Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je to dost choulostivé téma, ale mám vleklé problémy, co se týče pálení v pochvě a močové trubici(stěry nic neukázaly, měla bych být naprosto v pořádku), do toho je pro mě sex opravdu něco nepříjemného, pokaždé se mi to od vchodu směrem dovnitř dost podráždí a pálí další tři dny, už nevím, co s tím. Jinak si nemyslím, že by byl problém se suchostí…
Přikládám i obrázek, jak to po sexu vypadá
Úplně si nemyslím, že je vhodné vkládat takovéhle fotky do těchto diskuzí. Pokud máš všechny výsledky v pořádku, tak je možné, že jste si s přítelem prostě jen „nesedli“, jestli máš problémy hlavně při a po nechráněném styku. Důkladná hygiena obou je základ, zkus se mýt tam dole jen vodou, nepoužívat parfemovana mýdla a intimky, silné avivaze na spodní prádlo apod.. to je strašně těžké říct, z čeho by to mohlo být..
@Tmara píše:
Ahoj, je to dost choulostivé téma, ale mám vleklé problémy, co se týče pálení v pochvě a močové trubici(stěry nic neukázaly, měla bych být naprosto v pořádku), do toho je pro mě sex opravdu něco nepříjemného, pokaždé se mi to od vchodu směrem dovnitř dost podráždí a pálí další tři dny, už nevím, co s tím. Jinak si nemyslím, že by byl problém se suchostí…
Přikládám i obrázek, jak to po sexu vypadá
@Janice5 Při styku používáme kondom, ale i bez něj je to zle, možná ještě horší. Dáváme sprchu před i hned po. Nic parfémovaného nepoužívám, dokonce i spodní prádlo Peru v přípravku na doporučení doktorky. Přijde mi spíš, jako bych pro sex nebyla uzpůsobená, že prostě pokaždé je to podrážděné. Jinak problémy jsem měla u obou partnerů, takže tím to asi taky nebude. Ještě jsem si říkala, že se jedná o prasklinu, která se prostě ne a ne kompletně uzdravit a při sexu se vždycky podře…
@Havlova Chtěla bych Vás vidět s takovými problémy, co byste dělala, já už nevím, kudy kam. Je mi líto, že Vás to tak strašně pobouřilo
![]()
@Tmara píše:
@Havlova Chtěla bych Vás vidět s takovými problémy, co byste dělala, já už nevím, kudy kam. Je mi líto, že Vás to tak strašně pobouřilo![]()
Nezlob se, ale fotky přirození se prostě nikam nedávají. Teda ano, ale jsou na to jiné weby. Chápu, že jsi mladá a chceš sex, ale tady tvůj problém z fotky nikdo nepozná. Maximálně si nad ním bude dělat dobře nějaký honibrk, a že jich tu poslední dobou není zrovna málo.
„Prasklinu“ jak ty píšeš, nebo nějaké poranění by tvůj gynekolog rozhodně poznal. Jedině vyzkoušet nějakou dobu bez, kdyby doopravdy byla nějaká odřeninka, aby se zahojila úplně a pak zkusit.. nebo zkusit jinou polohu, jemnějc, prostě přijít si na to, co ti vadí.. tohle musíš řešit hlavně s doktory, podle popisu tady nikdo nic nepozná..