Jak je možné, že mi nikdy nepřišli na poševní přepážku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
18.9.25 18:34

Poševní přepážka

Ahoj, je mi 36 a po 3 potratu v 8tt mi zjistili zdvojenou delohu, dva cipky a prepazku v pochve. Do leve delohy ani k cipku de druhou pochvou nelze prez zuzeni dostat.Ted mam jit k lekari domluvit se zda prepazku odstranit nebo ne. Zajíma me jak je mozne ze mi dosud na tu prepazku a 2 delohy nikdo neprisel. Na gyn chodim od prvni menstruace cca 14let a od prvniho styku cca 19 let me lekar prohlizi zrcadly. Chodim na gyn 2× do roka a dotet mi to nikdo nezjistil. Zadny lekar mi nemuzu odpovědět jak je možné že se dosud na to neprislo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14684
18.9.25 19:04

Ultrazvuk ti nikdy nedělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.9.25 19:14

Ultrazvuk mi delala dr pri kazde navsteve 2× do roka. Proto je mi divne ze na to nikdy neprisli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.25 20:31

Protoze není ultrazvuk jako ultrazvuk a není sonografista jako sonografista…
Předpokládám, že ti tuto abnormalitu našli na tzv. vyšším pracovišti, v nemocnici. Pracuji v centru specializovaném na ultrazvuková vyšetření a velmi často přicházejí ženy s podobnou anamnézou a až u nás se zjistí vada dělohy, jednoduše lepší stroj, lepší kvalita vyšetření, lepší, zkušenější lékař, máme tu lékaře, kteří x let dělají denně jen ultrazvuková vyšetření.. je to jejich specializace, provádějí expertní vyšetření… obvodní gynekolog dělá celé spektrum výkonu a nemůže si dovolit podobny špičkový stroj, jake jsoz běžné u nás a nemá prostě ty zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
4
19.9.25 02:04

Chodim prave na gynekologii do nemocnice a je mi prave divne ze to zjistili az po 3 potratu. Po vsech potratech byla i revize a proto je mi divne ze na to neprisli.
Jeden lekar rika prepazku odstranit, druhy zase ze ne. Pro jednoho nejsem schopna dite odnosit pro dalsiho to neni pry problem. Marne se snažím z nich vyloudit zadanku do car a na genetiku, dle lekaru pry neni kam spechat. Uz jsem bezradna. s pribyvajicim vekem uz se s miminkem loucim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24592
19.9.25 07:26
@Anonymní píše: Více

Že by na obyč UZ neviděl dvě dělohy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14684
19.9.25 07:56
@Darry píše: Více

No je to hodně zvláštní. Jinak do CAR můžeš i bez doporučení. Tam ti udělají genetiku, když to uznají za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
19.9.25 16:06

Ja delam.UZ. UZ jsou jen sede fleky. Kazdy pacient neni stejne dobre vysetritelny. Kdyz to UZ delalo tolik lekaru, tak to asi fakt vidět nebylo. Zrejme to mas trochu asymetricke a prepazka prileha na posevni stěnu, tak nebyla vidět ani zrcadly.
Ohledne odstranění - domluv si ještě treti nazor. Pokud jsi 3× potratila a nic jineho nemas, treba trombofilii, stalo by to za uvahu. Ale pokud byl plod vzdy v deloze, tak nevim, jak by mohla druha deloha vadit. Spis jestli ta deloha neni moc mala a nestihala rustu embrya - to by se snad melo postupne vytáhnout. Info z druhe ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí