Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojte
.
v 2010 sem rodila klestama . takze hodne sesita
jeste v porodnici mi vypad steh ale rikali ze tam neni nutny ze to nevadi ( ulevilo se mi ze nemusim znovu na siti
) ale ted ma synek 6 mesicu a ja porad citim spodek teda spis levou stranu kdyz neco delam tak to tak nejak tahne:-(( a pri sexu
. je to fakt normalni? hoji se to tak dlouho nebo spis mel nekdo neco podobneho? ![]()
dekuji moc za odpovedi ci rady ![]()
Taky sem rodila kleštěma .Celá potrhaná,šitá jak plot ze všech stran i vnitřní stehy a po 6 nedělí jsem už žádné bolesti neměla,takže radim jít k dr
Ahoj. Já první dceru rodila normálně, vaginálně, bez kleští - a děsně jsem se potrhala. Rodil a šil mě mladý doktor bez zkušeností, sešil mě moc, bolelo to šéleně i dlouho po šestinedělí, poprvé jsem souložila víc než rok po porodu - a s velkými obavami. Časem se to zlepšovalo, až to bylo úplně OK.
Taky jsem rodila kleštěma a taky jsem s tim měla dobře půl roku problémy. Sedět nešlo a s každou změnou počasí jsem si myslela, že si spodek uříznu
. Pak to ale nějak přešlo samo.
Já rodila bez kleští, klasický nástřih, ale velký a cítila jsem to dlouho. Při sexu to přestalo bolet až po 9 měsících, ale mně se celkově blbě hojí jizvy, takže to může být i tím. Já ťuňťa jsem se na to zapomněla zeptat při gyn.kontrole po půl roce, už jsem tam chtěla jít znova, ale měla jsem placenou péči, tak mi bylo líto 500, tenkrát to pro mě byla hromada peněz, tak jsem to oddalovala a nakonec to přešlo samo.
radinek píše:
ahojte.
v 2010 sem rodila klestama . takze hodne sesitajeste v porodnici mi vypad steh ale rikali ze tam neni nutny ze to nevadi ( ulevilo se mi ze nemusim znovu na siti
) ale ted ma synek 6 mesicu a ja porad citim spodek teda spis levou stranu kdyz neco delam tak to tak nejak tahne:-(( a pri sexu
. je to fakt normalni? hoji se to tak dlouho nebo spis mel nekdo neco podobneho?
Já sice bez kleští,ale šili mě přez hodinu
Nástřih + natržení.Problémy jsem měla až do druhého porodu,kdy mi to „spravili“.Takže tři roky mě to táhlo,bolelo,když jsem si třeba dřepla,tak mi tam ruplo a trochu to krvácelo,štipalo.Po roco po porodu jsem s tím byla u mudra,ten navrh znova nástřih a sešít jinak.To jsem odmítla.TEd bych tak blbá nebyla.Po druhém porodu mi mladá mudra říkala,že to tam mám otřesně zašité,za 10 minutek mě zašila a po 6 ti nedělí absolutně bez problému.
Kamča.dalmatinka píše:
Taky sem rodila kleštěma .Celá potrhaná,šitá jak plot ze všech stran i vnitřní stehy a po 6 nedělí jsem už žádné bolesti neměla,takže radim jít k dr
dekuji moc za odpovedi
Anonymní píše:dekuji všem moc za odpovedi takže to vypada že nejsem divná ale že to bude to trošku jiné zašití
Já rodila bez kleští, klasický nástřih, ale velký a cítila jsem to dlouho. Při sexu to přestalo bolet až po 9 měsících, ale mně se celkově blbě hojí jizvy, takže to může být i tím. Já ťuňťa jsem se na to zapomněla zeptat při gyn.kontrole po půl roce, už jsem tam chtěla jít znova, ale měla jsem placenou péči, tak mi bylo líto 500, tenkrát to pro mě byla hromada peněz, tak jsem to oddalovala a nakonec to přešlo samo.
Katka86 píše:radinek píše:Já sice bez kleští,ale šili mě přez hodinu
ahojte.
v 2010 sem rodila klestama . takze hodne sesitajeste v porodnici mi vypad steh ale rikali ze tam neni nutny ze to nevadi ( ulevilo se mi ze nemusim znovu na siti
. je to fakt normalni? hoji se to tak dlouho nebo spis mel nekdo neco podobneho?
Nástřih + natržení.Problémy jsem měla až do druhého porodu,kdy mi to „spravili“.Takže tři roky mě to táhlo,bolelo,když jsem si třeba dřepla,tak mi tam ruplo a trochu to krvácelo,štipalo.Po roco po porodu jsem s tím byla u mudra,ten navrh znova nástřih a sešít jinak.To jsem odmítla.TEd bych tak blbá nebyla.Po druhém porodu mi mladá mudra říkala,že to tam mám otřesně zašité,za 10 minutek mě zašila a po 6 ti nedělí absolutně bez problému.
dekuji všem moc za odpovedi takže to vypada že nejsem divná ale že to bude to trošku jiné zašití ![]()
OŽIVUJI ![]()
Ahoj holky, jsem po porodu už víc než rok a půl a včera se mi zase ozvalo šití po porodu
Bolelo to jak čert, teda spíš jakoby štípalo, nebo řezalo, nevím jak to líp popsat
Měla jsem s tím problémy ještě 7 měsíců po porodu, pak byl klid. Tenkrát jsem to mudr říkala, prý to tak někomu dělá, ale znovu teď?
Mě napadá, jestli to může souviset s tím, že jsem těhotná, doktorovi to řeknu, mám už jinýho, ale jdu tam až za 3 týdny. Dělalo vám to některé taky tak? ![]()
Já teda mám po porodu 5 měsíců, ale musím říct, že to taky pořád dost cítím. Hlavně při styku ![]()
@celipipka54 zeptej se doktora, možná to souvisí s dalším těhotenstvím, přeci jen pak už je ten spodek zatížený hodně. Já vím, že jsem si celé šestinedělí nemohl sednout jinak než na půl zadku, protože to prostě nebylo možný, jak to bolelo.
Ale časem se to zhojilo, druhý porod už byl jen s nástřihem a to se hojilo dobře a problém s tím nemám.