Pozemek Praha 2018

29
22.7.18 11:14

Pozemek Praha 2018

Zdravím maminky. S muzem bychom chtěli koupit nějaký menší pozemek třeba 500m2-600m2 v Praze někde na okraji Prahy ale pořad s možnosti jít pěšky na metro. Já bych chtěla stodulky či zlicin, ale to je asi nereálné neboť všude vidíme jen velikanske parcely pro developery. Nevíte či neresili jste, kde shánět? Vyplatí se obcházet okoli a třeba se snažit komunikovat. Je žena praxe dávat nabídku na internet? Já zná takové to sreality a idnes reality, kam dávají i realitky ale tam nic moc není. Už se moc do 2kk nevejdeme neboť malá roste jak z vody.

Příspěvek upraven 22.07.18 v 11:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6439
22.7.18 11:25

Tady bude veselo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.7.18 11:50
@samá práce píše:
Tady bude veselo ;)

Proč myslíte? Pokud je dotaz v špatně kategorii tak se omlouvám, ale obsahem mi to sedělo. Navíc ne každý ví detailně jak to tu chodí, v malém městě bych zasla asi na úřad se poptat, ale tu to tak nebude, proto se ptám.

Příspěvek upraven 22.07.18 v 11:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
22.7.18 11:55

bezrealitky.cz

upřímně, sreality jsou dost populární, takže kdyby něco bylo, tak to tam bude.

• Citovat
  • Upravit
29
22.7.18 11:56
@Verun83 píše:
bezrealitky.czupřímně, sreality jsou dost populární, takže kdyby něco bylo, tak to tam bude.

Děkuji verun83 budu pokračovat a sledovat tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
22.7.18 11:58
@samá práce píše:
Tady bude veselo ;)

8o proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13975
22.7.18 13:08

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.7.18 14:26
@Verun83 píše:
bezrealitky.czupřímně, sreality jsou dost populární, takže kdyby něco bylo, tak to tam bude.

Spousta věci na srealitach není. Doporucuju projet gohome a mapio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
22.7.18 14:50

@KatkaWeb monitorovala bych běžné realitní weby. Co se týče obcházení, kdykoliv někdo ze známých dostal nevyžádanou nabídku na odkup domu nebo pozemku, těžce je to urazilo. Často jsem také viděla nálepky typu „koupím byt v okolí“ ale osobně bych na takové číslo nezavolala. Napadlo mě leda se jít zeptat na úřad nebo zkusit se zeptat lidí, kteří mají novostavbu v místě, kde se ti líbí. A zeptat se, jak sehnali pozemek.

• Citovat
  • Upravit
355
22.7.18 14:59

Nooo, teda jestli se vám podaří sehnat, toť otázka… dojít na metro. Zajímala by mě pak cena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
22.7.18 15:20
@samá práce píše:
Tady bude veselo ;)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.18 15:23

ahoj, obávám se, že ve Zličíně je to skoro nereálné, to spíš koupit starší stavbu, srovnat se zemí a postavit novou. Pozemky tu nejsou. Ještě koukni do Metropolitního plánu, kde se vůbec případně dá stavět (tam, kde jsou teď pole).

Anonym ze Zličína

• Citovat
  • Upravit
1883
22.7.18 15:25

K tématu:

1. nabídka v Praze je minimální, při aktuální situaci na trhu prodává jen ten kdo musí.
  2. Zapomenout, že narazíte na netu, na netu se nabízejí nemovitosti až po pokusu nalézt kupce ve vlastních distribučních sítích (realitek, soc. kontaktů atd.).
  3. Objíždět, ptát se, aktivně hledat. Aktivně oslovit majitele pozemků.
  4. Cena pozemku s těmito parametry samozřejmě bude astronomická, takže čas na to začít sázet sportku. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.7.18 15:47
@mooch píše:
Spousta věci na srealitach není. Doporucuju projet gohome a mapio

zkusim dekuji mapio ani go home jsem neznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
22.7.18 15:56

@KatkaWeb Jen tak pro zajímavost, kolik počítáte, že byste byli ochotni dát korun za metr? (pozemek nemám ani nehledám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí