Postava na videochůvičce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
31.12.23 03:55

Postava na videochůvičce

Dobrý večer všem, dneska se nám stalo něco velmi zvláštního s videochůvičkou. Má nastavené vypínání, takže když chci dceru zkontrolovat, tak musím aktivovat pomocí tlačítka a dnes když jsem takhle zapla, tak přímo před chuvickou byla vidět zřetelně noha a ruka. Manžel to viděl také, takže v tu chvíli jsme vyběhli do pokojíčku, ale nikde nic. A teď jsou 4 hodiny ráno a já se snažím vymyslet racionální vysvětlení co se stalo. Chyba v chuvicce? Stalo se někdy někomu? Na stín to bylo až moc zřetelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22564
31.12.23 07:21
@Emenem píše:
Dobrý večer všem, dneska se nám stalo něco velmi zvláštního s videochůvičkou. Má nastavené vypínání, takže když chci dceru zkontrolovat, tak musím aktivovat pomocí tlačítka a dnes když jsem takhle zapla, tak přímo před chuvickou byla vidět zřetelně noha a ruka. Manžel to viděl také, takže v tu chvíli jsme vyběhli do pokojíčku, ale nikde nic. A teď jsou 4 hodiny ráno a já se snažím vymyslet racionální vysvětlení co se stalo. Chyba v chuvicce? Stalo se někdy někomu? Na stín to bylo až moc zřetelné.

Duch svaty :zed: sudicka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3714
31.12.23 07:51
@Kockazvysocan píše:
Duch svaty :zed: sudicka :zed:

Já myslím, že to byl obyčejný duch. Všichni chtěj bejt něco extra, jako že si s jejich děckem přišel pokecat Ježíš Kristus. Na 99% to jsou úplně běžní duchové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
31.12.23 07:56

No to bych si mimčo asi brala raději k sobě. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.23 08:09

Nám dělá chuvicka to že prvních pár vteřin ukáže ne aktuální, ale poslední aktivní obraz z minula. Takže pokud jste tam byli předtím před vypnutím a zabralo by vás to, naše chuvicka při příští aktivaci by klidně nejdeiv ukázala tenhle záběr a pak až by tam skočil aktuální.

• Citovat
  • Upravit
3714
31.12.23 08:14
@Anonymní píše:
Nám dělá chuvicka to že prvních pár vteřin ukáže ne aktuální, ale poslední aktivní obraz z minula. Takže pokud jste tam byli předtím před vypnutím a zabralo by vás to, naše chuvicka při příští aktivaci by klidně nejdeiv ukázala tenhle záběr a pak až by tam skočil aktuální.

Ty jo, tys to zkazila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22564
31.12.23 08:21
@Sadman píše:
Ty jo, tys to zkazila :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
31.12.23 08:41
@Anonymní píše:

Naše kamera na psa to dělá taky. Takže si viděla sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.23 08:45
@Kockazvysocan píše: :mrgreen:
:jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
70
31.12.23 10:39

Tak tuhle teorii musím dostat do hlavy, chuvičku máme pár dní, tak se možná ještě někdy něco takového stane.
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport