Posunutý pesar

1
29.9.26 23:49

Posunutý pesar

Ahoj, Jsem 20. den cyklu, obvykle mám cyklus kolem 29-31dní. Včera jsem měla pohlavní styk. Použili jsme pesar (evanella) a Pharmatex, ale zpětně si nejsem jistá, jestli pesar byl správně nasazený (při vyndávání byl minimálně z půlky mimo čípek, ale nevim, kdy se posunul). Ejakulace proběhla mimo pochvu, ale nemám 100% jistotu, že se malé množství spermatu nemohlo dostat dovnitř. Dnes mám občasnou tupou bolest v podbřišku. Ovulační testy jsou negativní(včera i dnes). Má v této situaci smysl užít zítra nouzovou antikoncepci? Dítě nepřipadá v úvahu, ale nechci di rozházet cyklus. Mam objednanou ElaOne. Moc děkuji za názory a zkušenosti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1125
30.9.26 00:49

Ahoj. Otěhotnění se nemusíš bát, jestliže to partner do Tebe nepustil. Vždyť řada žen používá přerušovanou soulož pravidelně jako jedinou ochranu a pokud se muž umí ovládat, mohou být úspěšné dlouhou dobu. Navíc jsi použila Pharmatex a také pesar, což je ale problematický nástroj, pokud jeho velikost nestanovil odborník. Kdyby do Tebe partner přece jen něco ustříkl, tak by to zadržel. Předpokládám, že jsi pesar ponechala na svém místě nejméně 4 hodiny tak, jak je to předepsané! Kdybys teď užila pilulku, narušila by Ti menstruační cyklus, a mohla bys začít krvácet v neočekávanou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí