Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Riziko je téměř vždy, spermie si mohou i počkat radši bych si dojela.
Jak dlouhé máš cykly? Tohle může být krátce před ovulací. Pokud je plodný hlen, tak si spermie dokážou počkat několik dní, klidně i 5 a tak, to není sranda. Rozhodně bych pro pilulku PO šla co nejdříve, čím dřív se vezme, tím líp. Místo Postinoru můžeš vzít i Escapelle, vezme se jednorázově. Nějaké informace: http://escapelle.cz/cs/caste-otazky
Pro jistotu urcite. Kamaradce jednou v Podoli dali misto Postinoru asi 4 tabletky nejaky antikoncepce. Ale to bylo tak pred 10 lety.:-) Postinor je aspon bez predpisu.
Jestli už dítě nechceš, jdi pro Escapelle.
Jestli chceš, tak nic neber. Šance tam je.
Tady jsou vypsané všechny možnosti, včetně více tabletek jedné určité antikoncepce a nouzového zavedení tělíska http://zdravi.euro.cz/…lulka-459014
Díky, tak jsem byla už v lékárně, stihla jsem to i do 12hod, ucinnost píší cca 85%,tak uvidíme. dcera byla právě prakticky napoprvé, ale syn nám „trval“ půl roku.
Uvidíme, dam vedet
sice na to téma laskujeme, ale nebylo by to jednoduché, v 2+1. Účinnost je 85%,pisou
Ahoj, tak tabletka zabrala, test negativní a menstruace o pár dní driv, tak mám radost.sice malinko, úplně malinko to i zamrzelo, když jsem si ale uvědomila, co vše by se zmenilo se 3 dětmi, co by to pro nás znamenalo, tak jsem si to aspoň sama v sobě definitivně potvrdila, že 2 děti stačí.
Koupila jsem si na vaše doporučení tady Escapell, a trochu mě tam vyděsilo, že při nadváze je snížena účinnost, takže vedlejším produktem toho všeho je, že se snažím jíst zdraveji, snad se to projeví ![]()
Holky, díky a ať se Vám daří ![]()
Vzaly byste postinor (nebo jakou?) tabletku 4 dny před ms? Večer praskl kondom a nevím, zda risknout případně až potratovou piluly
našla jsem „odpovědi gynekologa online“ kde někomu odpovídá, že 3 dny před ms bylo užití „zbytečné“
tak mě to, upřímně, dost odrazuje.
Holky, dnes neplánovaně s manželem jsme si nedali pozor, a já teď pořád premyslim, jestli si zítra nemám dojít pro Postinor.dnes jsem 11DC, ovulace bych řekla ještě nebyla.mame dvě děti, treti už naplánujeme…
je riziko velke, co myslíte?