Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud dobře počítám, k roztržení kondomu došlo 6 dnů před očekávanou menstruací. Pokud menstruuješ pravidelně, potom v tuto dobu jsi už měla neplodné období a i bez Postinoru bys asi neotěhotněla. Ale i kdyby přece jen došlo k nejhoršímu, mohla bys nehodu vyřešit interrupcí.
Stalo se mi to samé. Další 2 cykly byly úplně rozhozené.
Ale pokud máš strach, tak není nic jednoduššího než si udělat těhotenský test.
@truelly ja číst umím, a ty neumíš poradit jinak než potrat?
Je mozne, ze budes mit cykly rozhozene, je to casty jev u Postinoru. Ja jsem si vzala Postinor jednou v zivote a těhotná jsem nebyla. Dalsi menstruace prisla v terminu (cekala jsem, ze budu mit rozhozene cykly).
@Lutern píše:
@truelly ja číst umím, a ty neumíš poradit jinak než potrat?
A co bys poradila ty zene, ktera v pripadnem tehotenstvi nechce pokracovaz?
Https://www. novinky. cz/krimi/clanek/matka-mela-ubodat-triletou-dceru-a-dalsi-dve-deti-zranit-nebyla-opila-ani-pod-vlivem-drog-40394087#source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest189_panel_sluzeb_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Lepší potrat, než aby ji takhle hráblo.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, stala se mi nehoda a vůbec nevím co mám dělat, hrozně se trápím. S přítelem jsme před 5ti dny meli sex. Při souloži nám praskl kondom, tudíž vše se dostalo do mě. Ihned další den ráno jsem si zaběhla do lékárny pro Postinor. Menstruaci bych měla mít spravně zítra. Hrozně se bojím, že to nezabere, opravdu dítě mít nechci. Máte někdo zkušenosti s tímto? Potřebuji se uklidnit… je to citlive tema, tak proto anonymně.
Zabere to.
Ahoj holky, stala se mi nehoda a vůbec nevím co mám dělat, hrozně se trápím. S přítelem jsme před 5ti dny meli sex. Při souloži nám praskl kondom, tudíž vše se dostalo do mě. Ihned další den ráno jsem si zaběhla do lékárny pro Postinor. Menstruaci bych měla mít spravně zítra. Hrozně se bojím, že to nezabere, opravdu dítě mít nechci. Máte někdo zkušenosti s tímto? Potřebuji se uklidnit… je to citlive tema, tak proto anonymně.