Postinor - přibrání na váze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
96
13.1.15 10:37

Postinor - přibrání na váze

Ahoj holky. Máte některá zkušenost s tím, že byste po Postinoru 2 přibraly na váze? Vzala jsem si ho před týdnem (praskl nám kondom) a za těch pár dní mám dvě kila nahoře. Mám pocit, jakobych zadržovala vodu, hlavně břicho mi připadá nafouklé. Jídlem to nebude, jím pořád stejně a pravidelně sportuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.1.15 11:21

@chelsea123 Spíš ne, Užila jsem za život 3× a z toho 2× se mi to nestalo..nechci tě strašit, ale já si byla minulý měsíc taky pro Postinor a tyhle pocity jsem měla, no a nezabral, jsem těhotná-v pátek jdu na mimiinterupci..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.15 12:07

Já před týdnem taky musela sáhnout po Postinoru, ale nepociťuju na sobě žádný změny, natož přibírání, doufám že se ani nedostaví, to by byl průšvih jak Brno :zed:

• Citovat
  • Upravit
4214
13.1.15 12:12
@Anonymní píše:
@chelsea123 Spíš ne, Užila jsem za život 3× a z toho 2× se mi to nestalo..nechci tě strašit, ale já si byla minulý měsíc taky pro Postinor a tyhle pocity jsem měla, no a nezabral, jsem těhotná-v pátek jdu na mimiinterupci..

sice to sem nepatří, ale být tebou, už bych si dítě nechala.Samo si vybralo, kdy chce k vám přijít na svět, dítě je dar, to malé stvořeníčko už bych nezabíjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 12:34

@Janiiska Buďte tak hodná a nechte si tyhle slova pro někoho kdo o ně bude stát, vůbec nic o mně nevíte, o mé situaci, zdravotním stavu atd, tak prosím nesuďte..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1