Porod cervenec 2017 Podoli

106
14.7.17 02:05

Porod cervenec 2017 Podoli

Ahoj zeny :D,
moc by me zajimalo, zda se tu nektera chysta rodit v cervenci v Podoli? Zda uz chodire do poradny a jaky na to mate nazor? Ale co me zajima nejvice, co rikate na to, ze se provadi rekonstrukce a me neustale porodni asistentka strasi, ze az to na me prijde, tak me nemusi prijmout z duvodu naplneni kapacity :think:
Mam si urcite pri nejdriv zavolat na sal, zda muzu prijet :,( A o nadstandartu nemuze byt rec, to me teda velmi zklamalo :,(

Diky za vase prispevky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
14.7.17 03:26

Omlouvam se, nepisu primo k otazce… Ale to me fakt pobavilo :-D V unoru zverejnili zpravu, ze rek. vudou probihat do 20.5. :-D Ja tam byla reg. s terminem 12.5. a nakonec jsem nechtela riskovat a vcas jsem kontaktovala jinou porodnici.
Mozna se radsi jeste podivejte na nejake jine, kdyby vas fakt neprijali. Abyste mela nejakou v zaloze. Ale ono i kdyby rek. neprobihaly, i tak vas nekdy z duvodu plne kapacity nemusi prijmout. Znam takovy pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
14.7.17 05:10

Me nevzali z duvodu kapacity v druhem tehotenstvi. Nakonec jsem rodila na Bulovce. Fakt je lepsi si dopredu zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
14.7.17 06:50

Ahoj :kytka: Já jsem v Podolí rodila před 10 dny a byla jsem na oddělení šestinedělí P2. Co jsem tam za tu dobu zaznamenala, tak rekonstrukce probíhala jen zvenku na budově. Uvnitř ne. Ale nevím, jak na jiných oddělení :hug: Jinak jsem se tam potkala s dvěma ženami a ty požádaly o nadstandard a ještě ten den se na nadstandard přestěhovaly :hug: Musím říct, že za celý pobyt v porodnici jsem potkala jen samé skvělé sestry, doktory a asistenky :palec: :kytka: :hug: Přeji ti, aby jsi měla pohodový porod a vše proběhlo hladce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
14.7.17 07:12

@Yasmina21 Ahoj,

tak to moc dekuju za dobre zpravy :potlesk:
Asi takhle chteji trosku postrasit kazdeho, kdyby opravdu byl naval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.7.17 07:34

@Týnaaaa

Ahoj, nechci te strasit, ale je to 2 mesice zpatky, co mela kamaradka rodit v jedne z prazskych porodnic. Ve vysledku byla obsazena a dalsi taky a tak jeji manzel rodil doma (po telefonu) nez prijela sanitka… nyni maji krasne a zdrave mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
14.7.17 07:45

@Jironymou Ty jsi dobra, nechces strasit, ale postrasis, vid? To zene par dni pred porodem nepomuze… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
14.7.17 08:36

To je v pohode, co se ma stat se stane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.7.17 11:25

@Cuddy

Tak ja jsem tak 39tt + 4. A radeji pocitam se vsim.Kdyz se ptala…tak odpovidam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.7.17 11:26

@Týnaaaa

Presne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.7.17 17:18

Ahoj, máte někdo zkušenost z dnešních dnů? Myslím na téma Podolí a rekonstrukce. Děkuji!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
19.7.17 07:54

Ahoj, ja porodila ted v nedeli a super! i mam nadstandart, lezim na P1 a pokoj byl za 2.900,–/den. Je to dost, ale byl jediny volny a ja chtela mit soukromi, manzel je tu s nami. Vcera byli pred okny delnici, ale dalo se to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.7.17 16:17

@Týnaaaa Díky, tak to už je asi v pohodě, možná nějaké výjimky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie