Pořád duch na testu

Anonymní
10.9.12 17:29

pořád duch na testu

To není možný, pořad mám duchy na TT. Hodně slabé, ale viditelné .Jak je to možné? Nejdříve týden před menstruací silné bolesti, potom opožděná menstruace, bolest prsou. Potom pohotovost z důvodu, stále přetrvávajících bolestí kde mi byl odebrán vzorek krve na zjištěni HCG. Prý negativní. Nakonec po týdnu přišla menstruace, s 3týdenním opožděním, ale všechny bolesti přetrvávají a menstruace víc jak o polovic slabší. Z toho důvodu jen tak ze zvědavosti jsem zkusila test a zase byl duch. O dítě se nesnažíme, takže by neměla být ani žádná vsugerace. Máte s tím někdo zkušenosti a dopadlo to těhotenstvím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
10.9.12 17:35

Dopadlo to těhotenstvím, mimoděložním :zed: :zed: :zed: Ale já tedy měla HCG v krvi a rostlo, jinakmpříznaky stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
10.9.12 17:38

Taky to u mně ze začátku vypadalo jak duch a bylo to mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.12 17:41

No mě ta doktorka na pohotovosti řekla, že to muže být mimoděložní a nebo žluté tělísko .Tak mi vzala krev, když došel výsledek řekla, že to co mě bolí je to tělísko, pač krev byla negativní. Pak už jsem netestovala a čekala na menzes, když po 4 dnech byl pořad divný, tak jsem zkusila ten test a tam ten duch.

• Citovat
  • Upravit
8996
10.9.12 18:12

Nech si znova vzít krev. Taky bych se bála mimoděložního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí