Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj zeny
,
moc by me zajimalo, zda se tu nektera chysta rodit v cervenci v Podoli? Zda uz chodire do poradny a jaky na to mate nazor? Ale co me zajima nejvice, co rikate na to, ze se provadi rekonstrukce a me neustale porodni asistentka strasi, ze az to na me prijde, tak me nemusi prijmout z duvodu naplneni kapacity ![]()
Mam si urcite pri nejdriv zavolat na sal, zda muzu prijet
A o nadstandartu nemuze byt rec, to me teda velmi zklamalo ![]()
Diky za vase prispevky ![]()
Omlouvam se, nepisu primo k otazce… Ale to me fakt pobavilo
V unoru zverejnili zpravu, ze rek. vudou probihat do 20.5.
Ja tam byla reg. s terminem 12.5. a nakonec jsem nechtela riskovat a vcas jsem kontaktovala jinou porodnici.
Mozna se radsi jeste podivejte na nejake jine, kdyby vas fakt neprijali. Abyste mela nejakou v zaloze. Ale ono i kdyby rek. neprobihaly, i tak vas nekdy z duvodu plne kapacity nemusi prijmout. Znam takovy pripad.
Me nevzali z duvodu kapacity v druhem tehotenstvi. Nakonec jsem rodila na Bulovce. Fakt je lepsi si dopredu zavolat.
Ahoj
Já jsem v Podolí rodila před 10 dny a byla jsem na oddělení šestinedělí P2. Co jsem tam za tu dobu zaznamenala, tak rekonstrukce probíhala jen zvenku na budově. Uvnitř ne. Ale nevím, jak na jiných oddělení
Jinak jsem se tam potkala s dvěma ženami a ty požádaly o nadstandard a ještě ten den se na nadstandard přestěhovaly
Musím říct, že za celý pobyt v porodnici jsem potkala jen samé skvělé sestry, doktory a asistenky
Přeji ti, aby jsi měla pohodový porod a vše proběhlo hladce ![]()
@Yasmina21 Ahoj,
tak to moc dekuju za dobre zpravy ![]()
Asi takhle chteji trosku postrasit kazdeho, kdyby opravdu byl naval ![]()
Ahoj, nechci te strasit, ale je to 2 mesice zpatky, co mela kamaradka rodit v jedne z prazskych porodnic. Ve vysledku byla obsazena a dalsi taky a tak jeji manzel rodil doma (po telefonu) nez prijela sanitka… nyni maji krasne a zdrave mimi.
@Jironymou Ty jsi dobra, nechces strasit, ale postrasis, vid? To zene par dni pred porodem nepomuze… ![]()
Tak ja jsem tak 39tt + 4. A radeji pocitam se vsim.Kdyz se ptala…tak odpovidam…
Ahoj, máte někdo zkušenost z dnešních dnů? Myslím na téma Podolí a rekonstrukce. Děkuji!! ![]()
Ahoj, ja porodila ted v nedeli a super! i mam nadstandart, lezim na P1 a pokoj byl za 2.900,–/den. Je to dost, ale byl jediny volny a ja chtela mit soukromi, manzel je tu s nami. Vcera byli pred okny delnici, ale dalo se to ![]()
@Týnaaaa Díky, tak to už je asi v pohodě, možná nějaké výjimky ![]()