Potrácím, jak vyvolat menstruaci?

Anonymní
28.4.16 21:53

Potracím,jak vyvolat ms?

Ahojky, minulí týden jsem měla pozitivní test den před ms( bylo mi zle, prsa, a tušila jsem to),víkend byl ok, ale v ponděli už kapka krve, a do dnes kapku špiním, test je slabí, v Pondělí jsem obědnaná k dr kdyby to bylo náky zamlké těhotenství atd, břicho mi vubec nebolí, ani na ms, prostě jen špiním lehce a meškám klasickou ms, už jsem tak několikrat o to přišla. Jak si urychlit to čekaní na konec?,brala jsem utrogestan, třeba mi tu ms ted brzdí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1911
28.4.16 22:02

A co příznaky, vymizely?
Já jsem měla 2× ZT max 2dny jsem špinila a pak potratila :think: :nevim:…asi bych počkala a nic extra nepodnikala, třeba to není neprosperující!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.16 22:04

Mám hruzu, že to neodejde a budu muset na kyretaž :-(.jen bolí prsa, a to i před ms muže být jinak mic, hlavně břicho vubec.:-(

• Citovat
  • Upravit
1911
28.4.16 22:10

S tím ty nic nenaděláš…budˇ to odejde všechno nebo tam něco zůstane a budeš stejně muset na revizi…

Já při prvním ZT šla na revizi, sice jsem potratila doma spontánně, ale pak jsem děsně krvácela…

Při druhém ZT jsem to nechala na přírodě, odešlo všechno a hned se i zadařilo :pankac:!

Ještě neházej flintu do žita ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.4.16 22:10

Neházela bych flintu do žita, třeba je vše naprosto v pořádku :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.16 22:14

Jsem strašně vzteklá, protivná doma z toho, prostě to musí odejit samo s ms.Test delat zatim nebudu, byl moc slabí meškam zatim naštestí tak tři dny, špiním malo, ale přeci, vždy to byl u mně konec. dekuju vam.

• Citovat
  • Upravit
3678
28.4.16 22:42

Já jsem to takhle jednou měla, vloni v dubnu, pozitivní test a po týdnu špinění a pak za pár dní krvácení, brala jsem to tak jak to je, ale po 10 dnech silného krvácení jsem šla za doktorem, všechno bylo v pohodě, tělo se s tím hezky popralo a za 3 měsíce jsem otěhotněla. Co se má stát, tak se stane a ani sebelepší lékař neudělá zázraky, každopádně držím pěsti, aby to dopadlo dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.4.16 22:53
@Anonymní píše:
Ahojky, minulí týden jsem měla pozitivní test den před ms( bylo mi zle, prsa, a tušila jsem to),víkend byl ok, ale v ponděli už kapka krve, a do dnes kapku špiním, test je slabí, v Pondělí jsem obědnaná k dr kdyby to bylo náky zamlké těhotenství atd, břicho mi vubec nebolí, ani na ms, prostě jen špiním lehce a meškám klasickou ms, už jsem tak několikrat o to přišla. Jak si urychlit to čekaní na konec?,brala jsem utrogestan, třeba mi tu ms ted brzdí.

proč to urychlovat? tohle vůbec nemusí znamenat konec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty