Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Vezmou, taky jsem mela trvale bydliste jinde a uplne bez problemu
Sepsat porodopis jsem byla kolem 32. tydne asi…
Jen je mi divný, že všude chtějí dopředu se objednat na sepsání a tady nic. Abych nejela 120km a tam mě rovnou nevyrazili.
No tak pokud vím, tak mužeš rodit v ČR kde chceš, pokud tam není nutná registrace, ale tuším, že se registruje zatím jen v Praze. Já sem třeba z Prahy a vybrala jsem si Příbram. Ani jsem se tam nestihla ukázat neb jsem v 38. týdnu rodila a jela jsem tam tedy rovnou rodit, porodopis jsme prostě sepsali během příjmu. Do té doby jsem byla u své gyn. Zkoušela bych tam volat každopádně. Na porodních sálech ti to musejí vzít.
Porodopis s tebou sepisou Sestry na porodnim, jsou tam porad a nikdo te nevyhodi. Max. Bides muset chvíli pockat pokud budou mit fofr. Na to se tam neobjednava.
Zdravím, je prosím nejde sepsáno, co si můžu napsat do porodniho přání? Popř. Jaké přání jste měli vy?
Nechci si vymyslet blbosti, jen se v tom vůbec neorientuju a do teď jsem nevěděla, že po císařským řezu se může dělat třeba bonding na otci. ![]()
(Uvítám porodní přání klidně i z jiné nemocnice, než ceska lipa. )
Děkuju ![]()
@Bpc0105 - mrkni třeba sem: https://www.nemorako.cz/…rodni-prani/
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.