Kvalitní značka pračky za dobrou cenu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poraďte značku pračky, prosím!!
Po 12 letech mi odchází pračka, mám Gorenje.
Byla spolehlivá a byla jsem moc spokojená. Oprava už asi nemá smysl.
Mám snahu vybrat novou, dneska jsem byla v Okay el. a mám hlavu jak pátrací balón. Prodavač chytrej, všechno kritizoval, pak vzápětí stejné značky chválil, ale jen ty, co byly v dražší hladině. Odnesla jsem si nakonec typ na Whirlpool, je za skoro 16000 tis. s tím že o víkendu na ní bude nějaká akce o 3 tis. míň a ještě dostanem 1500 od značky zpět na účet. To je dobrá cena.
Chci min. 1200 otáček, 7 a klidně 8kg náplň.
Nechci Beko nevěřím jim. Ale ani ne Miele, takové peníze nedám. ![]()
Poraďte vaše aktuální typy na značky praček, které jsou podle vás dobré.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám AEG také už 12 let a pořád přede jako koťátko. Nedám na ni dopustit. Jede prakticky denně, někdy několikrát a pere perfektně. Až jednou odejde do elektronebe, tak chci zase AEG. Ale věřím, že vydrží ještě dlouho. Zatím funguje jako nová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, zrovna jsem ti chtěla poradit Beko
mám pračku i sušičku od této značky a jsem moc spokojená, ono to zas tak o značce nebude, prostě štěstí na kus, může tě zlobit i pračka za 30 tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tterka píše:
Mám AEG také už 12 let a pořád přede jako koťátko. Nedám na ni dopustit. Jede prakticky denně, někdy několikrát a pere perfektně. Až jednou odejde do elektronebe, tak chci zase AEG. Ale věřím, že vydrží ještě dlouho. Zatím funguje jako nová
No to je právě to, že ta tyhle pračky jsou už jakoby ze staré gardy. Já jsem dnes v Okay vybalila, že bych ráda zase Gorenje a on mi řekl, že jsem blázen. Že to už dávno není pravda, konkrétně AEG mi poplival taky, že je teď jiná doba, třeba tři značky vyrábí jedna firma a všechno to stojí za prd.
Tak sem zoufalá. Manžel mi to projel po technické stránce, ale vybrat si mám sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacabus @Tom-Jerry Na ty jsem taky už koukala, pak jsem koukla na recenzi a nejsem moc moudrá, líbila se mi nějaká parní LG a tu tam proprali zle… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alisekR píše:
@kacabus @Tom-Jerry Na ty jsem taky už koukala, pak jsem koukla na recenzi a nejsem moc moudrá, líbila se mi nějaká parní LG a tu tam proprali zle…
mám normální na 6kg a spokojenost, pěkně pere
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
No, zrovna jsem ti chtěla poradit Bekomám pračku i sušičku od této značky a jsem moc spokojená, ono to zas tak o značce nebude, prostě štěstí na kus, může tě zlobit i pračka za 30 tisíc.
Asi máš pravdu, ale já se u toho Beka nemůžu zbavit jednoho dávnýho pocitu. Na začátku se Beko prodávalo jen v supermarketech, do prodejen elektra se muselo propasírovat…a mě to nějak nesedí.
I když taky jsem před čase viděla nějakej pořad, kde se Beko řešilo a tam vysvětlovali, jak na tom dnes jsou. A nevypadalo to zle. Řeším i variantu, koupit extra levnou a měnit ji častěji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alisekR mám Samsung, ale kdyby ji nekupoval manžel, šla bych do Whirlpool.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam Samsung Eco Bubble a nemuzu si ji vynachvalit. Ja ji mam teda jen rok a pul, ale treba nasi uz ji maji asi sest let a porad skvele pere s minimem prasku. Akorat se do ni teda nedaji pouzivat gely, jede na prasek nebo tekuty prostredek. V UK vyhrala obdobu D-testu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alisekR mám s párou a v poho…teda po roce užívání páry my to hlásilo chybu AE (volala jsem servis), že prý se tam dole voda… tak přemýšlel kde se tam bere…ptal se mne jestli používám páru, říkám, že jo, že vlastně pořád…tak se podíval na ten přívod a byl jen uvolnění šroubek… přitáhnul a zase jede super… máme jí asi 2,5 roku. Bere si vody co potřebuje. Máme na 8 kg a ne vždy ji naplním, vodu a čas si přizpůsobí… Máme k tomu i sušičku a nemůžu si stěžovat. pračka je A+++ a sušička A++
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Luca píše:Šla bys do Whirlpool? Nějaká kladná zkušenost? Já mám myčku od nich, spokojená jsem, i když někdy jí trochu šibe
@alisekR mám Samsung, ale kdyby ji nekupoval manžel, šla bych do Whirlpool.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacabus Má velká dvířka?? Já mám u své staré velká vrata a je to super, dnes mi tam některá přišla malá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ELIbeta píše:
Mam Samsung Eco Bubble a nemuzu si ji vynachvalit. Ja ji mam teda jen rok a pul, ale treba nasi uz ji maji asi sest let a porad skvele pere s minimem prasku. Akorat se do ni teda nedaji pouzivat gely, jede na prasek nebo tekuty prostredek. V UK vyhrala obdobu D-testu.
Kouknu na ní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit