Porod 24. prosince

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
7.5.22 08:53

Porod 24 prosince

Ahoj holky Čekáme druhé miminko a termín porodu mám 24.prosince
Mate některá z vás podobnou zkušenost?
Porod v prosinci
Syna mám v únoru takže největší bříško jsem měla v zimě
Kdy jste měli největší bříško když jste rodili v prosinci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8610
7.5.22 08:55

My máme jedno z dětí na silvestra. Největší břicho jsem měla taky v zimě, prosinec je přece zima. Takže tak asi listopad a prosinec.. teprve v září to na mně začalo být vidět, ale bylo to první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4926
7.5.22 08:57

A není to jedno? :roll: Jsi těhotná, tak je jasné, že ke konci budeš mít větší břicho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35446
7.5.22 09:10
@Nicol6373 píše:
Porod v prosinci

Co? No rodila sem na konci listopadu a největší břicho sem měla na konci listopadu.
Nechápu co řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
7.5.22 09:20

Když rodis v prosinci, největší břicho mas v červenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
7.5.22 09:27

Ja jsem mela minuly rok TP 24.12. neni na tom nic neobvykleho, nakonec jsem si to i trochu prala, ale slecna vykoukla az 27.12. V nemocnici jsem stravila i Silvestra. Bylo tam spoustu rodicek. Jedna ze skupiny TP Prosinec 2021 to mimo temrin zvladla na 24.12. Neni na tom nic neobvykleho az na to, ze to dite do budoucna trochu osulis o ten jeho pekny den.

Znala jsem fararku Evu, ktera se narodila 24.12. (a jeste musela chudak makat). Rikala, ze to je bozi znameni. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
7.5.22 09:30

Druhá dcerka se narodila 30.12.2021. :kytka: Psychicky poněkud narocnejsi prosinec, ale zase bude na co vzpomínat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
7.5.22 10:02

Co to je za dotaz proboha? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
7.5.22 10:04

Nech me hadat🤔 🤔 🤔V prosinci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
7.5.22 10:09
@Nicol6373 píše:
Porod v prosinci

Telekrát bych očekávala největší břicho už teď v červenci, dává to přeci logiku, když máš termín v prosinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8610
7.5.22 11:00

@Lorymk syn má stejné datum, jen o 7 let dřív. A byl to ten nejlepší prosinec. Sotva jsem se hnula, byla jsem unavena, tak jsem prohlásila, že letos vánoce neřeším, že to nedavam, stejně nevím, kdy budu rodit, tak to prostě letos pojmem skromné. No vánoce za mě zařídila rodina, to byla nádhera. A podobný to bylo o 2 roky později, kdy jsem na vánoce byla v šestinedělí a ještě se zánětem ledvin, to jsem jen ležela, kojila a ono se to taky nachystalo samo :mrgreen: kdežto teď, kdybych to neudělala celý já, tak vánoce nemáme.. mus si pořídit další zimní dítě, každý rok asi :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
7.5.22 15:50
To já jsem s obr břichem sama připravovala Štědrý večer, aniž bych vedela, zda se ho taky budu účastnit. :( :)
@Midaku píše:
@Lorymk syn má stejné datum, jen o 7 let dřív. A byl to ten nejlepší prosinec. Sotva jsem se hnula, byla jsem unavena, tak jsem prohlásila, že letos vánoce neřeším, že to nedavam, stejně nevím, kdy budu rodit, tak to prostě letos pojmem skromné. No vánoce za mě zařídila rodina, to byla nádhera. A podobný to bylo o 2 roky později, kdy jsem na vánoce byla v šestinedělí a ještě se zánětem ledvin, to jsem jen ležela, kojila a ono se to taky nachystalo samo :mrgreen: kdežto teď, kdybych to neudělala celý já, tak vánoce nemáme.. mus si pořídit další zimní dítě, každý rok asi :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27552
7.5.22 16:00
@Nicol6373 píše:
Porod v prosinci
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
7.5.22 17:11

Kamarádka měla termín porodu 6.1 a dítě se jí narodilo přesně na Štědrý den, 24.12 ve 12.hodin. Svátky prožila v porodnici a doma s manželem měla další 2 děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
7.5.22 17:16

Že by v listopadu a v prosinci. :think: No pokud někdo přenáší a má termín úplně na konci prosince, třeba se dočká prvního občánka následujícího roku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat