Poševní trhlina

67
15.7.22 15:24

Poševní trhlina

Ahoj, je to dost choulostivé téma, ale mám vleklé problémy, co se týče pálení v pochvě a močové trubici(stěry nic neukázaly, měla bych být naprosto v pořádku), do toho je pro mě sex opravdu něco nepříjemného, pokaždé se mi to od vchodu směrem dovnitř dost podráždí a pálí další tři dny, už nevím, co s tím. Jinak si nemyslím, že by byl problém se suchostí…
Přikládám i obrázek, jak to po sexu vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59
15.7.22 16:03

Úplně si nemyslím, že je vhodné vkládat takovéhle fotky do těchto diskuzí. Pokud máš všechny výsledky v pořádku, tak je možné, že jste si s přítelem prostě jen „nesedli“, jestli máš problémy hlavně při a po nechráněném styku. Důkladná hygiena obou je základ, zkus se mýt tam dole jen vodou, nepoužívat parfemovana mýdla a intimky, silné avivaze na spodní prádlo apod.. to je strašně těžké říct, z čeho by to mohlo být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43634
15.7.22 16:24
Tak dneska můžu v klidu usnout. Smaž tu fotku.
@Tmara píše:
Ahoj, je to dost choulostivé téma, ale mám vleklé problémy, co se týče pálení v pochvě a močové trubici(stěry nic neukázaly, měla bych být naprosto v pořádku), do toho je pro mě sex opravdu něco nepříjemného, pokaždé se mi to od vchodu směrem dovnitř dost podráždí a pálí další tři dny, už nevím, co s tím. Jinak si nemyslím, že by byl problém se suchostí…
Přikládám i obrázek, jak to po sexu vypadá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
15.7.22 16:29

@Janice5 Při styku používáme kondom, ale i bez něj je to zle, možná ještě horší. Dáváme sprchu před i hned po. Nic parfémovaného nepoužívám, dokonce i spodní prádlo Peru v přípravku na doporučení doktorky. Přijde mi spíš, jako bych pro sex nebyla uzpůsobená, že prostě pokaždé je to podrážděné. Jinak problémy jsem měla u obou partnerů, takže tím to asi taky nebude. Ještě jsem si říkala, že se jedná o prasklinu, která se prostě ne a ne kompletně uzdravit a při sexu se vždycky podře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
15.7.22 16:32

@Havlova Chtěla bych Vás vidět s takovými problémy, co byste dělala, já už nevím, kudy kam. Je mi líto, že Vás to tak strašně pobouřilo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43634
15.7.22 16:35
@Tmara píše:
@Havlova Chtěla bych Vás vidět s takovými problémy, co byste dělala, já už nevím, kudy kam. Je mi líto, že Vás to tak strašně pobouřilo :D :D

Nezlob se, ale fotky přirození se prostě nikam nedávají. Teda ano, ale jsou na to jiné weby. Chápu, že jsi mladá a chceš sex, ale tady tvůj problém z fotky nikdo nepozná. Maximálně si nad ním bude dělat dobře nějaký honibrk, a že jich tu poslední dobou není zrovna málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.7.22 16:35

„Prasklinu“ jak ty píšeš, nebo nějaké poranění by tvůj gynekolog rozhodně poznal. Jedině vyzkoušet nějakou dobu bez, kdyby doopravdy byla nějaká odřeninka, aby se zahojila úplně a pak zkusit.. nebo zkusit jinou polohu, jemnějc, prostě přijít si na to, co ti vadí.. tohle musíš řešit hlavně s doktory, podle popisu tady nikdo nic nepozná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí