Pozitivní test, ale menstruace přišla

955
17.7.12 20:30

Pozitivní test ale menstruace přisla

Krásný dobrý večer chtěla jsem se zeptat jestli se s tim někdo setkal. Vysadila jsem antikoncepci jelikož bychom si přáli miminko. Tak jsme se snažili s přítelem a to celkem pořádne :) :hug: Pak měla přijit menstruace ale nepřisla po 5 dnech spožděne menstruace jsem si udělala test a byl tam lehoučky duch (přikladam fotku) udělala jsem si test za 2 dny a nic a za 2 dny přisla menstruace pořád je mi zle a mam stále hrozné chutě pořád bych jedla. Myslíte ze miminko tam bylo ale neudrželo se a odešlo s menstruací nebo mam skusit jit na krev k doktorce? Moc děkuji za odpovedi:) :potlesk: (fotka je špatně kvalitní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59498
17.7.12 20:35

@Kikinečka fotku nevidim ale pokud byl test pozitivní, pak ne a pak přišla ms tak miminko nebylo v pořádku a vše odešlo s ms. nemusí se čekat a klidně se můžete začít snažit hned :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.7.12 20:38

Fotku nevidim.. po ms zkus další test, pak dr (pokud bude pozit).. Já osobně měla ms do 3tího měsíce, takže to těhotenství být klidně může, ale taky vůbec nemusí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24446
17.7.12 20:39

Mimčo tam určitě bylo, ale příroda ví proč přišla ms. Já to měla taky, ale ms. přišla až po 15 dnech. Jestli chcete, tak pokračujte ve snažení, pokud ti je ale stále špatně, zašla bych k lékaři aby prověřil, zda jsi v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
17.7.12 20:44

Jej ja se omlouvam a fotku přidávám dodatečně jsem tu nová tak jestě moc neumím:) No moc bychom si miminko přáli ale neni všem mesicum konec a jendou to přijit proste musí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.7.12 20:50

Přiznávám se, že nevidím ani ťuk a to si můžu na duchy oči vykoukat, protože též jedu v duchařství a brzkém testování :lol:
Nic si z toho nedělej, jak píšou holky, mohlo tam něco být a odešlo s ms, je to celkem běžné. Navíc 5dnů zpoždění po braní HA není nic mimořádného, já měla první cyklus po HA nějakých 50dnů… Takže jako budeš mít reálnou délku cyklu teprve vypozoruješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
17.7.12 20:55

Ona je opravdu spatná kvalita ale je tam :D No jak sem napsala neni všem mesicum konec a tělo a miminko přijde až bude chtit a bude vedet ze tělo je na to připravený:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
17.7.12 21:00

Pokud po MS bude negativní test, pak miminko s MS odešlo…taky se mi to přihodilo a hned následující cyklus jsem otěhotněla :) takže znovu do toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
17.7.12 21:02

Moc děkuji :) Doufám ze se to podaři co nejdříve ale jak se to řika moc to chcete nemate to pak na to přestanete myslet a jde to hned:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
21.7.14 08:25

Já na testu tedy ducha vidím :-) stalo se mi to samé..v sobotu jsem si dělala test, je pozitivní a včera měsíčky přišly…což jsem ráda ale pořád ještě nevím co se děje nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.1.18 10:10

Pozitivní testy a ms prisla

Dobry den, chtěla bych se zeptat zda to taky nějaká neměla. V neděli jsem si dělala test a byl pozitivní ( bylo to 5 dni před ms) a každým dnem čárka sílila. Ve středu byla krásně vidět, ale bohužel ve čtvrtek jsem začala špinit a poté se mi to rozjelo :( vůbec teď nevím co to má být :( děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.18 10:13

@Katka96 nechci strašit, ale je normální, že těhotenství může odejít s MS, proto se doporučuje testovat minimálně v den vynechané MS spíš dýl :) Zkus test po skončení MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.1.18 10:13

Ranný potrat. Ne z každého oplodněného vajíčka je těhotenství. Embryo bylo nejspíš vadné a tělo to vyřešilo samo. To je celkem časté. Netestuj se před menzes, ušetříš si zklamání.

• Citovat
  • Upravit
7712
26.1.18 10:16

@Katka96 bohuzel souhlasim s @Janli …muzes jeste pak zkusit otestovat po MS, ale spis bych se priklanela k biochemickemu tehotenstvi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9140
26.1.18 10:24

Nic se neděje - prostě to nevyšlo. Já testovala týden po vynechaní MS - čárka byla, doma nadšení a radost. A za další týden dorazila mrcha a bylo po radosti. Stává se. Před terínem MS bych vůbec netestovala. Zbytečné zklamání když pak mrcha dorazí. Já si vždy řekla, že po týdnu vynechání. Ale jak je vidět, ani to není záruka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí