Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Takže nejsi zdravotník, když nejsi schopna si razítko sehnat po známých a chceš podvádět? V tom tě nikdo podporovat fakt nebude, všichni chceme aby se o nás starali zdravotníci, kteří ví co dělají. ![]()
@Serpentini zdravotník jsem, ale pohybuju se v úplně jiném oboru, kterému se taky budu po škole věnovat a gynekologie ač je zajímavá, to opravdu nebude, v zaměstnání mi celkem hážou klacky pod nohy, kvůli směnám a docházce do školy, do toho se snažím i fungovat doma, dovolenou na absolvování praxe mi nedají, tak se velmi omlouvám, že jako poslední zoufalá možnost před nedobrovolným ukončením studia, mě napadlo požádat tady
@jfd12921 Tak přeruš studium, našetři dovolenou a absolvuj praxi.
@jfd12921 píše: Více
Nezlob se, ale takhle podvodem fakt ne. Vždyť jsi musela vědět už při nástupu na studium, že budete mít praxe ne?
A neříkej, že to tam nikdo neeviduje, že je tam nemusí na praxi
kdyby se v tom někdo začal šťourat tak to odneseš ty a i ten člověk, co ti to razítko dal. Plus teda předpokládám, že je k tomu potřeba i podpis ne?
No ty vo.le a tohle mě bude někde ošetřovat, pak se nedivím, že když řeknu mudr jaké mám problémy že nad tím mávne rukou
![]()
To nevím co děláš za školu ale my jsme museli mít originálně otisknute razítko oddělení a razítko a podpis vrchní nebo stanicni sestry z toho oddělení vždy přímo v deníku praxe…to nevím jak by ti pomohlo naskenované razitko
Jakoze bys podvodem předělala razítko jakoze na tu práci jo? Ty jsi slusnej oddíl
@jfd12921 píše: Více
Nevěřím, že jsi zdravotník. To by pro tebe nebyl problém si u vás v nemocnici to razítko obstarat. Věděla jsi co to studium obnáší, když jsi šla studovat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahojky holky mám trochu netradiční prosbu, na starý kolena jsem se dala do studování druhé vysoké školy při zaměstnání a prostě máme absolvovat praxi na gynekologicko-porodnickém oddělení v nemocnici a já to kvůli rodině a práci úplně nedávám a nestíhám to absolvovat a bez razítka mě nepustí do dalšího ročníku. Nenašel by se tu někdo, kdo by měl na lékařské zprávě razítko z porodnice? Jde mi jenom o to razítko, jestli by mi ho prosím někdo nemohl vyfotit… Ideálně kolem Plzně nebo Jihomoravský kraj, ale může být i odjinud…díky moc fakt hodně by mi to pomohlo