Porodné 2020
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Žádost o porodné (je na netu), potvrzení příjmu za předchozí čtvrtletí (je na netu), tvůj OP, dítěte RL, trpělivost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty chceš žádat o porodné, ale ještě jsi nerodila? To asi nejde, ne?
Pardon, uz ctu, ze si to jen chystas ![]()
Zjisti si, jak to je s tim dopsanim otce do RL, slysela jsem, ze se to porodne pak musi vracet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1mila2 píše:
Ty chceš žádat o porodné, ale ještě jsi nerodila? To asi nejde, ne?Pardon, uz ctu, ze si to jen chystas
Zjisti si, jak to je s tim dopsanim otce do RL, slysela jsem, ze se to porodne pak musi vracet
U obou dětí jsem nikdy nic nevracela.
otcové byly zapsány do 3let soudně.
Pro zakl. Zrid si datovku na poste a pošli to přez net. Nemusíš pak nikam chodit. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
U obou dětí jsem nikdy nic nevracela.otcové byly zapsány do 3let soudně.Pro zakl. Zrid si datovku na poste a pošli to přez net. Nemusíš pak nikam chodit.
Tak to jsem teda ráda, že tenhle „podvod“ fakt funguje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
U obou dětí jsem nikdy nic nevracela.otcové byly zapsány do 3let soudně.Pro zakl. Zrid si datovku na poste a pošli to přez net. Nemusíš pak nikam chodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Švagrová získala porodné jelikož neměla otce dítěte zapsaného v rodném listě, potom ho dopsala a musela porodné vracet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
By se divili kdybys umrela a decko skoncilo v decaku na pekne dlouhou dobu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaileee píše:
By se divili kdybys umrela a decko skoncilo v decaku na pekne dlouhou dobu
Tak hlavne ze bylo porodny, ne?
(
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky znam par pripadu, kdy otec byl dopsan az za cas a porodne se vracelo. Prekvapuje mne taky, ze otce resis az tak pozde
myslim, ze porodne jde zadat zpetne nejakou dobu. Tak pockej na dopsani do RL, doloz prijmy vas obou a bud porodne dostanes, nebo narok nevznikne ![]()
- Citovat
- Upravit
Porodné 2020
Holky, kdyz potřebují doložit k porodnemu příjem za 3M a jsem na nemocensky, tak musí mi Ossz dát nějaký papír o tom že pobírám nemocenskou??? Nevíte..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky, kdyz potřebují doložit k porodnemu příjem za 3M a jsem na nemocensky, tak musí mi Ossz dát nějaký papír o tom že pobírám nemocenskou??? Nevíte..
Ne, nebudes na ossz dávat papír, v tom papíru o příjmech zaškrtneš jen, že bereš peníze od ossz a oni se spolu spojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Porodné 2020
Dobrý den, mám dotaz ohledně porodného, malý se narodil teď v únoru, tudíž posuzované období ja ještě v roce 2019, bude se tam započítávat i RP nebo nikoliv? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
, chci se zeptat, než zajdu v pátek na sociálku…Co vše se doklada k porodnému? Měla bych o volat účetní aby mi poslala nějaký doklad k něčemu, nebo lze třeba na internetu stáhnout nějaký formulář? A jak to je když otec dítěte není v RL, a čeká se na testy DNA a soudně uznání otcovství? Chtěla bych si to nějak co nejdřív nachystat vše termín porodu mám za 6 dní děkuji za odpověď ????