Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Máte některá zkušenost s tím, že byste po Postinoru 2 přibraly na váze? Vzala jsem si ho před týdnem (praskl nám kondom) a za těch pár dní mám dvě kila nahoře. Mám pocit, jakobych zadržovala vodu, hlavně břicho mi připadá nafouklé. Jídlem to nebude, jím pořád stejně a pravidelně sportuji.
@chelsea123 Spíš ne, Užila jsem za život 3× a z toho 2× se mi to nestalo..nechci tě strašit, ale já si byla minulý měsíc taky pro Postinor a tyhle pocity jsem měla, no a nezabral, jsem těhotná-v pátek jdu na mimiinterupci..
Já před týdnem taky musela sáhnout po Postinoru, ale nepociťuju na sobě žádný změny, natož přibírání, doufám že se ani nedostaví, to by byl průšvih jak Brno ![]()
@Anonymní píše:
@chelsea123 Spíš ne, Užila jsem za život 3× a z toho 2× se mi to nestalo..nechci tě strašit, ale já si byla minulý měsíc taky pro Postinor a tyhle pocity jsem měla, no a nezabral, jsem těhotná-v pátek jdu na mimiinterupci..
sice to sem nepatří, ale být tebou, už bych si dítě nechala.Samo si vybralo, kdy chce k vám přijít na svět, dítě je dar, to malé stvořeníčko už bych nezabíjela.
@Janiiska Buďte tak hodná a nechte si tyhle slova pro někoho kdo o ně bude stát, vůbec nic o mně nevíte, o mé situaci, zdravotním stavu atd, tak prosím nesuďte..