Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, máte někdo prosím zkušenost s porodem KP v Plzni? Zřejmě skončím ve FN a vzhledem k riziku bych nejraději rodila sekcí. Nevíte, zda tam nechávají rodičku rozhodnout? Nebo se tam s Vámi nikdo nebaví a rozhodne lékař? Nechce se mi tam s nikým moc dohadovat, to radši pojedu do Hořovic. Ale Plzeň máme blíž, tak bych ráda znala Vaše zkušenosti. Díky ![]()
Na pokoji ve FN se mnou byla maminka, která měla holčičku KP. Normálně se s ní domluvili a udělali plánovanou sekci, na její přání v celkové narkóze. Nikdo ji přirozeně rodit nenutil.
Ahoj, také mám informace jen od maminky co se mnou byla na pokoji, ale prý když je malé dítě myslím do 3kg, tak nechávají maminku rozhodnout jak chce rodit, u většího dítěte dělají rovnou sekci, ale prý i když měla malé dítě jí spíš doporučovali tu sekci, že je to bezpečnější, tak se neboj.
@anna78 Dobrý den,
můžu se zeptat jak jste tenkrát dopadla?
Rodila jste v té Plzni? Já chci jít rodit do Stoda, ale pokud budu muset na císaře, tak asi FN Plzeň… Jsem 31 tt a maličká je stále KP, snad se ještě otočí, ale musím říct, že není tak aktivní jako miminka v bříšku mých kamarádek… Tak mám obavy, aby se vůbec mohla otočit… Na císaře strašně nechci! ![]()
Děkuji za odpověď ![]()
U mně nakonec sekce potřeba nebyla, ve 38tt se malá otočila hlavou dolů, takže u vás má ještě čas. Ale je mi jasné, že jste z toho nervózní…Držím palce, ať se umoudří:)
Ani nevíte jak jste mě potěšila
Vážně, díky za podporu a info!! Doufám, že se otočí!! ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.