Poraďte prosím diář

2238
15.9.13 16:20

Poraďte prosím diář

Zdravicko :mavam:
moc prosim prichozi o pomoc ohl. denniho diare pro zenu, je to mysleno jako dárek k narozeninám, takze neco fakt pekneho v kuzi nebo kozence a se spoustou funkci. Nekde jsem i videla, ze diar obsahoval hodne informaci (kalendarium a jine dulezite infa) jak v CZ, tak i SK, coz by bylo bomba, protoze obdarovana je slovenka… vim, ze je to risk kupovat takoveto zbozi na slepo pres net, ale nemam sanci v nejblizsi dobe navstivit nejake slusne papirnictvi, tak budu doufat, ze ma nekdo z vas zkusenosti v teto oblasti a pomuze :nevim: :oops: ;)

predem moooc diky za jakykoliv tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1584
15.9.13 16:22

Krásné jsou diáře FILOFAX, dělají je v různých provedeních (i v kůži). Není to jen na jeden rok, ale má to takové ty kroužky na vkládání nových listů a výměnu roků. K sehnání zde http://www.filofax-diare.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
15.9.13 16:29

Já jsem spokojená s ADK a mají k dokoupení spoustu náplní dle individuální potřeby. Ale je to trochu dražší. Ale jen pro inspiraci, třeba je to právě to, co hledáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
15.9.13 16:34

Obe značky vypadaji super, ale asi jsem myslela trochu nizsi cenovou kategorii :oops: JE to sice darek k narozeninam, ale my si davame darky celkem levne…takze bych rada utratila tak 500,–- :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.9.13 16:50

http://www.heureka.cz/?h[fraze]=di%C3%A1%C5%99+2014 zkus takhle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.9.13 16:51

Tak to nejde celé vložit - heureka.cz a zadej diář 2014 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
15.9.13 17:32

Zkus oběhnout nějaké knihkupectví, kupovalala jsem tam loni a výběr byl obrovský…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.9.13 19:12

Také ujíždím na Filofaxu :) Alepodívej se na http://www.argus-cz.cz/ mají tam kroužkové diáře velikosti pocket výrazně levněji. A sedí do nich náplň Filofax pocket.

Příspěvek upraven 15.09.13 v 19:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. IvetJas
15.9.13 19:16

Taky bych doporučila filofax. Diáře jsem střídala po roce a léta mi žádný nevyhovoval. Filofax mám teď druhý rok a dokud se mi nerozpadne ten obal, budu dokupovat jen náplně. Je skvělý.

• Citovat
  • Upravit
13207
2.11.21 17:28

Diář 2022

Ahoj, potřebovala bych poradit. Oblíbila jsem si kroužkový diář A5 z DM, který letos asi na českém trhu nebude.
A tak hledám podobný.
Formát A5, vlevo pondělí až pátek, víkend vedlejší strana + prostor na poznámky a hned za tím úplně volná dvojstrana.
Používám to na zapisování kde čeho, takový můj deník.
Když byste některá měla tip na něco takového, tak budu moc vděčná! Dík! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný