Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zakladatelko a kdy jste to stihli?
jestli má tvé dítě dva měsíce, to je 8 nebo 9 týdnů, tak ti šestinedělí skončilo před nějakými dvěma týdny ![]()
Každopádně na miniinterrupci určitě můžeš.
Nejen, ze se neumite chranit hlavme kvuli infekci, kdyz soulozis tak brzo po porodu ale ani neumis cist, vsude pisou ze to lze..
Vždyť to akorát vychází, 2 měsíce je více než 8 tydnu, takže ze sexu po 6 nedeli už klidne muže mít priznaky a pozitivní test.
Myslím ze na interrupci jít můžeš.
Mám od sebe děti 11,5 měsíce, dvě děti jsme chtěli, sice ne tak brzy, ale nedokážu si představit, že bych šla na potrat, když jsme dvě chtěli, že bych si prostě řekla, tak teď se mi to nehodí, tak to ukončíme a budeme se snažit až za rok. Píšeš, že další bys momentálně nezvládla, to zní jako kdybys třeba někdy později chtěla další, tak to máš teda silnej žaludek. Moje dcera má teď 14 měsíců a syn 2,5 měsíce, všechno se dá zvládnout.
A to musím ještě dodat, že dcera je šíleně náročná už od narození, trpěla na koliky a reflux, teď je to zas šílenej vztekloun, přesto bych prostě nemohla jít na potrat jen kvůli tomu, že jsem otěhotněla moc brzy po porodu.
HA stoji 400,– na pul roku. Tak az budes po zakroku, tak si to hned sezen. Pro info - sezenes to u gyndare… nebo at si starej koupi sprcky
@veria píše:
@Zoe1 Kazdej jsme jinej, třeba já bych to taky nezvladla.
No opravdu si nedokážu představit, že když jsme s mužem plánovali do budoucna dvě děti a jen proto, že je to moc brzy porodu, tak bych se ho zbavila a zkoušela to třeba za rok nebo dva, ale jo no, bohužel jsou takoví lidi
@Zoe1 píše:
A to musím ještě dodat, že dcera je šíleně náročná už od narození, trpěla na koliky a reflux, teď je to zas šílenej vztekloun, přesto bych prostě nemohla jít na potrat jen kvůli tomu, že jsem otěhotněla moc brzy po porodu.
Ze bys nemohla jít ty neznamena ze by nemohl jít nikdo jinej. Každý to má jinak a tvoje info je pro zakladatelku úplně nepotřebna.
@veria píše:
Ze bys nemohla jít ty neznamena ze by nemohl jít nikdo jinej. Každý to má jinak a tvoje info je pro zakladatelku úplně nepotřebna.
Jen jsem ji chtěla napsat, že se to zvládnout dá, taky by toho pak mohla hodně litovat. Mít skorodvojčata má taky spoustu výhod, nejen nevýhod.
Ahoj mám dvouměsíční holčičku a chci se zeptat..zítra ráno si budu dělat těhotenský test jestli nejsem zase těhotná protože mám menší příznaky…a zajímá mě jestli bych mohla jít na potrat, když má teprve 2 měsíce…na internetu jsem četla že to nejde dokud není miminku 6 měsíců…že prostě nejde provádět potrat minimálně 6 měsíců před ukončením těhotenství…další bych momentálně nezvládla tak brzy..děkuji za odpověď