Potrat s Mirenou?

Anonymní
30.10.12 08:42

Potrat s Mirenou...?

Mám asi 6 neděl zavedenou Mirenu, střídavě špiním a lehce krvácím, teď jsem to jakoby měla dostat, par dní jsem špinila a teď silné krvácení a včera ze mě „vypadlo“ něco, co snad nemohl být jen kus sliznice… Krvavý hlen, velký, v něm jakoby bílé žíly… Bylo to hnusné a je mi z toho úplně špatně… Od té doby pořád krvácím… Již jednou jsem v minulosti samovolně v 6.týdnu potratila a mám pocit, že to mohlo být podobné… Myslíte, že je možné, že bych byla těhotná a s Mirenou takto potratila?? Nebo to proste patří k silnému krvácení? Už zacínam litovat, že jsem do Mireny šla, celých 6 neděl krvácím a špiním, to je opravdu nepříjemné…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
30.10.12 08:51

Tělísko se muže uvnitř pohnout a funkci vlastně neplní, to znamená že opravdu i přes tělísko mužeš otěhotnět..šla bych na gyndu a chtěla bych aby se podíval jestli se to nepohlo..

• Citovat
  • Upravit
Renčí2
30.10.12 08:58

No, nepříjemné to je, ale z počátku je to úplně normální, můžeš špinit i půl roku ;). Zašla bych k doktorovi, aby zkontroloval usazení tělíska.

• Citovat
  • Upravit
21627
30.10.12 09:30

Já jsem po 6 týdnech po zavedení byla u doktora na kontrole. jinak tělísko si dost dlouho sedá, já měla také dost dlouho problémy… objednej se k doktorovi, ať zkontroluje usazení tělíska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.12 13:42

No ja mela jit na kontrolu az po trech mesicich, ale sla jsem radsi uz po 14 dnech, prave proto, ze jsem porad krvacela. Telisko ok. Tak nevim, jestli jit ted zas po tech 6 nedelich, to uz budu vypadat jak plasan… Kdyz bylo ok po 14 dnech, tak to snad uz sedi dobre, ne? Ja vim, ze se ma krvacet a spinit poruznu, ale prijde mi sileny krvacet vlastne kazdej den a ted uz 5.den jako silna menstruace… Pri telisku bych mela mit menses naopak slabsi nebo zadnou, ne?

• Citovat
  • Upravit
Renčí2
30.10.12 14:01

To my ti stejně neřeknem jestli to potrat byl nebo nebyl, možné je obojí. Ale pokud máš obavy, tak za kontrolu doktorem určitě nic nedáš a aspoň budeš v klidu :-).

• Citovat
  • Upravit
21627
30.10.12 21:12

Ano, menses bude slabší, ale až tak za půl roku ;-) některé to trvá až rok. já jsem ze začátku krvácela různou intenzitou skoro 4 měsíce v kuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.12 08:11

NOZU:A pak jsi to mela bez problemu uz? A telisko sedelo dobre a presto jsi krvacela, jo? Tak ja jeste vydrzim, zkusim ten ascorutin, treba se to zeslabi alespon…

• Citovat
  • Upravit
971
31.10.12 08:28

Ahoj, já teda nemám Mirenu, ale mám nehormonální tělísko. A asi to trvalo skoro dva měsíce, než jsem přestala špinit. Kamarádka má Mirenu a taky několik měsíců špinila. A měsíc od měsíce měla i menstruaci slabší. A teď už ji nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21627
31.10.12 09:26

Zakladatelko, ano, tělísko sedělo dobře, jen trochu trvalo, než se s tím tělo vyrovnalo. chvílemi jsem uvažovala o vytažení. teď je to OK, jen mám klasickou pravidelnou menstruaci. holt nepatřím do té většiny, které MS skoro vymizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí