Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Děkuji, že sem nedáváš fotku. Dlouhá úzká stolice může být a nic to nemusí znamenat. Až ji budeš mít opačnou, ještě si s láskou vzpomeneš. Ale jako vážně, tvar a konzistence stolice se může měnit asi podle toho, jak zrovna jíš. Aspoň mě to tak přijde.
@LiduNe jako ja si to taky myslim! Ale ten chlap muj me tak vydeptal🙈Fotku bych sem v zivote nedala!😃
Ja jim treba i hodně seminka a ruzny zrnicka a proste se to na stolici podepisuje…hlavne vsude pisou “tužkovitá” coz samozrejme takto uzkou nemame…Ono je zlo ten internet, najit neco kloudneho…omlouvam se jestli nekoho ta debata pohorsuje.🙈Je to tzv. diskuze o 💩
Aneb jak se manžele dokážou dokonale vystresovat kvůli hovně
Úzká stolice fakt neni nic hrozného nebo životu ohrožujícího ![]()
@izabe jako ja se tomu tady smeju jak me dokazal vydeptat nez rano odesel😃za deset let manzelstvi me nikdy nenapadlo, ze se pujdu podivat na bobek manzela🙈
@Anonymní píše: Více
@izabe no ja mu to taky hned vytmavím az prijde z prace🙈 😃pulku dopoledne zkoumám bobky na internetu…nic jdu vařit a dekuju!🤍
Ahoj holky,
mam dotaz, manzel mel ted zhruba tyden na stridacku prujem a pak stolici hodně uzkou. Mne to neprislo (ano sla jsem se podivat) protoze tyden v kuse neresime nic jineho🙈 🙄Lehce mi z toho hrabe…Manzel je sportovni postavy, nerekla bych ze ji nejak hodne spatne ale zelenine moc neda. Zadna krev, hlen nic….nema ani zdny bolesti. Tim jak to resi on zacala jsem i ja🙈Ano presne zde zacina ta cesta do pekel. Dneska jsem samozrejme mela ukazkovou uzkou dlouhou stolici. 🙈Muj dotaz je jednoduchy muze to nekdy obcas byt? Je nam obema 30let, nemame nadvahu, hybeme se celkem dost…Jako ja si az do ted, nikdy nic na zachode extra nekontrolovala, proste pokud to nebylo extra jiny, ale on me tak vystresoval🙄