Potřeby do porodnice - kde nakoupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
SimaNocta
25.6.23 22:13

Potřeby do porodnice

Ahoj holky, poradíte kde na jednom místě nakoupit veškerou výbavu do porodnice? A kde najdu seznam, co vše nakoupit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
25.6.23 22:21

Já jsem asi všechno koupila v dmku 🤔 😃 na stránkách tvojí vybrané porodnice bude seznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
25.6.23 22:22
@SimaNocta píše:
Ahoj holky, poradíte kde na jednom místě nakoupit veškerou výbavu do porodnice? A kde najdu seznam, co vše nakoupit?
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
25.6.23 22:23

Tipuji ze zanedlouho odpoví další nováček s nějakým super doporučením :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
25.6.23 22:39
@SimaNocta píše:

Základní seznam je snad v každé těhotenské průkazce. Měla jsem více typů při více dětech. A potom na stránkách vybrané porodnice. Zvyklosti se mohou lišit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.23 22:43

Seznam by mohli mít na stránkách Nemocnice. Mají to j některé těhotenské aplikace. Všechno jsem kupovala na pilulce :think:

• Citovat
  • Upravit
76049
25.6.23 22:49
@Anonymní píše:
Seznam by mohli mít na stránkách Nemocnice. Mají to j některé těhotenské aplikace. Všechno jsem kupovala na pilulce :think:

co na tvém sdělení je tak tajného, že jsi anonymní? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
25.6.23 23:00

Většinou to bývá na stránkách porodnice…každá to má trochu jinak..třeba u nás pro miminko člověk potřebuje jen pleny a vlhčené ubrousky a pak oblečení na cestu domů…jinak oblečení, kosmetiku látkové pleny vše je k dispozici nonstop na pokoji..stejně tak jako vložky, košile, župany pro maminky…někde naopak nedají ani vložky a i košile…
Já jsem kupovala porůznu…něco v kamenných obchodech něco přes net…co mě třeba zrovna cvrnklo do nosu že by se to mohlo hodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
26.6.23 07:15

U nás má porodnice seznam na internetu + totožný seznam jsem dostala na předporodním kurzu. Myslím, že seznamů je plnej internet. Věci ze seznamu se chystám koupit v drogerii a pokud bych tam něco nesehnala, tak přes internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1525
27.6.23 22:13

Doporučuji kouknout na svou pojišťovnu jaký má příspěvek pro těhotné. VZP má 3500 a přispívá na věci do porodnice ale musí byt zakoupené v lékárně. Z drogerie to asi neprojde 🙂 pilulka má třeba vse co potřebujete 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.23 22:42

Já jsem všechno objednávala na **** Mají fakt velký výběr, dobré ceny a balíček mi doručili rychle.

edit adminom - zmazaný odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
30.6.23 05:44

Ja kupuju na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
30.6.23 13:07
@Haramachova28 píše:
Já jsem všechno objednávala na **** Mají fakt velký výběr, dobré ceny a balíček mi doručili rychle.edit adminom - zmazaný odkaz

Bingooooooooooo!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková