Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, postinor je na předpis a musí se vzít do 48 hodin po styku.. čím později, tím hůř..
Až půjdeš do lékárny s receptem, kup si i kondomy, ano?
Da i Escapelle ale musíš ho vzít do 12 hodin. Mimochodem u mě po 9 hodinách nefungoval. Lepší na pohotovost a něco ti dají a je to zadara:) 2postinorových dětí je hodně. A to že nemáš ms neznamená že nejsi plodná.
Už 2 roky je bez předpisu, stačí občanka!!! Kondom je na pi.. Nám tehdá rupnul ;(
Postinor je už bez předpisu, stačí občanka a stojí nějak okolo pětikila, chce to vzít si ho co nejdřív, čím déle tím víc se snižuje jeho účinnost, je to pěkný svinstvo ale určitě lepší ho vzít než pak řešit nechtěný těhu že.. ![]()
Tak mi dali escapelle a s přítelem jsme spali okolo druhé hodiny ráno tak snad zaber
Tak mi dali escapelle a s přítelem jsme spali okolo druhé hodiny ráno tak snad zaber
@Anonymní píše:
Já měla escapelle po 9 hodinách a těhotná jsem byla, ale taky jsem byla 13 DC.;( Navíc nemám jeden vejcovod ;( prostě, kdyby to člověk chtěl…zákon schválnosti!!!
![]()
Ahoj holky vim ze je to nezotodpovedne ale chci se zeptat. Jsem 8mesicu po porodu a ještě jsem ms od te doby neměla s přítelem jsme na to vlitli ale nevěru žádnou antiko ptz přítel semnou odmítal spat. a chtěla bych se zeptat jak to vlastně funguje da SR normálně v každé lékárně sehnat postynor? A bude to fungovat když jsem tech 8m ještě MS neměla? Rypalky pst.