Postel IKEA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
17.1.13 18:25

Nám Malm vrže :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
17.1.13 19:49

MALM postel nám taky vrže :mrgreen:. Teď ji máme tři roky, už si nepamatuju, kdy začala vrzat, ale dobrá zpráva je, že se to vrzání aspoň nezhoršuje, je to pořád stejné, takže už jsem si zvykla :-). Nicméně pokud chcete fakt bytelnou postel na mnoho let, IKEE se vyhněte :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
17.1.13 21:11

Tak koukám, že jsem jediná komu Malm nevrže, je fakt, že jí šetříme :D :roll: a máme jí jen rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
18.1.13 22:13

Díky moc za všechny příspěvky :) není to vrzání taky ve výběru roštu? koukala jsem že jich mají víc na výběr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
19.1.13 12:44

@vmadla My jsme vystřídali dva různé rošty a vrže to pořád :-). Ale možná to může být i nerovností podlahy, když se narodil malý a museli jsme kvůli postýlce a přebalováku přestavět ložnici všimla jsem si, že postel na jiném místě ložnice vrže trochu méně. Možná jen náhoda, nevím :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katakomba
24.9.13 13:41

Já teď sháním (dvou) postel tak na tři roky, pak počítám, že ji vyměním. Nemám teď extra hodně peněz, nějakou spíš „economy“. Máte nějaké tipy? Asi bych ji opravdu chtěla z Ikey, protože tam budu nakupovat i ostatní nábytek a chtěla bych si to všechno nechat přivézt pokudmožno najednou. Když občas vrzne, tak to přežiju, spíš jde o to, aby to nebyl nějaký extrém.

O matraci uvažuju o pružinové s taštičkami, máte ji někdo?

• Citovat
  • Upravit
2889
24.9.13 14:03

@Katakomba Ahoj, my máme nejlevnějsí dvoupostel z Ikea a nejlevnější pružinovou matraci. Kupovala jsem jí ještě na VŠ, na pár let, mám ji už tak 12 :roll:. Jsme naprosto neschopný dokopat se pro novou :oops:, peníze by se našly. Teď když jsem těhotná, tak mě ta matrace všude tlačí, ale dřív jsem si nestěžovala, postel drží. Ta naše už se nedělá, ale klidně bych brala tu nejlevnější, matraci to chce vyzkoušet, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
24.9.13 14:08

@Katakomba 2 roky sem s přítelem spala na té nejlevnější 140 posteli z Ikea, je úplně dostačující, hodně záleží na matraci a roštu, doporučuji na místě vyzkoušet.
 http://www.ikea.com/…ts/30185064/

• Citovat
  • Upravit
2889
24.9.13 14:10

@Bauli Máme něco podobnýho, starší mode. Jen je třeba počítat s tím, že je třeba to natřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.9.13 14:14

Máme MALM a vrže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
24.9.13 14:19

@Pipi 00 není potřeba :nevim:
@RyBANA náš taky! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Katakomba
24.9.13 14:28

Takže mezi tím malmem a tou úplně nejlevnější asi není moc rozdíl, že?

• Citovat
  • Upravit
Bauli
24.9.13 14:33

@Katakomba záleží, jak širokou chceš postel, ta nejlevnější je 140 a Malm 180 a hodně dělá rošt a matrace

• Citovat
  • Upravit
Katakomba
24.9.13 14:38

Chci 160

• Citovat
  • Upravit
Katakomba
26.9.13 15:13

A nevíte, jak je to u Ikey s dopravou? Když si zaplatím dopravu, donesou to i do 7. patra nebo se za patra připlácí navíc?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný