Kam jít na potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12914
2.3.26 00:03
@j.a.n.i1 píše: Více

Za mě to sem 100% patří, a navíc to může někomu vyjet až si bude podobné informace googlit, to může být třeba mladá holka, a může to pak být užitečné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25396
2.3.26 06:33
@Černá Madonna píše: Více

To nevadí, je to můj pohled. Nemusíš to chápat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152193
2.3.26 07:10
@Aries6 píše: Více

Já třeba nechápu jedny a ty samé, které tu radí v diskuzích potrat na každý problém a to ani zakladatelka tu interupci nechce.
Jsi mladá, potrat
Jsi stará, potrat
Chlap ditě nechce, potrat
Studuješ, potrat.
Nejraději by některé, kdyby to šlo poslaly i zpětně, když už je dítě na světě.
Ať zakladatelka přijde s jakýmkoliv problémem.
A najednou se objeví nějaká, která je tedy rozhodnutá a ono to sem helemese nepatří? Pokrytectví tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
2.3.26 07:13

Tyhle diskuse mi zůstanou záhadou. Je to citlivé téma. Zakladatelce se o tom nechce nic zjišťovat, dejme tomu, že tím myslí, že se o tom nechce s nikým bavit. A tak místo toho, aby zadala banální dotaz do Googlu a měla rychlou odpověď, jde na Emimino, založí si profil, založí si diskusi a napíše příspěvek. A naposledy je online půl hodiny po založení tématu a pak už ne (nebo je nepřihlášená). A takových diskusí je tu mraky, to není konkrétní žbrblání na tuhle osobu.

Vůbec se nedivím, že to někomu přijde jako provokace. Téma sem určitě patří, jsou tu taková a dost často se v diskusích přece i na potrat posílá, tak co, ale větší smysl by dával dotaz typu: „Právě mi vyšel pozitivní test, chci to mít rychle za sebou, nejde dojít jen na pohotovost, musím za doktorem?“ Kdo ví, v kolikátém týdnu, nebo s jakými problémy je člověk, který hned uvažuje nad nemocnicí, myslela jsem, že o potratové pilulce snad dneska ani není možné nevědět. Aby nebyla odpověď na dotaz: Teď už nic nedělej, ale za dva měsíce se ti bude hodit seznam BABYBOXŮ. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
2.3.26 10:19

@Jitka401 Tak v autoservisu ti to asi neudělají :mrgreen: :mrgreen: Pokud nechcete a partnerem dítě, tak si ho nedělejte! Čekat dítě je zázrak a vy jste nezodpovědní břídilové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.3.26 13:33

To si teda nemyslim, kdo nechce cist nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.3.26 13:36

A co tam asi mela podle toho napsat? Mela tady dopodrobna vypsat jak oba diskutovali treba celou noc nebo cele dny? Ty mas problem s timhle tematem, kdyz te to tak nadzvihuje ze zidle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí