Poslicci/kontrakce? Co ted?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
4.10.22 21:57

Poslicci/kontrakce? Co ted?

Vim, ze se tohle tema casto opakuje, ale snad nikoho nenastve.
Cekam druhe dite a jsem momentalne 38+2. U prvniho prisli kontrakce uplne jasne a intenzivne, stopovala jsem si je v aplikaci a porod nastal taky brzo. Tohle tehotenstvi je uplne jine (jak to tak byva) a ja jsem cela zmatena.
Vcera vecer me zacaly bolet bedra a podpbrisek s tim, ze bolest byla casta jako u menstruace a v podstate trvala celou noc az do dnesniho rana. K ranu mu bylo uz i nevolno od zaludku, ale nic hroznyho. Pred polednem se to zacalo stupnovat a mela jsem kontrakce co 20min asi tak 2 hodiny. No a pak to prestalo…sem tam se ozve bolest zad, sem tam se ozve „menstruacni“ bolest…je to ale hodne nepravidelne. Porad hledam jak znovu nastartovat kontrakce, ale nic asi takoveho neni :)
Nekde pisou ze se to muze stat behem 1. doby porodni. Stalo se neco podbnyho nekomu z vas? Jedna se fakt jen o poslicky nebo se mi to znovu rozjede? Nejaky tipy a triky? Budu vdecna za jakoukoliv odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35593
4.10.22 22:00

Když to přejde tak to byly poslíčci. Kontrakce si nevyvolas. Až bude čas tak přijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
4.10.22 22:00

Těžko říct…dej si teplou vanu, dejte si s chlapem sklenku červeného a pak na to hupsnete a třeba se zadari ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.10.22 22:08
@Vladusxx píše:
Těžko říct…dej si teplou vanu, dejte si s chlapem sklenku červeného a pak na to hupsnete a třeba se zadari ;)

vino jsem si uz dala, zapijim to cajem z malinovniku :) ty tlaky se porad vraci, ale je jasny, ze to nejsou kontrakce. Proto me to tak trochu mate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.10.22 22:32

Měla jsem asi týden před porodem takový poslíčky, že jsem se vždycky radovala, že už (bylo to po 40+0, takže jsem jsem to čekala každým dnem) a když to po pár hodinách přešlo, bylo to pokaždé dost zklamání. Když pak přišly fakt kontrakce, tak jsem si jich ani pořádně nevšimla, bolelo to míň jak poslíčci…vlastně nějaká reálná bolest přišla až úplně k závěru, když už sem chtěla tlačit a PA mě ještě nechtěla nechat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
5.10.22 06:15

@katmcneil tak uvidíš jestli se to třeba ještě rozběhne v dalších dnech…nebo taky ne, ještě je čas ;) já jsem měla takhle bolesti půlku noci, hezky pravidelně po 20 minutách. Ráno v 5 nežanzel jelndo práce jsem zavelela ať mě teda odveze radši do porodnice (měla sem planovaneho císaře takže sem úplně nechtěla aby se to moc rozjelo)cestou to ale přešlo. V porodnici napřed že to byli asi poslíčci, pak mě vyšetřili a byla sem otevřena na 1,5cm, což sem na pořádně 2 dny před tím nebyla :lol: Hmm tak to si vás tu asi necháme a uvidíme jestli se to zase rozjede tak půjdeme na sál…asi se ale tím přesunem tělo bloklo, a nic…takže mě druhý den pustili. Manžel pak řekl tak si uděláme hezký večer když mi tě ještě pustili domů…no a další den mě tam vezl znovu..s tím ale že teď už určitě jo protože odtekla voda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
7.10.22 09:49

Pokud nejsou pravidelne tak to proste porod neni…kontrakce si nevyvolas, muzes si leda tak pripravit lip porodni cesty. Mne pomahala horka vana s levandulovym olejicek, zacvicit si potom tehotenskou jogu, naparka a zabalit se do deky….proste klid a teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.10.22 20:02

Dekuji vsem za odpovedi :) Volala jsem v tu noc jeste na porodni - pro jistotu - byl mi doporucen sex s manzelem :). Tak jsme na to skocili a pul hodiny po jsme jeli do porodnice :lol:
Dcerka se narodila rano a ted uz jen cekame na propusteni z porodnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12882
7.10.22 20:41
@katmcneil píše:
Dekuji vsem za odpovedi :) Volala jsem v tu noc jeste na porodni - pro jistotu - byl mi doporucen sex s manzelem :). Tak jsme na to skocili a pul hodiny po jsme jeli do porodnice :lol:
Dcerka se narodila rano a ted uz jen cekame na propusteni z porodnice :)

To je krásné, gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
7.10.22 21:33

@katmcneil to je super tak moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...