Postel do dětského pokoje - palanda?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1315
20.4.12 08:59

Postel do dětského pokoje -palanda????

Ahoj holky, rekonstrujeme dětem dětský pokoj.Máme vymalováno a teď sháníme postele.Jelikož pokoj není moc velký,uvažujeme nad palandami,jenže nechci ty klasicky vysoké.Jen něco vyvýšeného,nejlépe pod sebou.Všude kde jsme se byli dívat , měli ty klasicky dřevěné (vyrobené z tenkých dřevěných hranolů). Když jsem se do toho jen mírně opřela házelo to s postelí doprava a doleva.Nelíbí se mi už vůbec syrové dřevo a už vůbec se nám to tam nehodí.Postele bych chtěla už velké ,aby jim to vydrželo co nejdéle.Přeci jen si potřebují hrát,proto co nejvíc prostoru.Je to klasika panelákový byt.Představa by byla viz. obrázek,ale dá se to tu někde sehnat poblíž Prahy, Mladé Boleslavi, Kolína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
20.4.12 09:06

Zkus mrknout na stránky firmy www.montero.cz - máme od tama palandu Ferda a spokojenost :) - jsou kousek od Prahy.

• Citovat
  • Upravit
2926
20.4.12 09:14

Hako, pod vyvýšenou postel nízkou nenacpeš. Tedy nacpeš, ale už tam nenacpeš dítě. :mrgreen: Máme vyvýšenou od Domestavu a pod ní do elka nízkou a je tam místa opravdu málo.

Ten komplet na obrázku se mi celkem líbí, ale i tak to bude kráva hrozná, pokud máte málo místa, nevím, asi bych volila spíš něco víc vzdušného. :oops: Koukala jsi na Ikeu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
20.4.12 09:27

No já nevim a nechci prudit ale mám pocit že takovéhle „pokojíky“ mají snad všude. docela často to vídám jak v ikea tak xxxlutz „moebelix“ :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
20.4.12 10:02
@Petra1239 píše:
No já nevim a nechci prudit ale mám pocit že takovéhle „pokojíky“ mají snad všude. docela často to vídám jak v ikea tak xxxlutz „moebelix“ :nevim: :nevim:

Přesně tak,zkus se jen poohlédnout.Jen mě trochu rozesmálo „syrové dřevo“,myslela jsi surové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.4.12 10:05

@Petra1239 Já bych řekla že zakladatelce jde hlavně o kvalitu, což se v některých velkých obchodech s nábytkem nedá říct, že by bylo kvalitní a nerozpadlo se to při prvním použití.

Sami jsme vybírali postel dlouho, zkoušeli jste vylézt na nějakou postel v Ikei? Když vím, že to chci pro dítě až do puberty, tak musím počítat s nárůstem jeho váhy, a když jsem tam vylezla já nebo manžel (ano, pravda tolik kolik vážíme my snad dítě bude mít až ve 30ti letech nebo později), tak se postel začala různě naklánět, vrzat, a měli jsme zkrátka strach, a jak píše zakladatelka, to že to má tenké dřevěnné hranoly tomu nepřidá.

Pro zakladatelku - http://www.quercus-nabytek.cz/ - jsou sice ze Zlína, ale úzce spolupracují s tou firmou Montero, takže možná že by se dalo s nimi dobře domluvit. My přes ně právě kupovali od Montera tu postel, dovzeli nám jí až do domu.

• Citovat
  • Upravit
2926
20.4.12 10:19

PetroK,
nechci ti brát iluze, my máme postele od Domestavu a když s tou horní zatřesu, tak se klepe taky a to jí máme přidělanou i do zdi. Nevím, jestli zrovna postel z překližky nebo čeho (pokud zakladatelka nechce syrové 8) dřevo) je to pravý ořechový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.4.12 10:25

@Loll Nám se třeba ta co máme my neklepe (ta FERDA postel od Montera), a to teď jako těhotná mám skoro 100kg a vylezu na ní a ani se nehne :think: a ve zdi není ukotvená, není ani jinak podepřepená, prostě stojí v prostoru. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1315
20.4.12 10:47
@Jůlinka T. píše:
Přesně tak,zkus se jen poohlédnout.Jen mě trochu rozesmálo „syrové dřevo“,myslela jsi surové?

ne myslela jsem kvalitní masiv.když už tady musíme slovíčkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
20.4.12 10:47

@PetkaK Na kolik ty postele od Montera vyjdou cenově? My dali za Domestav celkem velký peníze a když porovnám poměr cena/kvalita, tak jsem celkem naštvaná. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.4.12 10:49
@PetkaK píše:
@Petra1239 Já bych řekla že zakladatelce jde hlavně o kvalitu, což se v některých velkých obchodech s nábytkem nedá říct, že by bylo kvalitní a nerozpadlo se to při prvním použití.

Sami jsme vybírali postel dlouho, zkoušeli jste vylézt na nějakou postel v Ikei? Když vím, že to chci pro dítě až do puberty, tak musím počítat s nárůstem jeho váhy, a když jsem tam vylezla já nebo manžel (ano, pravda tolik kolik vážíme my snad dítě bude mít až ve 30ti letech nebo později), tak se postel začala různě naklánět, vrzat, a měli jsme zkrátka strach, a jak píše zakladatelka, to že to má tenké dřevěnné hranoly tomu nepřidá.

Pro zakladatelku - http://www.quercus-nabytek.cz/ - jsou sice ze Zlína, ale úzce spolupracují s tou firmou Montero, takže možná že by se dalo s nimi dobře domluvit. My přes ně právě kupovali od Montera tu postel, dovzeli nám jí až do domu.

Přesně tak , chci něco hodně kvalitního.To co nabízí Ikea a spol. tam jsem hledala a všechno se tak nějak hýbalo,vrzalo.Chtěla bych to přesně až do puberty ne-li dál,když to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.4.12 11:06

@Loll Konkrétně za tuto http://www.montero.cz/…-ferda08.jpg (bez té spodní zábrany) jsme dali necelých 11tisíc bez matrací.

Jako máme jí asi dva měsísce, ale jak říkám, jsem těhotná, mám skoro 100Kg a ani se nehne když na ní lezu.

• Citovat
  • Upravit
1315
20.4.12 11:24

@PetkaK - díky moc za odkaz.Něco takového jsem si představovala a už koukám.Moc, moc děkuji. :hug: :palec: :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
23.4.12 09:05

@PetkaK Můžu se zeptat - už vám tam starší spí? Tuto postel mám taky vyhlédlou a nevím, jestli je ta výška bezpečná pro tak malé děti. Nebo nechat chvíli spát na matraci na zemi, aby se dítě otrkalo, co se týče svobody pohybu (oproti miminovské postýlce)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.4.12 09:28

@kacakaca Spí tam od 18m - pravda je že postel je docela vysoko, takže tam sama nevyleze, musí si tam přišoupnout takový schůdek (viz fotka - růžový stupínek) a zabezpečené to má zábranou z ohrádky (tou jednou stranou 120cm dlouhou - viz. druhá fotka) a na průlez má asi 30cm a tím chodí nahoru a dolů sama, když tam má teda ten stupínek, jinak umí jen dolů. Nahoru se nevyškrábe (je malá má 85cm)

Spí tam už dva měsíce, spadla v noci jednou a to je noční cestovatel jak hrom :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný