Pomůže mi někdo se seminárkou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
@Průzkumník o tyto zbytečně rýpavé komentáře opravdu nestojím.
Ale on má pravdu
buď to zvládneš sama (je to docela easy) nebo si holt zaplatíš konzultaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
Ale on má pravdubuď to zvládneš sama (je to docela easy) nebo si holt zaplatíš konzultaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jen tak mě napadá ty jsi si našla nějaký profláklý případ? takže info budeš čerpat z novin a internetu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
jen tak mě napadá ty jsi si našla nějaký profláklý případ? takže info budeš čerpat z novin a internetu?
Ano, v podstatě tak jsme to měli udělat, já jen nějak nemohu dohledat to řešení situace s ohledem na legislativu, proto jsem se jen chtěla optat jestli s tím tady nemá někdo zkušenost, kde to najít, to je všechno.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Průzkumník o tyto zbytečně rýpavé komentáře opravdu nestojím.
Tak od věci ten komentář není, že jo. Ty něco chceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjaF píše:
Tak od věci ten komentář není, že jo. Ty něco chceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano, v podstatě tak jsme to měli udělat, já jen nějak nemohu dohledat to řešení situace s ohledem na legislativu, proto jsem se jen chtěla optat jestli s tím tady nemá někdo zkušenost, kde to najít, to je všechno.
hmm nevím to mi teda jako věrohodný podklad pro seminárku nepřijde, pokud budeš mít řešení z blesku a typu jedna bába povídala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi po mě nějaký diplomant chtěl informace, které jsem mu napsala a sdělila, kde to najde.
Místo poděkování mi odepsal, že to nemůže najít a tak se „rozhodl, že mu to zpracuju“......
Mojí odpovědí byl jen internetový odkaz.
Jako drzost nezná mezí, že…
Někdo se snaží, někdo je fakt drzej.
Proto jsem i skončila s oponenturou závěrečných prací. Někdy se to fakt nedá číst. Diplomka složená jen z citací, žádný vlastní názor…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
hmm nevím to mi teda jako věrohodný podklad pro seminárku nepřijde, pokud budeš mít řešení z blesku a typu jedna bába povídala![]()
Proto je tady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Průzkumník píše:
Proto je tady.
houby je tady protože si myslí že jí to někdo vypracuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
houby je tady protože si myslí že jí to někdo vypracuje
Fááákt? A já myslel, že chce zdrbnout a sdílet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, studuji speciální pedagogiku a máme udělat seminární práci na předmět Legislativa zdravotně postižených. Máme si najít příklady porušování práv zdravotně postižených občanů, čeho se to týká v čem bylo porušení a jak bychom to řešili s ohledem na legislativu. Tak příklady jsem si našla špatné zacházení se seniory v ldn a v čem bylo porušení to je taky jasné, ale nevím jak mám úplně popsat to řešení situace s ohledem na legislativu. Když projíždím ty zákony všude mi vyjíždí akorát práva pacientů a tak, ale já bych to potřebovala nějak odborneji popsat, ale nevím úplně jak. Děkuji předem za odpověďi