Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím holky, chci se zeptat. V pondělí jdu na potratovou pilulku. Jak jsou cca pilulky veliké? Mam strach, ze je nespolknu 😂 a je to fakt tak strašný?
Dekuji
@izabe? Nerozumím?
Jestli myslíš ten smajlik, tak to mi vtipné přijde. Mam problém spolknout větší léky. Jen jsem se zeptala nikde jsem nedohledala na internetu jak jsou prášky velký.
@FoxXen17 píše: Více
já ti nevím, většině lidí nepřijde na tom jít na potrat nic směšného, ať už je to ze zdravotních důvodů nebo na vlastní žádost
@izabe píše: Více
a zase každý den diskuse o polykání pilulek
![]()
Mifegyne má rozměry 19 mm na délku a 11 mm na šířku, Mispregnol má průměr 11 mm a tloušťku 4,5 mm.
No a taky si muzes dite nechat nebo jit na klasickou interrupci v narkoze, pokud nechces polykat (sem by se ti mohl hodit smajlik)
Nemůžeš brát antikoncepci kvůli krevnímu onemocnění, ale potratovou pilulku jo…? OK. A při přípravě na plánovaný potrat založíš diskusi o velikosti pilulky. To je největší starost.
To ses možná mohla domluvit přímo tam, kde ti pilulku budou podávat, že máš problém s polykáním léků.
Sorry, ale stačí jeden dotaz na gůglu… https://www.google.com/search?…
Jen jestli to zase není troll.
jak můžeš jít na potratovou pilulku, když nemůžeš kvůli krevnímu onemocnění brát antikoncepci?
@TRG píše: Více
těžko říct, ale když je jí směšné jít na potrat ![]()
@TRG píše: Více
Stačí si přečíst její diskuze - nechrání se (HA není jediná ochrana) a pak má bobky jestli není těhotná….
@stinga píše: Více
To už jsem se tu kdysi taky v jedné takové diskuzi ptala ![]()