Pomohlo dětem kozi kolostrum?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.3.26 07:40

Pomohlo dětem kozi kolostrum?

Ahojky,
Syn byl vždy nemocný 1× do měsíce ve školce. Vždy začátek měsíce týden doma :D ale teď se z toho nějak nedokáže vyhrabat, týden už mu bylo dobře, tak šel do školky a zase má teploty a rýmu, nedochodil ani týden… dávám vit. D, rybí olej, občas Zinek s B komplexem.. pomohlo Vám to kozí kolostrum?
Vironal nám teda taky zrovna moc nezabírá :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
450
11.3.26 08:26

Přijde mi hrozné odpírat ostatním živým tvorům životně důležité kolostrum. To je jako odepřít ho vlastnímu dítěti a nabídnout jinde za vidinou zisku. :( Ale chápu, na to se nikdo neptal.

Jinak tedy k docházce do školky tohle patří, dítěti je potřeba postupně budovat imunitu… Posilovat ji i jinak než doplňky stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.3.26 08:47

A jak dlouho syn chodí do školky? Můj kluk byl první dva roky docházky taky pořád nemocný, bral spoustu doplňků, jednou nám tchýně koupila dvě balení kolostra za těžké prachy (já sama bych nekoupila, taky mám pocit že kolostrum patří jen miminkům) a nemělo to žádný efekt. Prostě ty děti si tím musí projít než se jim spraví imunita. Teď syn chodí do školky třetím rokem a skoro nemocný není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.26 11:27

Kamarádka tvrdí, že jim zabral výborně. Já pořídila sirup a ani jsem nic moc nezaznamenala. Zato kozí mléko. Jako dítě jsem ho pila pořád a nemocná jsem téměř nebyla. Když byla dcera mimino dávala jsem ho jednou týdně před spaním. První rok jsme prošli úplně bez virózy. Kozí mléko si občas koupím asi jen tak, ze sentimentu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.26 12:22
@Anonymní píše: Více

A kupuješ už kozí mléko normální? Nebo nějaké speciální pro děti? Mám poblíž prodejnu s farmářskými produkty a kozí jogurty i mléka tam mají..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.26 05:33
@Anonymní píše: Více

Normální kozí mlíko z Kauflandu nebo hypernovi. Akorát má jinou chuť, takovou trpčí na konci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA