Porod KP Plzeň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1094
23.4.12 08:48

Porod KP Plzeň

Ahoj, máte někdo prosím zkušenost s porodem KP v Plzni? Zřejmě skončím ve FN a vzhledem k riziku bych nejraději rodila sekcí. Nevíte, zda tam nechávají rodičku rozhodnout? Nebo se tam s Vámi nikdo nebaví a rozhodne lékař? Nechce se mi tam s nikým moc dohadovat, to radši pojedu do Hořovic. Ale Plzeň máme blíž, tak bych ráda znala Vaše zkušenosti. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
23.4.12 08:54

Na pokoji ve FN se mnou byla maminka, která měla holčičku KP. Normálně se s ní domluvili a udělali plánovanou sekci, na její přání v celkové narkóze. Nikdo ji přirozeně rodit nenutil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.4.12 14:03

Ahoj, také mám informace jen od maminky co se mnou byla na pokoji, ale prý když je malé dítě myslím do 3kg, tak nechávají maminku rozhodnout jak chce rodit, u většího dítěte dělají rovnou sekci, ale prý i když měla malé dítě jí spíš doporučovali tu sekci, že je to bezpečnější, tak se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
23.4.12 14:06

Zkusím ještě zjistit něco od svojí dr. Každopádně děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
2.4.14 14:14

@anna78 Dobrý den,

můžu se zeptat jak jste tenkrát dopadla? :potlesk: Rodila jste v té Plzni? Já chci jít rodit do Stoda, ale pokud budu muset na císaře, tak asi FN Plzeň… Jsem 31 tt a maličká je stále KP, snad se ještě otočí, ale musím říct, že není tak aktivní jako miminka v bříšku mých kamarádek… Tak mám obavy, aby se vůbec mohla otočit… Na císaře strašně nechci! :evil:
Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
2.4.14 14:41

U mně nakonec sekce potřeba nebyla, ve 38tt se malá otočila hlavou dolů, takže u vás má ještě čas. Ale je mi jasné, že jste z toho nervózní…Držím palce, ať se umoudří:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
2.4.14 18:55

Ani nevíte jak jste mě potěšila :mrgreen: Vážně, díky za podporu a info!! Doufám, že se otočí!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková