Pořád pláče a pláče

689
4.6.12 11:51

pořád pláče a pláče

Ahoj holky,
mám doma dvoutýdenní miminko- chlapečka a stále pláče. Už nevím co s ním mám dělat. Skoro nespinká a brečí a brečí. Má hodně prdíky - používám INFACOL- tak nevím jestli to třeba nezabírá nebo čím ten pláč je, ale už si nevím rady - prosím poraďte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
4.6.12 11:53

Zavinout pevně s ručičkama u těla, šero, pustit fén nebo vysavač…
Třeba to pomůže.

Hlad třeba nemá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.6.12 11:59

Zkus něco jiného na to nadýmání, koj jak potřebuje, chovej… Zkoušela jsi dudlík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
4.6.12 11:59

Ahojky vím co prožíváš taky jsem to měla moje malá do 3 měsíců plakala ..Nějak po 2 měsíci se to začalo zlepšovat. Měla tzv. 3 měsíční koliku nepomáhalo skoro nic ..Dávali jsme Espumisan , nahřívací pytlík s DM s jádrama třešní pak jsme masírovali bříško gelem PUPICEK se to jmenuje a cvičily z nožičkama při kterým se pořádně vyprděla .. Taky plakala pořád a hodně večer .Přes den jsem jí uspávala ,nosila určitě něco vyskoušel třeba to pomůže . Nebo ho zabal pevně do zavinovačky potřebuje se cítit v bezpečí . :hug: Určitě bude dobře uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
4.6.12 12:02

Vydržet, to budou koliky, kor jak je to klučík. My si tím prošli, trvalo to cca 5 měsíců :zed: Takže zkoušet vše aby ho netrápilo bříško, ale vesměs vydržet, většinou nic moc nezabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
4.6.12 12:04

HJediné co nám pomáhalo bylo zabalit do zavinovačky a skákat na míči, před každým kojením jsem ještě s malou cvičila (dávala nožičky k bříšku) a nahřívala teplou plínkou. Ale obě holky jsem měla furt na ruce a pořád jsme houpali-nosili-hopsali, postupně to přejde. Druhé dceři jsou teď 3a půl měsíce a je to o moc lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
4.6.12 12:08

malemu na prdiky zabiral jenom Sab Simplex. Nic jineho… nahrivani, cviceni, vse jsme delali, ale Sabik byl nejlepsi volba, to mu ulevilo prakticky hned…

Jinak, ja jsem ho v nejvysim zoufalstvi davala i do lehatka a houpala nebo do autosedacky (na chvilku) a houpala. To ho uklidnilo nejspolehliveji…

A zavinovali jsme hodne pevne, to se mu libilo.. ;)

Hodne stesti se zkousenim. :)

• Citovat
  • Upravit
1521
4.6.12 12:08

také jsem prožila, u nás to trvalo 3,5 měs. Vyzkoušet všechny rady co tu padly a když nic nepomuže, tak prostě jen přežít:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.6.12 12:13

Holky dudlík dávám - zabere, ale jen na chvíli- pak zase pláč. Jinak hlad by neměl mít- mléko mám a dávám papat jak chce. I váha jde nahoru takže tím si myslím, že to není. Jinak zavinovačku jsem ještě nezkoušela, ale plenkou mu svazuji ručičky a balím do deky a přijde mi že mu naopak vadí že nemůže s ručičkami hýbat - vzteká se tak mu je pak uvolním a to mi přijde, že mu vyhovuje více. Nevím už co dělat - zkusím teda možná jiné kapičky na prdíky. Jsem už zoufalá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.6.12 12:17

Nám pomáhaly jen kapky Babycalm, chce to zkoušet a zkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.6.12 12:21

Kam a jak ho dáváš spát? Normálně do postýlky s rovnou matrací? To by mu totiž mohlo vadit, zkus udělat „pelech“, polož ho na velký polštář nebo prostě na něco měkkého, aby se do toho zabořil a byl tím obklopený, taky přikryj tak, aby měl látku kolem hlavičky zvrchu, prostě aby se ho po celém těle něco dotýkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
4.6.12 12:21

@AnnaP a jak ti spí vnoci ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.6.12 12:25

Dávám ho do postýlky na rovnou matraci, ale když pláče tak ho beru do postele na velký polštář - do kterého se právě krásně zaboří. A to občas pomůže, ale občas se tam kroutí a pláče ještě víc… :,(
V noci spal celkem dobře. Vždy ze začátku noci tak 4-5 hodin a pak se budil po 2-3 hodinách, ale dnes nespinkal skoro vůbec - pořád plakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.6.12 12:25
@AnnaP píše:
Dávám ho do postýlky na rovnou matraci, ale když pláče tak ho beru do postele na velký polštář - do kterého se právě krásně zaboří. A to občas pomůže, ale občas se tam kroutí a pláče ještě víc… :,(
V noci spal celkem dobře. Vždy ze začátku noci tak 4-5 hodin a pak se budil po 2-3 hodinách, ale dnes nespinkal skoro vůbec - pořád plakal.

A co masáž bříška? Nebo podržet v klubíčku bez plenky nad umyvadlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.6.12 12:31

Masáž bříška jsem ještě nezkoušela. Zkoušíme s manželem když pláče položit ho na polštář a tam mu zvedneme nožičky k bříšku- občas to pomůže a vyprdí se, ale většinou to nefunguje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí