Postinor v každé lékárně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.5.15 07:26

postynor ...

Ahoj holky vim ze je to nezotodpovedne ale chci se zeptat. Jsem 8mesicu po porodu a ještě jsem ms od te doby neměla s přítelem jsme na to vlitli ale nevěru žádnou antiko ptz přítel semnou odmítal spat. a chtěla bych se zeptat jak to vlastně funguje da SR normálně v každé lékárně sehnat postynor? A bude to fungovat když jsem tech 8m ještě MS neměla? Rypalky pst.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
16.5.15 07:35

Ne, postinor je na předpis a musí se vzít do 48 hodin po styku.. čím později, tím hůř..
Až půjdeš do lékárny s receptem, kup si i kondomy, ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.5.15 07:36

Na Gyndu

Da i Escapelle ale musíš ho vzít do 12 hodin. Mimochodem u mě po 9 hodinách nefungoval. Lepší na pohotovost a něco ti dají a je to zadara:) 2postinorových dětí je hodně. A to že nemáš ms neznamená že nejsi plodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.5.15 07:39

Postinor

Už 2 roky je bez předpisu, stačí občanka!!! Kondom je na pi.. Nám tehdá rupnul ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
16.5.15 09:12

Postinor je už bez předpisu, stačí občanka a stojí nějak okolo pětikila, chce to vzít si ho co nejdřív, čím déle tím víc se snižuje jeho účinnost, je to pěkný svinstvo ale určitě lepší ho vzít než pak řešit nechtěný těhu že.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.15 10:13

Tak mi dali escapelle a s přítelem jsme spali okolo druhé hodiny ráno tak snad zaber

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.15 10:13

Tak mi dali escapelle a s přítelem jsme spali okolo druhé hodiny ráno tak snad zaber

• Citovat
  • Upravit
763
16.5.15 11:37
@Anonymní píše:
Tak mi dali escapelle a s přítelem jsme spali okolo druhé hodiny ráno tak snad zaber
:palec: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.5.15 15:55
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.5.15 15:58

Já měla escapelle po 9 hodinách a těhotná jsem byla, ale taky jsem byla 13 DC.;( Navíc nemám jeden vejcovod ;( prostě, kdyby to člověk chtěl…zákon schválnosti!!! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí