Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já bych dala Davídka toho sme měli mít my ale máme holčičku pak Lukáš a nakonec Šimon
zakelka,s píše:
no právě máme příjmení od „Š“a někomu se třeba blbě vyslovuje Mikuláš Špička,toho Lukáše chce hlavně manžel,mě se až tak nelíbí,ale chci mu vyhovět.
Tak z těch tří potom fakt David. Lukáš Špička to bych nedala vůbec, tam je končící a začínající Š.
Ja bych take dala DAVIDA.
uz mas MIKULÁŠ - a k tomu mi prijde Šimon a Lukአmoc „ušišlany“ ![]()
A taky Mikulas a Lukas zneji podobne.
Presne z toho duvodu jsme museli zmenit jmeno pro holcicku… pritel ma z prvniho vztahu Natalii a chteli jsme Amalii - ale at reknes cokoli, je to stejne - Natal x Amal, Natalka x Amalka, Naty x Amy… ![]()
No, tak vzhledem k příjmení jednoznačně David. Šimon Špička je moc uŠišlaný a Lukáš je blbý, že končí na písmeno, kterým začíná přijmení.. ![]()
Tak s ohledem na příjmení jednoznačně David, Lukáš Špička je vyloženě jazykolam a Šimon ušišlaný.
(My jsme kvůli Š v příjmení nedali Tomáše a to byl můj největší favorit)
Šimon se mi nelíbí a vzhledem k příjmeni se mi nejvíc líbí David
No a teď je to jasné.Určitě ne jméno co končí š.jak píší holky,je to ušišlané.No asi má problémek i Mikuláš co?
Takže David…
Já se kvůli příjmení vzdala Ondřeje.K Ježkovi to nejde,to je jazykolam ![]()
mari1912 píše:
No a teď je to jasné.Určitě ne jméno co končí š.jak píší holky,je to ušišlané.No asi má problémek i Mikuláš co?Takže David…
Já se kvůli příjmení vzdala Ondřeje.K Ježkovi to nejde,to je jazykolam
A já zrovna Ondru Ježka znám ![]()
mari1912 píše:
No a teď je to jasné.Určitě ne jméno co končí š.jak píší holky,je to ušišlané.No asi má problémek i Mikuláš co?Takže David…
Já se kvůli příjmení vzdala Ondřeje.K Ježkovi to nejde,to je jazykolam
A já zrovna Ondru Ježka znám ![]()