Porod 24. prosince
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Porod 24 prosince
Ahoj holky Čekáme druhé miminko a termín porodu mám 24.prosince
Mate některá z vás podobnou zkušenost?
Porod v prosinci
Syna mám v únoru takže největší bříško jsem měla v zimě
Kdy jste měli největší bříško když jste rodili v prosinci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My máme jedno z dětí na silvestra. Největší břicho jsem měla taky v zimě, prosinec je přece zima. Takže tak asi listopad a prosinec.. teprve v září to na mně začalo být vidět, ale bylo to první.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A není to jedno?
Jsi těhotná, tak je jasné, že ke konci budeš mít větší břicho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicol6373 píše:
Porod v prosinci
Co? No rodila sem na konci listopadu a největší břicho sem měla na konci listopadu.
Nechápu co řešíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem mela minuly rok TP 24.12. neni na tom nic neobvykleho, nakonec jsem si to i trochu prala, ale slecna vykoukla az 27.12. V nemocnici jsem stravila i Silvestra. Bylo tam spoustu rodicek. Jedna ze skupiny TP Prosinec 2021 to mimo temrin zvladla na 24.12. Neni na tom nic neobvykleho az na to, ze to dite do budoucna trochu osulis o ten jeho pekny den.
Znala jsem fararku Evu, ktera se narodila 24.12. (a jeste musela chudak makat). Rikala, ze to je bozi znameni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Druhá dcerka se narodila 30.12.2021.
Psychicky poněkud narocnejsi prosinec, ale zase bude na co vzpomínat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicol6373 píše:
Porod v prosinci
Telekrát bych očekávala největší břicho už teď v červenci, dává to přeci logiku, když máš termín v prosinci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lorymk syn má stejné datum, jen o 7 let dřív. A byl to ten nejlepší prosinec. Sotva jsem se hnula, byla jsem unavena, tak jsem prohlásila, že letos vánoce neřeším, že to nedavam, stejně nevím, kdy budu rodit, tak to prostě letos pojmem skromné. No vánoce za mě zařídila rodina, to byla nádhera. A podobný to bylo o 2 roky později, kdy jsem na vánoce byla v šestinedělí a ještě se zánětem ledvin, to jsem jen ležela, kojila a ono se to taky nachystalo samo
kdežto teď, kdybych to neudělala celý já, tak vánoce nemáme.. mus si pořídit další zimní dítě, každý rok asi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Midaku píše:
@Lorymk syn má stejné datum, jen o 7 let dřív. A byl to ten nejlepší prosinec. Sotva jsem se hnula, byla jsem unavena, tak jsem prohlásila, že letos vánoce neřeším, že to nedavam, stejně nevím, kdy budu rodit, tak to prostě letos pojmem skromné. No vánoce za mě zařídila rodina, to byla nádhera. A podobný to bylo o 2 roky později, kdy jsem na vánoce byla v šestinedělí a ještě se zánětem ledvin, to jsem jen ležela, kojila a ono se to taky nachystalo samokdežto teď, kdybych to neudělala celý já, tak vánoce nemáme.. mus si pořídit další zimní dítě, každý rok asi
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicol6373 píše:
Porod v prosinci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka měla termín porodu 6.1 a dítě se jí narodilo přesně na Štědrý den, 24.12 ve 12.hodin. Svátky prožila v porodnici a doma s manželem měla další 2 děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Že by v listopadu a v prosinci.
No pokud někdo přenáší a má termín úplně na konci prosince, třeba se dočká prvního občánka následujícího roku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit