Porod 24. prosince

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
7.5.22 18:29

@Nicol6373 Ahoj, termín jsem měla sice 14.12., ale malé se moc na svět nechtělo… 25.12. ráno jsem nastupovala na vyvolání, 26.12. se narodila, 30.12. nás propouštěli domů. Jako všechno v pohodě, těhotenství v zimě je mnohem lepší než v letních vedrech… Jen pár poznatků:

• Vánoce na houby, vše jsem měla připravené radši dopředu, těšila jsem se na 1. rodinné Vánoce doma s prckem, ale vůbec jsem si je neužila, chtěla jsem jen porodit
  • v porodnici na houby - byli tam mladí a nezkušení, co ještě nemají rodiny, a pak ti vysloužilí a protivní, byl zavřený bufet, vykoupený automat, kuchyň jela v nějakém omezeném režimu, myslela jsem, že umřu hlady - k druhému porodu jsem táhla zásoby jídla a pak jsem koukala, jak to v nemocnici funguje v nesvátečním režimu
  • Silvestr na houby - chlap měl domluveného Silvestra jako zapíječku - no 1. den doma, ani postýlku neměl sestavenou, nepustila jsem ho, dětská doktorka měla dovolenou, lékárny, obchody zavřený, eshopy doručovaly až po 6.1.
  • narozeniny o Vánocích jsou taky na houby - malá chce dort, nikdo to nechce jíst, všechny dárky najednou a pak celý rok nic…

Ale když si odmyslím ty povrchní věci, tak porod v zimě mnohem lepší než koncem léta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
7.5.22 20:18

U syna jsem měla termín 24.12, nakonec vykoukl 1.1. Porod proběhl za bouchani ohňostroje a pripitku personálu, bylo to vtipný. Jinak bricho největší jsem měla necekane v prosinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14605
7.5.22 21:08

@km2018 Jojo, léto s velkým panderem je za trest :lol: já mám syna na začátku září. Ale tehdy ještě naštěstí nebyla v české republice ta tropická vedra, teď bych asi rovnou chcipla, ale ještě predtim bych se nafoukla jako balon (otoky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
8.5.22 08:35

Ja rodila treba v prosinci a bricho jsem nemela vubec, takze jsem si v pohode nosila svou zimni bundu a jeste ke vsemu vsichni pak byli prekvapeni, ze jsem vubec tehotna byla.

Takze kdybych ti mela podle sebe odpovidat, kdy budes mit nejvetsi bricho, tak asi rok po porodu, protoze budes sedet doma s ditetem a kynout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
8.5.22 09:08
@Capricorn61 píše:
Ja rodila treba v prosinci a bricho jsem nemela vubec, takze jsem si v pohode nosila svou zimni bundu a jeste ke vsemu vsichni pak byli prekvapeni, ze jsem vubec tehotna byla.Takze kdybych ti mela podle sebe odpovidat, kdy budes mit nejvetsi bricho, tak asi rok po porodu, protoze budes sedet doma s ditetem a kynout. :mrgreen:

no tak to vychází zase na prosinec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
8.5.22 09:15

@vokishka Ale dočká se dřív. Ono záleží, jak rychle nakyne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
9.5.22 21:50

No nám se maličká narodila 24.12 2021 a jsem štastná že hodně těhotná jsem byla v zimě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat