale on nad tím právě že rukou mavl :nevim: Partnera informoval, kdyby to chtěl řešit, tak zajde za mými nadřízenými a ptá se jich. Takový je tady postup. Jen informoval, abysme věděli co se mu doneslo. Ale mě tohle chování dotyčných štve :cert: prostě; nic z toho se nezakládá na pravdě a prostě to ženou tak vysoko? Přitom já s nimi, ani nepracuju. Můj partner naopak šel a ptal se mých přímých nadřízených jak si vedou a tam není žádný problém, zaručuju se a kolega v kanceláři je se mnou dost spokojený. :nevim: a taky mě štve že neřekl kdo to byl :nevim: :think: když už s tím začne.

Od začátku tu kolují drby rázu, že s někým spím ( jeden z kolegů), že jsem úplně blbá že nechápu, jak jsem se sem dostala…a podobný nesmysly. Ale že si výmysly kraviny a půjdou až za vedoucím tak to jsem nečekala. 8o :nevim:

Nevím od koho to přišlo, ale myslím si své, vzhledem k tomu, že se to stalo pár dní potom co dvě dotyčne byli na koberečků, rok nedostanou prémie, mají důtku a lidí si stezuji ( je to pravda, ne drby ) na to jak pracují. Nevím proč do toho zatáhli mě - nepracují s nimi, můj partner je jejich nadřízený, pod ním je ještě jeden, se kterým se bavím ( s tím prý spím a právě u něj travin pracovní dobu :pocitac: ).

Zezacatku jsem to brala s nadhledem, ale teď když ty lži se donesly až k nejvyššímu u nás 8o Už mi to nějak nejde ventilovat.

Já bych je konfrontovala když přesně víš, co o tobě a proti komu dalšímu říkají.

• načítám...
Anonymní
1.5.25 06:17

@admin prosím zamknout tema

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat