Porodné 2020

Anonymní
12.2.20 18:44

Porodné 2020

Ahoj :mavam:, chci se zeptat, než zajdu v pátek na sociálku…Co vše se doklada k porodnému? Měla bych o volat účetní aby mi poslala nějaký doklad k něčemu, nebo lze třeba na internetu stáhnout nějaký formulář? A jak to je když otec dítěte není v RL, a čeká se na testy DNA a soudně uznání otcovství? Chtěla bych si to nějak co nejdřív nachystat vše termín porodu mám za 6 dní děkuji za odpověď ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3155
12.2.20 18:46

Žádost o porodné (je na netu), potvrzení příjmu za předchozí čtvrtletí (je na netu), tvůj OP, dítěte RL, trpělivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
12.2.20 18:47

Ty chceš žádat o porodné, ale ještě jsi nerodila? To asi nejde, ne?

Pardon, uz ctu, ze si to jen chystas ;)

Zjisti si, jak to je s tim dopsanim otce do RL, slysela jsem, ze se to porodne pak musi vracet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 18:58
@1mila2 píše:
Ty chceš žádat o porodné, ale ještě jsi nerodila? To asi nejde, ne?

Pardon, uz ctu, ze si to jen chystas ;)

Zjisti si, jak to je s tim dopsanim otce do RL, slysela jsem, ze se to porodne pak musi vracet :roll:

U obou dětí jsem nikdy nic nevracela. :nevim: otcové byly zapsány do 3let soudně.

Pro zakl. Zrid si datovku na poste a pošli to přez net. Nemusíš pak nikam chodit. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1884
12.2.20 19:01
@Anonymní píše:
U obou dětí jsem nikdy nic nevracela. :nevim: otcové byly zapsány do 3let soudně.Pro zakl. Zrid si datovku na poste a pošli to přez net. Nemusíš pak nikam chodit. :mavam:

Tak to jsem teda ráda, že tenhle „podvod“ fakt funguje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8851
12.2.20 19:16
@Anonymní píše:
U obou dětí jsem nikdy nic nevracela. :nevim: otcové byly zapsány do 3let soudně.Pro zakl. Zrid si datovku na poste a pošli to přez net. Nemusíš pak nikam chodit. :mavam:
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
12.2.20 19:26

Švagrová získala porodné jelikož neměla otce dítěte zapsaného v rodném listě, potom ho dopsala a musela porodné vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
12.2.20 19:33
@Anonymní píše:

By se divili kdybys umrela a decko skoncilo v decaku na pekne dlouhou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.2.20 19:39
@Kaileee píše:
By se divili kdybys umrela a decko skoncilo v decaku na pekne dlouhou dobu

Tak hlavne ze bylo porodny, ne? :jazyk: ( :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
12.2.20 20:02
@wildcherry píše:
Tak hlavne ze bylo porodny, ne? :jazyk: ( :roll: )
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
12.2.20 21:45

Taky znam par pripadu, kdy otec byl dopsan az za cas a porodne se vracelo. Prekvapuje mne taky, ze otce resis az tak pozde :think: myslim, ze porodne jde zadat zpetne nejakou dobu. Tak pockej na dopsani do RL, doloz prijmy vas obou a bud porodne dostanes, nebo narok nevznikne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4898
16.2.20 17:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.20 01:37

Porodné 2020

Holky, kdyz potřebují doložit k porodnemu příjem za 3M a jsem na nemocensky, tak musí mi Ossz dát nějaký papír o tom že pobírám nemocenskou??? Nevíte..

• Citovat
  • Upravit
418
27.2.20 01:40
@Anonymní píše:
Holky, kdyz potřebují doložit k porodnemu příjem za 3M a jsem na nemocensky, tak musí mi Ossz dát nějaký papír o tom že pobírám nemocenskou??? Nevíte..

Ne, nebudes na ossz dávat papír, v tom papíru o příjmech zaškrtneš jen, že bereš peníze od ossz a oni se spolu spojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.3.20 10:11

Porodné 2020

Dobrý den, mám dotaz ohledně porodného, malý se narodil teď v únoru, tudíž posuzované období ja ještě v roce 2019, bude se tam započítávat i RP nebo nikoliv? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat