Pozdní ovulace

43
7.3.22 16:16

Pozdní ovulace

Ahoj holky. Tak se k vám po 5 letech vracím. Mám za sebou 2 samovolné potraty, oba mezi 7-8tt. Tenkrát mě to sebralo a celou dobu jsme se nesnažili, protože se ještě přidaly nějaké zdravotní problémy. Teď už jsem v pořádku a tak jsme se rozhodli, že do toho jdeme znovu 😍 Ale k věci. Normálně jsem měla vždy ovulaci asi v půlce cyklu. Já ji poznám, protože mě u toho vždycky šíleně bolí vaječník (mám jen jeden, o druhý jsem přišla v 16 letech). Včera jsem to měla dostat a nic. Jde o to, že ta ovulace přišla pozdě. Ovulace byla až 3.3 a,,tulení" den před. Myslíte, že se stihlo zavrtat za těch pár dní i když byla ovu takhle pozdě? Na testu vidím ducha, spíš jen stín, ale tak slabý, že je vidět jen pod ostrým světlem a z určitého úhlu. Od včerejška mám zvýšenou teplotu, chodím často na malou a celý podbřišek mě jakoby táhne a šimrá (byla jsem dnes u obvodního s močí na preventivce a žádný zánět ani krev tam není). Navíc mám tu typicky kovovou chuť v puse. Ten pocit v bříšku normálně nikdy před ms nemám. Teď tu sedím a řekla jsem si, že bych mohla napsat sem vám. Tenkrát jste mi tady hodně pomohly :smiling_face_with3_hearts: Co myslíte, kdyby se zadařilo, udrží se i s takhle zpožděnou ovu? Za 3-4 dny zkusím test znovu. Ale už to nemůžu vydržet 🙈 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1239
7.3.22 16:22

Za 4 dny by ještě „duch“ nebyl. Uhnízdění trvá déle.. všude se uvádí, že luteální fáze musí trvat alespoň 10 dní, ale já jsem z toho právě taky jelen, jak to je, protože mi jednou gynekolog vysvětloval, že ikdyz je krátká LF a dojde k oplodnění, LF prostě pokračuje, menstruace nepřijde… Tak kdo ví. Každopádně držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.3.22 16:37

@Catalinn Mě se to zdá taky divný. On byl sex ještě týden před tím. Ale to vím, že nebyla ovulace. Anebo byla, ale to pak nevím, proč by mě ten vaječník takhle bolel těsně před ms. No asi na to přestanu myslet a prostě uvidíme 🙂 Možná ho tam vidím jen proto, že ho chci vidět 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
7.3.22 16:47

Pokud jsi ovulaci „neodhalila“ žádnou jinou metodou než bolení vaječníků, je možné, že Tě v té oblasti bolelo z jiného důvodu. Nebo někoho může v podbřišku bolet při uhnizdovani :-) je to nevyzpytatelné, takže pokud máš ms pravidelnou a na testu ducha, je naděje velká snad ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
7.3.22 16:49

To opravdu nebude duch z oplodnění 3.3., ani příznaky. To bude ten týden před.

Já si vždycky myslela, že ovulaci poznám dle bolesti a chti na sex a teď jsem si začala měřit teplotu a přišla jsem na to, že ji mám o 3-4 dny později. Tak jsem si říkala, že měřím blbě a tento cyklus mi měření potvrdily i ovulační testy. Takže ty typické příznaky mi úplně na termín ovulace nesedí.

Každopádně přeji, ať duch sílí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.3.22 16:55

@Catalinn No on mě pobolívá do teď, ale jen opravdu maličko. No prostě se cítím, že je něco jinak. Nejvíc je cítit to pnutí v celém podbřišku, i k pupíku. Teď je mi 30 a už nějakých 10 to mám opravdu vše pravidelné. MS s přesností na +/- 1 den. A je mi divný, že by mi poprvé za ty roky přišla ovu takhle pozdě. Tak že by to bylo z toho minulého milování mě vlastně ani nenapadlo. Ale známe to, když to moc chceme, tak si to dokážeme i vsugerovat 😁 Uvidíme. Hlavně se musím hodit do klidu, protože cítím, jak jsem zbytečně vystresovaná a moc nad tím přemýšlím 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.3.22 16:58

@Polnik Aha. Tak takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlela. Já jsem si vždycky byla jistá díky té bolesti, kdy chodím doma v předklonu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
8.3.22 16:31

Ahoj

Ahoj děvčátka, měla bych na vás otázku, zda je možné že takto může probíhat ovulace.
V pátek jsem měla ovulaci, ze čtvrtka na pátek večer, jsem šla na malou a měla jsem tam krvavé hleny. Ráno jsem tam už neměla nic, bylo snažení a z patka na sobotu se mi to stalo znova. Šli ze mě krvavé hleny, a pak už zase nic, tak otázka zní, zda může takto probíhat ovulace, měla jsem i bolest obou vaječníků, pak bolest ustala, vždy když došlo k těm hlenum, moc vám děkuji za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
9.3.22 03:33

@martina258 Ahoj, ano mohlo to být ovulační krvácení ;) Zkušenosti tedy osobně nemám, ale je to celkem běžný jev, tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
9.3.22 10:09

@Týnka Kikina moc děkuji, snažíme se už 5 ty rok, jedno ivf nevyšlo, takže jsme si dali od hormonů pauzu, a začla jsem užívat bylinné kapky, a toto jsem měla takto podruhé, minuli cyklus, a tento cyklus, ale v minulém cyklu, mě to přešlo za dva dny do mestruace, ale tentokrát ne, tak snad to bylo ono :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
9.3.22 10:10

@martina258 Snad ano ;) Moc, moc držím palečky, ať se zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
9.3.22 10:13
@martina258 píše:
Ahoj děvčátka, měla bych na vás otázku, zda je možné že takto může probíhat ovulace.
V pátek jsem měla ovulaci, ze čtvrtka na pátek večer, jsem šla na malou a měla jsem tam krvavé hleny. Ráno jsem tam už neměla nic, bylo snažení a z patka na sobotu se mi to stalo znova. Šli ze mě krvavé hleny, a pak už zase nic, tak otázka zní, zda může takto probíhat ovulace, měla jsem i bolest obou vaječníků, pak bolest ustala, vždy když došlo k těm hlenum, moc vám děkuji za vaše zkušenosti.

To se snazis dost pozde. Spermie uz maji cekat az folikul praskne pri ovulaci. Sex ma byt pred ovulaci, pak to muzes jeste pojistit, ale ten hlavni ma byt pred.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
9.3.22 11:50

@Týnka Kikina moc dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
9.3.22 11:51

@Tarena také byl před i po :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
9.3.22 11:51

@martina258 :srdce: A neboj, šance je…Zkus kdyžtak pročíst nějaké diskuze, také jsem pátrala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí