Postinor ano či ne?

Anonymní
1.12.16 23:45

Postinor ano či ne?

Holky, dnes neplánovaně s manželem jsme si nedali pozor, a já teď pořád premyslim, jestli si zítra nemám dojít pro Postinor.dnes jsem 11DC, ovulace bych řekla ještě nebyla.mame dvě děti, treti už naplánujeme… :think: je riziko velke, co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
487
1.12.16 23:54

Riziko je téměř vždy, spermie si mohou i počkat radši bych si dojela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
2.12.16 00:13

Jak dlouhé máš cykly? Tohle může být krátce před ovulací. Pokud je plodný hlen, tak si spermie dokážou počkat několik dní, klidně i 5 a tak, to není sranda. Rozhodně bych pro pilulku PO šla co nejdříve, čím dřív se vezme, tím líp. Místo Postinoru můžeš vzít i Escapelle, vezme se jednorázově. Nějaké informace: http://escapelle.cz/cs/caste-otazky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
2.12.16 02:09

Pro jistotu urcite. Kamaradce jednou v Podoli dali misto Postinoru asi 4 tabletky nejaky antikoncepce. Ale to bylo tak pred 10 lety.:-) Postinor je aspon bez predpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.16 03:28

@alhena cyklus mivam kolem 30dni, plus mínus…

• Citovat
  • Upravit
Padme93
2.12.16 07:48

Jestli už dítě nechceš, jdi pro Escapelle.

Jestli chceš, tak nic neber. Šance tam je.

• Citovat
  • Upravit
1090
2.12.16 09:33

Tady jsou vypsané všechny možnosti, včetně více tabletek jedné určité antikoncepce a nouzového zavedení tělíska http://zdravi.euro.cz/…lulka-459014

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.16 13:41

Díky, tak jsem byla už v lékárně, stihla jsem to i do 12hod, ucinnost píší cca 85%,tak uvidíme. dcera byla právě prakticky napoprvé, ale syn nám „trval“ půl roku.

• Citovat
  • Upravit
1090
2.12.16 16:42

Tak ať to zabere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.16 20:45

Uvidíme, dam vedet ;) sice na to téma laskujeme, ale nebylo by to jednoduché, v 2+1. Účinnost je 85%,pisou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.16 21:22

A začíná mě bolet břicho, tak buď ovulace nebo ten prasek

• Citovat
  • Upravit
1090
1.1.17 11:22

Tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.17 12:33

Ahoj, tak tabletka zabrala, test negativní a menstruace o pár dní driv, tak mám radost.sice malinko, úplně malinko to i zamrzelo, když jsem si ale uvědomila, co vše by se zmenilo se 3 dětmi, co by to pro nás znamenalo, tak jsem si to aspoň sama v sobě definitivně potvrdila, že 2 děti stačí.
Koupila jsem si na vaše doporučení tady Escapell, a trochu mě tam vyděsilo, že při nadváze je snížena účinnost, takže vedlejším produktem toho všeho je, že se snažím jíst zdraveji, snad se to projeví :)
Holky, díky a ať se Vám daří :)

• Citovat
  • Upravit
1090
1.1.17 22:22

Príma, též přeji hodně zdaru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.23 05:23

Postinor 4 dny před ms?

Vzaly byste postinor (nebo jakou?) tabletku 4 dny před ms? Večer praskl kondom a nevím, zda risknout případně až potratovou piluly :nevim: našla jsem „odpovědi gynekologa online“ kde někomu odpovídá, že 3 dny před ms bylo užití „zbytečné“ :nevim: tak mě to, upřímně, dost odrazuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky