Posunutí MS antikoncepcí?

Anonymní
29.9.15 16:27

posunutí MS antikoncepcí?

Zdravím, mám na vás dotaz, beru antikoncepci 2 měsíce, dnes jsem dobrala druhé plato a od zítřka mám mít 7 denní pauzu na MS, to se mi ale opravdu momentálně nehodí, přemýšlela jsem že bych to posunula o měsíc, jenže mám strach jestli to fakt poslechne a nepřijde, aby se něco nezvoralo, nikdy jsem tohle nedělala, ani jinak takže vubec nevím co od toho čekat? Jaký máte na to názor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1086
29.9.15 16:58

Mně to zabralo vždycky, v létě i nekolikrát za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
29.9.15 17:19

Kdyz pauzu neudelas s budes pokračovat, ms neprijde, nanejvys muzes mirne spinit, ale to spise pokud spojujes ne 2 ale tri platicka.. Ja bych se nebala ani toho spineni, proste navazej dalsim a pak tu pauzu udelej..Nebo taky muzes po dobrani prvního vzit z druhyho treba jen polovinu tablet nebo jen tyden a pak udelat pauzu.. proste kolik potrebujes a pak zase pokračovat novym platickem a ro,,rozebrane,, si nechat jako nahradni pro takove pripady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21655
29.9.15 17:57

Navazat urcite muzes. Nic se nestane. Koukni se do pribaloveho letaku, tam budes mit vse popsane. Pozor na jednu vec. Hodne zalezi na tom, jaky druh HA mas- jestli maji vsechny pilulky stejnou hladinu hormonu a nebo je to odstupnovane podle faze cyklu. V prvnim pripade llynule pokracujes a muzes i dle libosti skoncit. V druhem pripade si myslim muzes vzit jen urcite dny z platicka. Ale neporadim vic, vzdy jsem brala HA dle pripadu 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.19 07:04

Dobré ráno. Prosím o radu. Antikoncepce mi vychází teď do 24.11. a pak do 22.12.. Ale ráda bych, abych to nedostala na Vánoce. Šlo by nějak posunout. MS mám pravidelnou, v neděli doberu antikoncepci, ve středu to dostanu.

• Citovat
  • Upravit
21091
6.11.19 08:07
@Anonymní píše:
Dobré ráno. Prosím o radu. Antikoncepce mi vychází teď do 24.11. a pak do 22.12.. Ale ráda bych, abych to nedostala na Vánoce. Šlo by nějak posunout. MS mám pravidelnou, v neděli doberu antikoncepci, ve středu to dostanu.

Ano, šlo o Vánocích neuděláš pauzu a pojedeš z dalšího plata. To opravdu není v příbalovém letáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
6.11.19 08:32

Já to protahovala docela běžně, nikdy jsem s tím neměla žádné zdravotní problémy. Ten typ jsem ale měla od kamarádek, ne z příbalového letáku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.11.19 08:32
@Anonymní píše:

Záleží, co bereš za antikoncepci. Jestli jednofázovou (všechny tabletky jsou stejné), pak normálně navážeš dalším platem a MS dostaneš až za 2 měsíce. Pokud máš vícefázovou, tak jedině přes gynekologa. Ale tohle všechno budeš mít v příbalovém letáku, který máš určitě prostudovaný, ne? :P On tam není proto, aby platíčka nelítaly po krabičce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
6.11.19 09:05
@leylen píše:
Já to protahovala docela běžně, nikdy jsem s tím neměla žádné zdravotní problémy. Ten typ jsem ale měla od kamarádek, ne z příbalového letáku :D

Tak jsem dej název tvé HA. Pochybuju, že to v nějakém není napsané. Možná to nešlo dřív i těch, kde byly rozdílné hladiny hormonů v cyklu. Ale v těch ostatních to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
6.11.19 10:35

@P4ja však jsem nepsala, že to tam není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie