Porodopis - Česká Lípa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
411
16.8.16 11:47

Porodopis česká lipa

W

Příspěvek upraven 27.01.17 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3400
16.8.16 11:51

Vezmou, taky jsem mela trvale bydliste jinde a uplne bez problemu ;) Sepsat porodopis jsem byla kolem 32. tydne asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
16.8.16 12:25

Jen je mi divný, že všude chtějí dopředu se objednat na sepsání a tady nic. Abych nejela 120km a tam mě rovnou nevyrazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
16.8.16 12:41

No tak pokud vím, tak mužeš rodit v ČR kde chceš, pokud tam není nutná registrace, ale tuším, že se registruje zatím jen v Praze. Já sem třeba z Prahy a vybrala jsem si Příbram. Ani jsem se tam nestihla ukázat neb jsem v 38. týdnu rodila a jela jsem tam tedy rovnou rodit, porodopis jsme prostě sepsali během příjmu. Do té doby jsem byla u své gyn. Zkoušela bych tam volat každopádně. Na porodních sálech ti to musejí vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
16.8.16 13:11

Porodopis s tebou sepisou Sestry na porodnim, jsou tam porad a nikdo te nevyhodi. Max. Bides muset chvíli pockat pokud budou mit fofr. Na to se tam neobjednava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
16.8.16 15:08

@Katerina000 děkuju za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.12.19 15:27

Zdravím, je prosím nejde sepsáno, co si můžu napsat do porodniho přání? Popř. Jaké přání jste měli vy?
Nechci si vymyslet blbosti, jen se v tom vůbec neorientuju a do teď jsem nevěděla, že po císařským řezu se může dělat třeba bonding na otci. :think:
(Uvítám porodní přání klidně i z jiné nemocnice, než ceska lipa. )
Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
6.12.19 15:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková