Porodnice liberec, jablonec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
27.12.15 11:30

porodnice liberec, jablonec

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s Libereckou porodnicí? V jakém termínu se musím přihlásit k porodopisu? Na netu jsem to nenašla, a objednává se tu taky telefonicky k přihlášení? Nebo je lepší Jablonecká nemocnice? děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
664
27.12.15 11:35

@rena03 V 36. tydnu myslim. Musis tam osobne do ambulance. Tyhle informace by ti mel rict tvuj gynekolog. Porovnani nemam. Rodila jsem dvakrat v Liberci. A ma to sve mouchy. Ale rozhodla bych se tak znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
27.12.15 11:36

A je to tusim v patek. V urcity cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
27.12.15 11:43

Já rodila před 4 měsíci v Jablonci a byla jsem moc spokojená příjemný personál malýho jsem měla hned od začátku u sebe a i svícení kvůli lehké žloutence probíhalo na pokoji. Jediné co je trochu problém je s kapacitou hodně rodiček nechce do Liberce tak tam mají dost plno a třeba nadstandart je docela problém i když jde o něj měla zažádáno tak mi nevyšel. A pokud by jste rodila před 38 TT tak vás pošlou do liberce nemají vybavení pro nedonošené děti.
Já osobně kdybych měla problém a hrozil bypředčasný porod tak bych raději do Boleslavi než do liberce. Máme tam hodně špatné zkušenosti i když ne s porodnicí ale kdykoli ten barák vidím je mi zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
27.12.15 11:47

Jinak pokud jste z Liberce tak tam se neregistruje. V Jablonci se píše porodopis myslím mezi 36 a 38 tt a je to dobré že když přijdete rodit tak všechny informace mají a nemusí se vyptávat (u mě by to nevadilo rodila jsem vyvolávaně) A ještě doporučuji v Jablonci prohlídku porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
27.12.15 13:12

Tak já mám čerstvě informace.. Porodopisy se sepisuji od 28.týdne.. Je potřeba se tam objednat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
27.12.15 21:00

Rodila jsem v květnu v Liberci a nemůžu si na nic stěžovat. Byla jsem se přihlásit k porodu (Po-Pá - 12:30-14:30, tel.+420 485 312 713)a rezervovat si místo na předporodní kurz. Kurz je asi za 800 Kč (500 Kč mně zaplatila pojišťovna VZP), jsou 4 lekce, první je všeobecný o tom, jak to tam chodí od příjezdu až po dýchání při porodu apod. (mužský byl nadšený), na druhém jsme si prohlédli porodní sály, operační sály, novorozenecké, lůžkovou část a společenské prostory, třetí lekce je s lékařkou (tuto lekci jsem zmeškala, takže nemohu posoudit) a čtvrtá byla o péči o novorozence (první pomoc, kojení, koupání a apod.). Lekce se dají zaplatit každá zvlášť, pokud nechcete jít na všechny 4. Ale první dvě bych určitě doporučila.
Z personálu mohu hodnotit porodní asistentku Novou, doktorku Terezu Paurovou a primáře Černého, dětskou rehabilitační sestru Marcelu Hruboňovou a pak sestřičky na lůžkové části - porod jsem měla celkem rychlý, ale „malá“(3980g a 53cm)dělala drahoty s vykouknutím na svět, takže nastaly komplikace, které doktoři zvládli na jedničku bez použití kleští apod. Jen jsme ještě pro jistotu oběhly veškerá vyšetření neuro apod. a byly pod dozorem skvělé rehabilitační Mácy Hruboňové. Samozřejmě, že někdy někdo z personálu nebyl úplně dobře naladěn (taky někdy vstanu pr… napřed) :lol:, ale nic katastrofálního. Jídlo jedlé. Vzhledem k tomu, že o letních prázdninách předchozího roku bylo hodně párů velice „aktivních“, byla porodnice přeplněna, ale totéž bylo v Jablonci. Takže kdo byl spádově do Liberce a chtěl rodit v Jablonci, měl smůlu. Švagrová rodila dvakrát v Jablonci, ale teď po druhém porodu nebyla moc spokojená. S porodem ano (rodila ji doktorka Kuklová), ale ne se sestrami na lůžkové části. Prý se ten vyhlášený milý přístup trochu změnil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
28.12.15 08:57

A v kolikátém týdnu se přihlašuje v Liberci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.12.15 13:58

To už si nepamatuju, ale myslím někdy 7 měsíc. Ale to mně řekla gynekoložka ať se tam zastavím a objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková